سلام من یه k510 دارم یه دفعه خاموش میشه باطری هم سالم هستش کسی میتونه کمک کنه؟
سلام من یه k510 دارم یه دفعه خاموش میشه باطری هم سالم هستش کسی میتونه کمک کنه؟
باتریش غیراصلیه؟؟نقل قول:
باتریش توی جاش محکم نیست ، یه چیزی بذار پشت باتریش ، محکم بشه!!
باطری نمیدونم اصلی یا نه ولی جای باطری رو محکم کردم باز خاموش شد روشن کردنی هم چند بار باید روشن کنم تا بشه
دوستان من یه گوشی سونی اریکسون s302 دارم.با مرورگر خودش راحت میره اینترنت اما با برنامه های دیگه مثل اپرا یا هر برنامه جاوای دیگه ای نمیره.ممنون میشم کمکم کنید.
سلام برای خلاصی از شر بیپ فقط با هک کردن گوشی و پچ امکان پذیر هستش اگه برای گوشی شما پچ اومده باشه اگه نباشه هم دیگه هیچ ...نقل قول:
برنامه جاوا برای قطع صدای بیپ نیســـت :41:
شما یه ایرانسل دیگه بنداز ببین اون چی مسج سنتری درست میکنــــهنقل قول:
به احتمال زیاد مسج سنتر دیفالت خود ایرانسل درست نمیکنه یکی دیگه درست میکنه
مسج سنتر خود ایرانسل رو هم پاک نکن ...
از باطریتون نیســــت گوشی شمـــا نیاز به فلش داره ...نقل قول:
فلش کنـــی درســت میشـــه :11:
موفق باشید!:40:
H.VIKE جان جواب مارو هم بده.:10:نقل قول:
1. شما برنامه کاربردی رو باز کن و بعد minimize کن ، برو توی wap و وارد اینترنت شو ، اگه سایتی باز کرد ، اون برنامه رو (در حالی مرورگر خود گوشی باز هست) با استفاده از کلید اکتیویشن بیار و به اینترنتوصل شو!!نقل قول:
2. اگه سیمکارتت ایرانسل هست ، برو توی تنظیمات اینترنت و پر وکسی کانکشن فعال گوشیت رو فعال کن (قبلا بی پر وکسی سرعتش بالاتر بود ، الان مثل اینکه برعکس شده!!)
3. در صورت برطرف نشدن مشکل ، یه ریست تنظیم کن و تنظیمات رو دوباره دریافت کن!
در ضمن گوشی شما که از اون نوعی نیست که کانکشن جاواش با کانکشن اصلیش تفاوت داشته باشه؟؟؟
یه نگاه به menu>>settings>>connectivity>>internet settings بندازید ، ببینید settings for java داره ، اگه داره اونو با کانکشن فعال internet profiles یکی کنید!!
من که خسته شدم ، از بس گفتم فلش کنید ، در نتیجه به روشهای تجربی رو آوردم!!!:31:نقل قول:
ولی قبل از فلش ، ماستر ریست رو هم میشه امتحان کرد!!
میشه این آموزش فلش رو بزاری؟
توی همین انجمن سونی اریکسون ، اموزش فلش گوشی داریم (البته من نمیدونم آموزشش برای چه قرنیه؟؟:31:)نقل قول:
اگه تازه کارید ، بدید بیرون براتون فلش کنن
در ضمن ، همه مسیج ها و فایل ها و مخاطبینت پاک میشن!!
یه بک آپ ازشون بگیر!
بعد از گرفتن بک آپ ، یه master reset بزن ، شاید درست شد!
اگه نشد ، فلش!!
آقا دمت گرم خیلی با خالی.فقط با اینایی که گفتی نشد.تو s302 برنامه ها کوچیک نمیشن:41:.نقل قول:
2- اون کارم کردم نشد.
3-کردم نشد.ایرانسل با گوشی من ساز گار نیست.
4-این تنظیم و نداره.
ممنون میشم راه دیگه ای بگی.
خیلی آقایی:40::40::11: