نقل قول:
دستگاه کپی خور نشده(اورجینال)= هزینه ی بالای بازی ها + درد سر پیدا کردن بازی اورجیتال + بن نشدن:31:
دستگاه کپی خور شده (جواد)= بازی های مجانی:5: + ه_ک های جدید (بزودی) + احتمال بن شدن در صورت رعایت نکردن قوانین
نقل قول:
دستگاه کپی خور نشده(اورجینال)= هزینه ی بالای بازی ها + درد سر پیدا کردن بازی اورجیتال + بن نشدن:31:
دستگاه کپی خور شده (جواد)= بازی های مجانی:5: + ه_ک های جدید (بزودی) + احتمال بن شدن در صورت رعایت نکردن قوانین
حرف شما درسته....ولی حالا!!!!!! میشه همچین کاری کرد ؟ ( دستگاه کپی خور شده رو کپی نخور کرد؟)نقل قول:
دستگاه کپی خور نشده(اورجینال)= هزینه ی بالای بازی ها + درد سر پیدا کردن بازی اورجیتال + بن نشدن:دی
دستگاه کپی خور شده (جواد)= بازی های مجانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + ه_ک های جدید (بزودی) + احتمال بن شدن در صورت رعایت نکردن قوانین
ببخشید درخواستمو زیادی تکرار می کنم:41:اطلاعات و خود لینک رو در مورد اکتیو کنندهwave4 میخواستم.
فکر کنم بشه. از سایت Next Gen بپرس . ولی یه نصیحت بهت دارم . دستگاه اورجینال تو ایران اصلا به صرفه نیست و بابت بن شدن زیاد ترسی نداشته باش یه دستگاه کپی خور بخر بازیهای ارزون بخر و با رعایت دقیق قوانین مطمئن باش بن نمیشی!! ضمنا فوقش هم اگه بن شدی کنسولت رو می فروشی و یکی دیگه می خری دوباره روز از نو روزی از نو:31:نقل قول:
تو تایپک Stealth Patch صفحه اول به جز نرم افزاری که گذاشته شده یه سری فایلها به نام Wave 3 , Wave4 و ... هم واسه دانلود گذاشته شده. من میخوام خودم طبق اون اموزش بازیهام رو Stealth Patch کنم. خواستم بدونم نیازه که اون فایلها رو هم دانلود کنم و بر روی برنامه بریزم؟؟؟؟؟؟؟
آره دیگه باید اونا رو تو همون مسیر هایی که گفته شده بریزی...نقل قول:
تو تایپک Stealth Patch صفحه اول به جز نرم افزاری که گذاشته شده یه سری فایلها به نام Wave 3 , Wave4 و ... هم واسه دانلود گذاشته شده. من میخوام خودم طبق اون اموزش بازیهام رو Stealth Patch کنم. خواستم بدونم نیازه که اون فایلها رو هم دانلود کنم و بر روی برنامه بریزم؟؟؟؟؟؟؟
راستی کسائیکه این آپدیت جدید رو ریختن روس فلش مموریشون بازی هم ریختن؟
منظورم این هستش که سرعت اجرای بازی کم نمیشه یا وسط ازی افت فریم نمیده؟
خب بستگی به نوع فلش داره مثلا فلش هایی که در بازارن اگه اشتباه نکنم حداکثر سرعت بافرشون 3.2 گیگ هست و خب در مقابل هارد کم هست و باعث افت فرم میشه یا مثلا من فکر کنم توسایت TeamXBOX بود که میخوندم یه سری از کاربرا از فلش که استفاده کردن کنسول حی پیغام میداده و مگفته فلش شما به درد اینکار نمیخوره و Performanceش کم هست!نقل قول:
میره برای فایل سیستم ها و MBR و جداول هارد و غیره .نقل قول:
شما از لایو چی دانلود میکنید ؟
بعضی چیزهایی رایگان که داره حجمش خیلی بالاست 1 گیگ حداقل !
با این سرعت نمیشه دانلود کرد
1 گیگ که چیزی نیست برادر !نقل قول:
ما در آن زمان با اینترنت داتک فایل های چند گیگی دانلود میکردیم !
راستی این بلو بردت منو کشته :31:
سلام من دستگام فالکونه تاریخ ساختشم 22/11/2008 میشه ریجن فری بکنمش؟
قابل نداره ! اگه اهل شبیه ساز هستی بیا اونورنقل قول:
با 128 انلاین با تاخیر بازی میکنم چه برسه به ...
یعنی من باید چند روز کنسول رو روشن بزارم تا فایل دانلود بشه
این طرف تو نت هم تازه نیام
سلام
با اپدیت جدید حداکثر چقدر می تونیم بهش فلش مموری وصل کنیم؟
ایا میشه یه هارد اکسترنال بهش وصی کرد؟
خودش گفته تا 16 گیگنقل قول:
هارد اکسترنال رو نمی دونم
سلام..
میخواستم ببینم نمیشه وقتی بازی رو روی هارد کنسول نصب میکنی دیگه واسه run شدنش disk رو نزاریم ؟
چون من وقتی بازی رو روی هارد کنسول نصب میکنم برای اجرای بازی باید حتماً disk رو بزارم ... ولی بقیه ی چیزاش دیگه از رو هارده....
