گاد آف وار هم پری شب تموم کردم ، چند تا مساله توش بود که گرخیدم :
1 - آتینا خواهر کریتوسه !
2 - باباش معلوم نشد کیه ، ولی هر کی بود موجود خطرناکی بود .
3 - اون پیرمرده قبر کنه تمام این نقشه ها رو ریخته که نسل کریتوس رو نابود کنه .
میلاد نمیدونم چی بهت بگم:19::19::19:نقل قول:
آخه چرا داستانو لو دادی:19::19:
من هنوز بقیه اشو نخوندم فقط شماره 1 و خوندم.اونم که خوندم حالم گرفته شد.آخه تو دیگه چرا:19::41:
خودت که این کاره ای و میدونی که برای لو دادن داستان باید از اسپویلر استفاده کنی.خلاصه ضدحالی زدی که دیگه نمیخوام بازیو ادامه بدم.:41:
من خیلی وقت پیش باید این بازیو تموم میکردم ولی رو sparta(سخت)گذاشتم و پدرم دراومده.حالا تو اومدی و داستانو لو دادی و من دیگه نمیتونم بازیو ادامه بدم:20:
هی یییییییی...............................:41::41::41::41::19::19::19:
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
کسی تابحال از امولاتو psp استفاده کرده؟؟؟
من pcsp v0.3.0 رو گرفتم ولی نمیدونم چطور باید باهاش کار کنم.کسی بلده بگه..............
من که همش رو نگفتم :31: اصلش مونده که لو ندادم . سه تا نکته رو گفتم که توی هیچ کدوم از گاد آف وار ها نیومده بود دلیلش چی بود نمیدونم ، یحتمل مثل اویل و متالگیر دارن داستانش رو میپیچونند .نقل قول:
ولی خود بازی از نظر گرم پلی هیچ فرقی با قبلی ها نداشت :13:
سلام دوستان
من تازه تو خط PSP افتادم ممنون میشم به چندتا سوال پاسخ بدید.
1.از کجا بفهمم مدلش چیه؟
2.بازی های کپی رو چطور اجرا کنم؟رو مموری چندتا هست که پسوندشCSO هستش حالا بازی کپی از بازار خریدم ولی پسوندش BIN.
مرسی از کمک دوستان
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
سلام دوستان
من تازه تو خط PSP افتادم ممنون میشم به چندتا سوال پاسخ بدید.
1.از کجا بفهمم مدلش چیه؟
2.بازی های کپی رو چطور اجرا کنم؟رو مموری چندتا هست که پسوندشCSO هستش حالا بازی کپی از بازار خریدم ولی پسوندش BIN.
مرسی از کمک دوستان
3.یک تک لینک از God of war ندارید بزارید؟
سلام من پسر خالم یه psp داشته خیلی وقت استفاده نکرده. الان version 3.80 m33-5 هست بعد 1000psp هست. میخواستم ببینم چجوری از این ورزن به بالا ترین version برم؟ مرسی.
من مدتیه این جا نیومدم و کلا PSP دست نگرفتم! این گاد آو وار دوباره PSP به دستم کرد!نقل قول:
به هر حال، چند نکته شایان ذکره اینجا!
1.این که معلوم بود! آخر بازی 2 (مال پلی 2) معلوم شد!
2.اینم معلومه دیگه! آتنا که خواهرش باشه زئوس میشه پدرش که اونم تو بازی 2 معلوم شده بود!
3.این پیرمرده تو بازی یک هم بود، اما معلوم نیست کیه!
4.اصولا سوالی که مطرحه اینه که همه ی اینا معلوم بود از اول(یعنی از بعد بازی دومش)! تو بازی 3 هم که اصلا داستان دور همین رابطه ی پدر پسری اینا میگرده! نمیدونم سونی چه فکری کرد که اسم باباهه رو لو نداد!
وقتی psp و به tv وصل میکنم،موقع بازی کردن صفحه کوچیک میشه و میره رو 480i.
میخوام بره رو 1080i.چیکار کنم؟؟؟
آخه سازنده ی بازی gow:ghost of sparta گفته اگه ببرید رو 1080 کیفیت بازی خیلی عالی میشه حتی بهتر از بعضی بازی های ps3.
حالا چیکار کنم بره رو 1080؟کسی بلده راهنمایی کنه
خوب من مال پلی 2 ش رو بازی نکرده بودم ، یعنی تا نصفه رفتم ولی بازی خراب بود و هیچ وقت نتونستم تمومش کنم بعدش هم که دیگه ایران نموندم و اینجا هم نخریدمش .نقل قول:
سلام
من رفتم انقلاب یه گاد آف وار گاست آف اسپارتا خریدم بعد ریختم رو پی اس پی ولی اجرا نمی شه!
