فرار از زنداننقل قول:
خودت چی ؟
سریال مورد علاقت چیه ؟
و قشنگترین گل فوتبال از نظرت؟
(خودم چیپ زیدان به بوفون فینال جام جهانی 2006)
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
فرار از زنداننقل قول:
خودت چی ؟
سریال مورد علاقت چیه ؟
و قشنگترین گل فوتبال از نظرت؟
(خودم چیپ زیدان به بوفون فینال جام جهانی 2006)
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
شما که آواتارتون معلومه کیه :n09:
این سوال به درد من میخورد :n20:
ولی ولش بزار نا مفهومـ بمونمـ ببینمـ کسی مفهمه :n19:
+
نه فوتلالی هستمـ نه سریالی
ولی خوب تو فوتبال کامپیوتر دیدمـ رنالدو بعضی وقتا قشنگ گل میزنه :n08:
سریالمـ اصلا نمیبینمـ زیاد ولی اگه بحث فیلمـ بود 20 تا فیلمـ برات ردیف مکردمـ ( شاید تا حالا 300 400 تا شایدم بیشتر فیلم دیده باشم ) :n19:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه یکی میگفت یه لپ تاب بین 2 تا 2 ملیونو 400 بهمـ پیشنهاد کن چی پیشنهاد میکردی ؟! :n13:
تو این رنج لپ تاپ های asus خیلی عالی هستن.نقل قول:
پیشنهاد من asus
دوست داری به کدوم سیاره سفر کنی ؟ دلیلشم بگو
- - - Updated - - -
تو این رنج لپ تاپ های asus خیلی عالی هستن.نقل قول:
پیشنهاد من asus
دوست داری به کدوم سیاره سفر کنی ؟ دلیلشم بگو
اگه سیاره تخیلیم باشه که دوست دارم برم یه سیاره ای که موجودات زنده ی بی آزار توشننقل قول:
وای چه حالی میده / به دو دلیل - یکی کشف چیزای بدرد بخور مثلا ببنی نقات قوتشون چیه یا دارو تو اون سیاره چی هست و اینا ...
یکی برا حالش :n20:
اگه تخیلی قبول نباشه که مگه بیکارمـ برم یه سیاره دیگه :9:
خو میشینم تو خونه :happy::mellow:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چه ساعتی شام میخورین ؟! :n41:
ما خیلی زود . ساعت 5 و اینا :n38:
ساعت 9
-------------------------------------------------------------------------------
چرا مخابرات جای دادن سرویس خوب به مشتریهاش سرعتشو یک باره کم میکنه و قطعی هاش زیاد میشه و میشکلات شروع میشه و مارو از خودش میرونه؟:n37:
چون اونا وقتی میبینن ما مشتی ها چقدر چیز تشیف داریم هرچی میخان میندازن جلومون چون میدونن ما کاری از دستمون بر نمیاد ...نقل قول:
برا همین با کم ترین خرج بیشترین پول رو در میارن ( ولی کور خوندن ) :n24:
البته فقط مخابرات نیست ... کل سرویس دهنده های ایران یه ریگه به کفششون هست ماشالا ... :n04:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آخرین معدلت ؟! :n31:
توصیفی:خیلی خوب
-------------------------------------------------------------------------------------
آسیا تک خوبه؟
من الان خیلی تعریف آسیاتک رو میشنوم ولی 2-3 سال پیش یکی از دوستام خریده بود بعد از اینکه یک هفته همه ش دانلود شبانه انجام داده بود سرعتش زیر 5 کیلوبایت اومده بود :n02:نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آواتارت چی میگه؟؟ آیا طرفدار نازیسم و هیتلر هستی؟؟ :n13:
آری آری به شدت:n02:
--------------------------------------------------------------------------
چرا آسایت و بقیه ISP ها انقد خرن که سرعت دانلودو کم میکنن؟:n19:
چون من تو نت یکمی تحقیق کردم و خودمم 2 ماه آسیا تک داشتم شاید بتونم جوابتو بدمـنقل قول:
آسیاتک از نظر پینگ افتضاحه ینی برای بازی آنلاین بدرد نمیخوره
از نظر سرعت دانلود تو روز خوبه
از نظر سرعت دانلود تو شبانه رایگان همونجوری که دوستمون گفت بعد چن وقت میزنن سرعتشو نابود می کنن
+
داداش من کلاس چندمی مگه که توصیفیه ؟! :n20:
سوال باید از همه پرسیده شه :n28:نقل قول:
حالا من میتونمـ جوابو بدم . فک نکنم طرفدار هیتلر باشه
همینجوری برا کلاسشو قشنگی گذاشته ...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تا حالا بلالی دزدی کردی ؟! :n19:
من خودم نه ولی دوستای پسرخالم خیلی مکردن
گونی گونی پر میکردن میاوردن نفری 5 تا میخوردیم :n04: