دوست عزیز مرسی از راهنماییتنقل قول:
من رفتم تو کارشون که اینها رو بگیرم
اگه لطف کنی اونهایی که مد نظر خودتونه بگید دیگه ما مزاحم نشیم
بعد این آمپ ها رحت گیر میاد
فقط یه حدود قیمت از همه اینها لطف میکنی؟
Printable View
دوست عزیز مرسی از راهنماییتنقل قول:
من رفتم تو کارشون که اینها رو بگیرم
اگه لطف کنی اونهایی که مد نظر خودتونه بگید دیگه ما مزاحم نشیم
بعد این آمپ ها رحت گیر میاد
فقط یه حدود قیمت از همه اینها لطف میکنی؟
خوب بستگی داره از کجا بخوای بگیری ....
والا من اراکم می خوام اطلاعاتمو کامل کنم بیام تهران همه رو بخرم:31:نقل قول:
نمیدونم چه جوریه که همه دور و وریی های من اراکی در اومدند عجیب... نمیدونم از اون سر در خمپاره جلو بیمارستان بود چه خبر انگار برداشتنش نه ؟! هه ههه هه یه بار رفتم اراک به یکی از دوستان سر بزنیم چقدر سر اون سر به سرش گذاشتم.نقل قول:
این آمپ رو هم به لیستت اضافه کن:
اجازه بده بقیه دوستان راهنماییت کنند بهتر بلدند من خودم الان دنبال جوابم برای مشکلم :31:کد:http://anythingbutipod.com/2011/06/digizoid-zo-portable-subwoofer-review/
ببین رفیق اول یک سوال رو باید جواب بدی به خودت و اونم اینه کهنقل قول:
شما میخوای 400$ خرج کنی یا نیازت با هزینه کردن 400$ برطرف میشه؟
به هر حال
میتونی آمب هم بگیری
سوال بعدی اینه که
1- میخوایی سیستمی که جمع میکنی قابل حمل باشه (یعنی تقریبا توی جیبت جا بشه) یا زیاد این مسئله مهم نیست برات؟
یک نگاه به 2 تا عکسی که اینجا گذاشتم بکن
2- از بلیرت چه انتظاراتی داری ؟ میخوای باهاش حتما کلیب و اینا ببینی یا با گوشیت هم میتونی این کار رو بکنی؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=492004&page=3
3-کیفیت آهنگهات ردیف هست انشالا؟
یک نکته رو فعلا میتونم با اطمینان بهت بگم و اونم اینه که هیچ کدوم از اون آمبلی هایی که دیدی توی ایران که هیچی بلکه توی amazon و ebay هم نمیتونی گیر بیاری
اکثرشون هم توی مغازه های اونور هم نمیتونی گیر بیاری ( سفارشی تولید میکنن و برای مشتری میفرستن)
فعلا چیز دیگه ایی به ذهنم نمیرسه
من اگر 2 باره قرار باشه برای خودم انتخاب کنم باز 315 رو انتخاب میکنم ولی به نظرم phonak بیشتر بدردت میخورهنقل قول:
هرچند مقایسه ایی که این لین اولیه یعنی
http://www.earphonesolutions.com/best-earphones-101-150.html
بین اون 2 تا کرده بود با تمام تصورات من و البته مشخصات روی کاغذ این 2 مدل تفاوت داشت
منظورم دقیقا این قسمت متنش هست
It's made by Phonak and has a more refined mid and high frequency delivering great detail but not so much bass
در نهایت 315 هنوز 50-60$ گرونتره خب
اینجا صاحاب نداره ؟؟؟ کسی نیست یه راهنمایی بکنه ؟:19:نقل قول:
دوست عزیز بهتره که انتخابتون بین 535 و IE8 باشه و 530 ارزش خرید نداره یادم زمانی که قصد خرید 535 داشتم 530 توی اکثر ریویوهای آماتوری به اشتباه با کیفیت مشابه هم خوانده می شدند که حالا میشه از روی تست های صوتی حرفه ای تر که انجام شده به راحتی متوجه تفاوت اونها شد.نقل قول:
کیفیت کابل 535 عالی هست نه گره می خوره نه اینکه گیر میکنه به لباس نه اینکه نیاز به مراقبت خاصی داره و جنس پلاستیک اون هم به نظر عالی میاد و این چیزی نیست که قابل کتمان باشه یا به اجبار برای اون تبلیغ بشه.