فریمور هم
هستکد:system information 5.03 gen-c (full)
کسی می تونه کمک کنه؟
ورژنم قدیمیه؟
اینو (premetheus 3) بزن تنگ فریمورت اگه بازیت هم مشکلی نداشته باشه اجرا میشه :11:نقل قول:
کد:http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1952
دوستان بهترین برنامه برای کانورت فایل های ویدئو به PSP چیه ؟
format factory یا total video converter.من با اینا تبدیل کردم.عالی کار میکنن.خروجی مخصوص pspهم دارن با بهترین کیفیتنقل قول:
کسی یه ماشین حساب برای psp سراغ نداره !!؟
چار عمل اصلی نمیخوام ها!!
دیگه حداقل انجام محاسبات e و از این خضعبلات رو داشته باشه!!
Xillisoft PSP Video Converter خوبه ، دو نسخه داره ، یکی DVD Converter هست یکی هم Video Converterنقل قول:
ImTOO هم خوبه و کاملا شبیه بالایی هست .
البته میتونی Magic Video Converter رو نصب کنی غیر از تبدیل فایلها برای PSP خیلی از فرمتهای دیگه رو هم ساپورت میکنه .
من خودم همیشه با Xillisoft PSP Video Converte کانورت میکردم ولی جدیدا خیلی مشکل باهاش پیدا کردم . خیلی از فرمت ها را ساپورت نمیکنه .نقل قول:
آقا برا 3000 هنوز کپی خور دایم نیومده؟
من خودم معمولا از jetAudio استفاده میکنم.مشکل خاصی هم باهاش نداشتم.نقل قول:
خیر دوست دوست عزیز.منتظرش هم نباشید که فکر نکنم دیگه بیاید.نقل قول:
دوسته من بهترین کاره اینه که امولاتوره جاوا-رو که اسمش pspkvm هستو بریزی تو psp و یه ماشین حسابه خفن با فرمته جاوا -----البته دقت کن که ماشین حساب اسکرینش بزرگ باشه----دانلود کنی و با همین pspkvm اجراش کنی.من خودم همین کارو کردم..موفق باشی!نقل قول:
سلام
من قصد خرید psp دارم میخواستم قبل از خرید از دوستان مطلع در رابطه با خرید مشورت بگیرم چون تا بحال کنسول بازی نداشتم
میخواستم بدونم که چه مدلی از psp سونی را بگیرم 3000 یا 2000 و موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم که مدل اصلی را بگیرم
و در بسته بندی باید چه چیزهایی باشد و آیا کسی جایی باقیمت مناسب سراغ دارد .
اگر جای مناسبی مطرح نکردم پوزش میخواهم لطفا راهنمایی کنید در کدام قسمت باید این موضوع را عنوان کنم.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
شما پست اول این همین تاپیک را بخوان نکات خوبی داره.
تا چقدر میخواهی خرج کنی؟
تا جایی که اطلاع دارم psp تقلبی نداریم.اگه هم تقلبی باشه کلا خیلی خیلی تابلو هست.
در بسته بندی معمولا خود دستگاه و شارژر و باطری و چند تا دفترچه هست.
در مورد قیمت مناسب هم شما باید شهری که در آن زندکی میکنید را مشخص کنید تا دوستان همان شهر بهتون پیشنهاد دهند.
قیمت ها هم حدودا به شرح زیر هست(البته زیاد دقیق و آپدیت نیست)
psp 1000 (معمولا همه به صورت استوک و دست دوم در بازار هستن) حدود قیمت 230 تا 250
psp 2000 (کپی خور دایم-خیلی خیلی کم گیر میاد) حدود قیمت 300 تا 350
psp 2000 (کپی خور موقت) حدود قیمت 250 تا 300
psp 3000 (کپی خور موقت) حدود قیمت 260 تا 310
همانطور که گفتم قیمت ها دقیق نیست و ممکنه شهر تا شهر متفاوت باشند.قیمت ها را حدودا اعلام کردم که بتونید با توجه به بودجه ای که دارین انتخاب کنید.
سلام به دوستان عزيز و استادان گرامی
من يک پی اس پی 3004 از هند خريدم! ورژنش 6.10 هست! اونجوری که شنيدم اینا هنوز کپی خور نشدن! درسته؟
موقت چطور؟ يعنی کلا بايد غيد بازيهای کپی رو بزنم؟
اميدی به کپی خور کردنش هست؟ الان تا کجا پيشرفت کردن؟ قضيه این فريمور 6.20 چيه که ميگن يک کارايی تونستن روش انجام بدن؟!
ممنون ميشم اگر راهنماييم بکنيد
سلام دوست عزیز.نقل قول:
متاسفانه هنوز نمیشه کپی خور کرد.
روش هایی اومده که شما میتونی یکسری homebrew و شبیه ساز اجرا کنی که زیاد کارایی نداره.اما هنوز نمیتونی بازی های کپی را اجرا کنی.
هیچ چیز معلوم نیستوممکنه همین فردا کپی خور بشه شاید هم هیچ وقت نشه.