راهی نیست ؟
فعلا راهی نیست ....باید صبر کنید تا ه_ک های جدید بیاد.نقل قول:
آقا دستگاه ماریجن فری میشه یا نه؟فالکون تاریخ ساخت 22/11/2008
ریجن کنسول ربطی به تاریخ دستگاه نداره... روی کارتن دستگاه نوشتهنقل قول:
رعایت قوانین؟ مگه واسه بن نشدن قانون هست؟:18:نقل قول:
منظور از رعایت قوانین در اصل همون رعایت اعمالیه که باعث میشه شما در لایو شناسایی نشیدنقل قول:
1- استفاده از IXtream LT
و گزنیه دوم Stealth Patch کردن تمام دیسک های بازی
از طرفی باید توجه داشته باشید که قبلا در لایو نرفتید (قبل از موج بنی که ابان ماه اومد)
خیلی ممنون ... ولی... من Xbox ندارم...میخوام این تابستون بخرم...دارم یه سری اطلاعات جمع میکنم...نقل قول:
3 تا سوال...:
1. IXtreme نرم افزاره یا یه قطعه ؟
2. با اون نرم افزار Abgx360 میشه دیسکو Stealth Patch کرد و فهمید که Stealth Patch هست یا نه...
3. اگه این دو تا کارو بکنیم ... دیگه اصلا بن نمیشیم؟
:10:
IXtreme-1 فریمور درایو کنسوله که قابلیت اجرای بازی های کپی رو فراهم میکنه.نقل قول:
2-بله
3-بله احتمال بن شده میرسه به صفر:31:
ببخشیدا...ولی آخه من میخوام بدونم IXtreme که Frameware ه .... نرم افزاره ... یا قطعه...یعنی... منظورم اینه که ... هر کسی میتونه نصبش کنه ( نرم افزار) یا متخصص میخواد ( سخت افزار) ... شرمنده داداش.... :10::40:نقل قول:
راستی یه سوال در مورد دسته های Xbox 360 ... مدل Elite که دسته بی سیم داره ... دسته با سیم هم میشه بهش وصل کرد؟
سلام
این بکاپ از dvd key چه فایده ای داره باید حتما از فروشنده بگیریم
بله FrimWare درایو کنسوله و نرم افزاریه.....نصب کردنش نیاز به تجربه و باز کردن کنسول داره..ببرید بیرون حدود8تومن براتون انجام میدن...به خطرش ارزش ندارهنقل قول:
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
نقل قول:
بله بی سیم هست... باسیم هم بهش میخوره
سلام دوستان...یکی جواب منو بده خواهش میکنم هنگ کردم دیگه...آخر میشه با این آپدیت جدیده رو فلش بازی نصب کرد یا نه؟
نقل قول:
بله FrimWare درایو کنسوله و نرم افزاریه.....نصب کردنش نیاز به تجربه و باز کردن کنسول داره..ببرید بیرون حدود8تومن براتون انجام میدن...به خطرش ارزش نداره
آموزشش هست ؟
نه نمیشهنقل قول:
سلام دوستان...یکی جواب منو بده خواهش میکنم هنگ کردم دیگه...آخر میشه با این آپدیت جدیده رو فلش بازی نصب کرد یا نه؟
فقط میشه سیو كردش
شما مطمعنید؟ فکر کنم اشتباه میکنید چون وقتی میخوای بازی نصب کنی ازت میپرسه کجا نصب کنمنقل قول:
من که فقط هارد دارم گزینه هارد فقط کار میکنه
نقل قول:
من دیشب بازی forza 3 روی فلش 8 گیگ کینگستون نصب کردم مشکلی نبود خیلی راحت نصب شد چند ساعتی هم بازی کردم هیچ گونه هنگ یا مشکلی مشاهده نکردم.نقل قول:
نه نمیشه
فقط میشه سیو كردش
وقتی دیسک بازی رو میزارید تو داشبورد قسمت play game از رو دسته y رو فشار بدید بعد از منو ایجاد شده گزینه اینستال گیم رو انتخاب کنید باقی مراحل هم به طور کاملا واضح مشهوده...
دیدی گفتم :5:نقل قول:
نوشته شده توسط 4870x2
نه نمیشه
فقط میشه سیو كردش
والا من یه فلش Ocz 16gb بهش انداختم وقتی y و اینیستال رو زدم یه سرچی زدش(چند میلی صدم ثانیه: دی) بعد گفتش كه شما هیچ هاردی ندارین!
والا نمی دونم شما چجوری ریختین: دی
برای من اركید بدون هارد هستش
+
مگه forza 3 دو دیسك نبودش شما چجوری تو 8gb نصبش كردین؟
forza رو با دیسک 1 هم میشه تموم کردنقل قول:
دیسک 2 فقط چنتا ماشین و پیست اضافی هست
بازم شك دارم
حدودا 500 مگ رو خود x360 اشغال می كنه
یه فلش 8gb هم فوقش 7.5gb فضای قابل استفاده داشته باشه
مگر این كه بازی ها فشرده بشن تو فلش كه بازم با سرعت خیلی كم فلش ها كاری سخته
فكر كنم به یه 16 با سرعت خوندن 20 به بالا نیاز باشه
نقل قول:
بهترین فلش مارک TDK هست سرعت خوندن بالایی هم داره!!!
من یه 16 گیگ دارم مشکلی با اجرای بازی ها نداره.
دوستان عزیز... من بازم اومدم با سوالای از اینا ...:31:
...برای گرفتن Microsoft Point راهی جز پول دادن نیست؟ مثلا با ... High Score... بازی تو Live... یا هر چیز دیگه ای... ؟!؟:46:
نقل قول:
نه دوست عزیز .... بعضی از فروشگاه های اینترنتی کارت های microsoft point رو میفروشند.
بعد اگه از این کارتا بخریم ... باهاش چیکارا میشه کرد؟ به نظر شما می ارزه؟نقل قول:
نقل قول:
بازی و تم و آهنگ و فیلم و ... بخرید و در مرحله بعد دانلود کنید.(اگه 2مگ سرعت داری:31:)