به هر حال اگه خیلی نگران این هستید که اگه خراب شد چکار کنید:
1. یک کابل اضافه به قیمت ناچیز 50 دلار جداگانه بخرید
2. یک هدفون 215 از همین شرکت بگیرید که هم از هدفون استفاده کنید و هم از کابلش
3. مطمئن باشید با استفاده صحیح به این زودی ها خراب نمیشه که نیاز به گزینه سوم باشه.
بله دقیقآ به Burn in نیاز داره البته اگه شنونده حرفه ای باشید این که هدفونی به این مرحله نیاز داره یا گذرونده به راحتی قابل تشخیص هست.
به هر حال بار اولی که گوش دادم یک صدای خاصی از توی درایور سمت چپ اون هنگام بیس پخش میشد که انگار ساچمه توی درایور افتاده باشه بعد برطرف شد.
مرحله Burn in برای 535 بیش از 80 ساعت هست.
فراموش نکنیم که هیچ وقت حرفه ای ها نمیرن توی فروشگاه هدفون تست کنند چون:
شنونده حرفه ای دنبال هدفون حرفه ای هست و تمام هدفون های حرفه ای نیاز به مرحله Burn in دارند و بعید میدونم نهایتآ توی 10 دقیقه یک هدفون این مرحله رو توی فرشگاه بگذرونه.
و در آخر اگه سبک مورد علاقه شما بیشتر الکترونیک هست IE8 و در غیر اینصورت 535
شما هم موفق باشید.
وجه تشابه این دو تا خیلی سوال برانگیزه(به شوخی)نقل قول:
هر دو هدفونهای خیلی خوبی هستند.
به جای HD25 هدفون Audio-Technica ATH-M50 بگیرید بهترین انتخاب ممکن رو داشتید توی این رنج قیمت.
Soudstage فوق العاده اون به اضافه مانیتور بودن صداش برای بعضی ها با ارزش هست و هم اینکه امپدانس M50 نصف HD25 هست که مناسب اکثر پلیرها خواهد بود و دقدقه آمپ هم نیست.
10 دسی بل THD هدفون M50 کمتره که این یک مزیت هست.
Isolation هدفون M50 بهتر از 2dB نسبت به HD25 هست.
با اینکه M50 مانیتور هست اما بیس اون قوی بوده و یک کم از استاندارد هدفونهای مانیتور فراتر رفته که برای سبکهای الکترونیک این یک مزیت به حساب میاد. البته بیس اون از HD25 چند دسی بلی بیشتر هست.
یادم میاد وقتی قصد خرید M50 رو داشتم پیگیر نمونه های جعلی اون شدم الان یادم نیست کجا تصاویر بدلی اون رو دیدم ولی نمونه اصلی اون لبه تمام پیچهای کنار دسته هدفون کاملآ صاف هست در حالیکه نمونه جعلی اون یک کمی له شدگی داره که کاملآ مشخص هست و تمامی لبه های تیز هدفون در نمونه جعلی گرد شده هست.
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
چرا؟نقل قول:
میشه لطفآ دلیل این جوابی که به دوستمون دادید رو مطرح کنید.
شما هم موفق باشید.
دوست عزیز اینجا یا هر جای دیگه برای هیچ کس فرقی نمی کنه که کی سوال می پرسه یا راهنمایی می خواد بلکه براشون فرق میکنه که آیا این جوابی که به شما خواهند داد درست هست یا نهنقل قول:
پس باید یک کمی صبورتر باشید تا نتیجه بگیرید و یا اینکه فرض کنید کس جواب شما رو بلد نیست دیگه.
دوست عزیز برای استفاده PC تجربه چند ساله میگه که وایرلس گزینه مناسبی نیست چون اکثر هدفونهای موجود وایرلس کیفیت صدای خوبی نداشته و شما مجبور به استفاده دائمی از باطری و شارژر و دست و پاگیری بیس و . . . خواهید بود.
اغلب کاربران هنگام استفاده از هدفونهای Full Size دچار گرمی گوش خواهند شد که قسمتی از مسئله مربوط به گوش کاربر شده و بخشی از آن هم مربوط به کیفیت بد مواد مورد استفاده در این قبیل هدفونها میشه برای به حداقل رسوندن این حالت بهترین کار استفاده از یک لایه نازک دستمال کاغذی بین گوش و درایور هدفون هست که هم اینکه باعث جذب رطوبت ناشی از تعریق گوش میشه و هم اینکه مانعی برای جلوگیری از تماس مستقیم پد نامرغوب و با روکش پلاستیکی هدفون به گوش خواهد شد.