خب عزيز سايت رسمی چيزی این گروها ندارن که بشه اخبار روز رو ازشون گرفت؟
سلامنقل قول:
با تشکر از توجه شما من میخواهم دستگاه را از تهران بخرم 1- دستگاههای پرتابل مارکهای دیگر چطور مثل Nintendo آنها هم مشکل -- کردن و کپی خور کردن دارند وکیفیت و قیمت آنها چند است . 2- ولی با توجه به قیمتها و دردسر های کپی خور بودن موقت وغیره psp اگر بخواهم قید پرتابل بودن را بزنم و کنسول خانگی تاحدود 3000000 ریال بگیرم آیا دیگر دردسرهای کپی وغیره را ندارد اگر ممکن است راهنمایی کنید در ضمن با حدود قیمتی که گفتم چه دستگاهی پیشنهاد میکنید.
با سپاس
همین انجمن خودمون منبع خوبی هست.در صورتی که اطلاعات جدیدی و برنامه جدیدی برای کپی خور کردن بیاد دوستان قرار میدهند.نقل قول:
سایت زیر هم سایت خیلی خوبی هست.هم اخبار را میگذاره هم برنامه های جدید.منبع مطمینی هم هست.
کد:http://www.psp-hacks.com/
۱-nintendo ds یکی از پرفروش ترین کنسول های جهان هست.البته قبل از خرید پیشنهاد میکنم از نزدیک حتما ببینی و باهاش بازی کنی چون ممکنه از سبک بازی هاش خوشت نیاد.نقل قول:
۲-شما باید ببینی نیازت چی هست.اگه امکان بازی کردن داخل خانه برات فراهم هست خرید کنسول های خانگی کار درست تری نصبت به خرید psp هست.البته psp هم ویژگی های خودش را دارد.خود من چند سالی هست که دارم و ازش لذت میبرم.(کنسول دیگه ای هم جز پی اس پی ندارم)
اگر شما واقعا به کسنول دستی نیاز دارید میتونید با ۳۰۰ یک مدل ۲۰۰۰ یا ۳۰۰۰ کپی خور موقن بخرید که کپی خور کردن مجدد آن خیلی خیلی ساده هست و بیشتر از ۳۰ ثانیه وقت نمیبره.
اگر هم کنسول خانگی مییخواهی میتونی روی خرید xbox360 و ps3 (البته ps3 یکم قیمت نوش بالاتر از ۳۰۰ هست با ۳۰۰ میتونی دست دوم تمیز بخری یا یک مقدار دیگه بگذاری روی پولت و دستگاه نو بخری.متاسفانه قیمت روز از ps3 ندارم) این ۲ کنسول هر ۲ کپی خور شده اند و بازی هایی با کیفتی بالاتر نصبت به psp دارند.
برای مشاوره درباره خرید کنسول ها و اطلاع از قیمت های به روز به تاپیک زیر مراجعه کنید:
راهـنمایی برای خرید کنسـول بازی + لیست قیمتها
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
سلام
من یه سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم
من دیروز رفتم پاساژ لباف یه دوربین پی اس پی بگیرم
فروشنده گفت به 3000 موقت نمی خوره ازش پرسیدم چرا گفت کپی خورت میپره
میشه توضیح بدید دلیلش رو ؟ دوربینی نیست که به 3000 موقت بخوره ؟
کسی Virtua tennis بازی میکنه اینجا؟
من rank ام روی 64 گیر کرده و هر چقدر تورنمنت برنده میشم بالاتر نمیره.چرا؟
چونکه باید دستگاه رو Restart کنید برای همین میپره . ولی اگر از همون اول دوربین نصب باشه کپی خور کنید باید بشناسه !نقل قول:
Metal Gear Solid: Peace Walker رو کسی بازی کرده ؟
دوستان page دانلو بازی psp کوجاس پیدا نمی کنم؟
خدایش بیامرزد ، برید توی بازی سنتر از اونجا دانلود کنید .نقل قول:
نقل قول:با فی ل تر شکن onlyکد:www.pspmygames.org
فقط اولاش رو بازی کردمنقل قول:
سلام.برنامه یی هست که بشه باهاش بازیای پلی استیشن 1 رو تو pspاجرا کرد.اگه هست لینک دانلودش و ممنون میشم بذارید.ممنون.
بازی Michael jackson هم با عنوان The experience چند ساعت پیش تو نت منتشر شد.:10::8:
کسی هنوز دان نکرده؟
من دارم دان میکنم.
نقل قول:
من بازی کردم باحال بود مثل guitar hero هست. باید دکمه هایی رو که میگه بزنی.
من دیشب دان کردم.خیلی گرافیک بانمکی داره...کلاً با آهنگهای قدیمش حال کردم...نقل قول:
سلام
من این خدای جنگ رو گرفتم ولی وقتی اجراش می کنم , رم شروع می کنه به خواندن ولی هیچی اجرا نمیشه و باید کلید پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه .
PSP من هم 3000 کپی خور موقته .چطوری این بازی رو اجرا کنم؟
يه psp 3000 تميز كپي خور موقت با رم 4 گيگ + كيف دارم هر كي خواست پي ام بده...