به هر حال با توجه به کاربرد و شرایط خرید شما پیشنهاد میکنم یکی از محصولات کریتیو رو انتخاب کنید که اکثرآ مناسب کاربرد شما که PC هست خواهند بود به خصوص اینکه صدای چند کاناله هم دارند.
شما هم موفق باشید.
خوب مخ منو زدی ! :دی تصمیم از ie8 برگشت . البته اگر واقعا کابل جدا بشه خرید برای 535 .نقل قول:
وست عزیز بهتره که انتخابتون بین 535 و IE8 باشه و 530 ارزش خرید نداره یادم زمانی که قصد خرید 535 داشتم 530 توی اکثر ریویوهای آماتوری به اشتباه با کیفیت مشابه هم خوانده می شدند که حالا میشه از روی تست های صوتی حرفه ای تر که انجام شده به راحتی متوجه تفاوت اونها شد.
کیفیت کابل 535 عالی هست نه گره می خوره نه اینکه گیر میکنه به لباس نه اینکه نیاز به مراقبت خاصی داره و جنس پلاستیک اون هم به نظر عالی میاد و این چیزی نیست که قابل کتمان باشه یا به اجبار برای اون تبلیغ بشه.
به هر حال اگه خیلی نگران این هستید که اگه خراب شد چکار کنید:
1. یک کابل اضافه به قیمت ناچیز 50 دلار جداگانه بخرید
2. یک هدفون 215 از همین شرکت بگیرید که هم از هدفون استفاده کنید و هم از کابلش
3. مطمئن باشید با استفاده صحیح به این زودی ها خراب نمیشه که نیاز به گزینه سوم باشه.
بله دقیقآ به Burn in نیاز داره البته اگه شنونده حرفه ای باشید این که هدفونی به این مرحله نیاز داره یا گذرونده به راحتی قابل تشخیص هست.
به هر حال بار اولی که گوش دادم یک صدای خاصی از توی درایور سمت چپ اون هنگام بیس پخش میشد که انگار ساچمه توی درایور افتاده باشه بعد برطرف شد.
مرحله Burn in برای 535 بیش از 80 ساعت هست.
فراموش نکنیم که هیچ وقت حرفه ای ها نمیرن توی فروشگاه هدفون تست کنند چون:
شنونده حرفه ای دنبال هدفون حرفه ای هست و تمام هدفون های حرفه ای نیاز به مرحله Burn in دارند و بعید میدونم نهایتآ توی 10 دقیقه یک هدفون این مرحله رو توی فرشگاه بگذرونه.
و در آخر اگه سبک مورد علاقه شما بیشتر الکترونیک هست IE8 و در غیر اینصورت 535
شما هم موفق باشید.
بابت راهنمایی هم ممنون /
^^^^^^^^^^^^^
به نظر من هر از جهت نگاه کنی هدفونهای بهتر از IE8 میشه پیدا کرد این که تعریف کردند درست ولی خب یه نگاهی هم به تاریخ این پست ها بنداز فکر نکنم عمومشون جدیدتر از 2 سال پیش باشند از اون موقع خیلی چیزها تغییر کرده و خیلی مدلهای جدیدتر با قابلیتهای خوب و قیمت معقولتر اومده.
انتخاب خیلی خوبیه بنظر من همون phonak رو که بگیری نیازی هم به اون هدفون ندارینقل قول:
نوع صداش هم مانیتورینگ هست
phonak میشه گفت یه نوعی ایرفون طبی هست و طوری ساخته شده که اگه بیش از حد معمول موزیک گوش بدید ذهن و گوش رو خسته نمی کنه
من تا الان هرچی هدفون و ایرفون که دستم رسید باهاش مقایسه کردم شاید تو یک مواردی اونها سر بودن که میشه گفت بیشتر تو زمینه بیس ولی در آخر بنظرم phonak بهتر اومد و تو خیلی موارد سرتر بود
بنظرم سه تا خصوصیت خیلی بارز داره
imaging استریو خیلی عالی داره
vocal رو خیلی خوب و طبیعی پخش میکنه
و شفافیت بسیار خوبی هم داره
الان دیگه تو رنج 350 دلار به بالا میشه این موارد هم برای انتخاب در نظر گرفت:نقل قول:
ACS-T2
weston w4
1964EARS