اقا نسخه ی سالم بازی رو از کجا میتونم تهیه کنم واسه پی سی؟
Printable View
اقا نسخه ی سالم بازی رو از کجا میتونم تهیه کنم واسه پی سی؟
الان یه چیزی میگم شاید باورتون نشه و فکر کنید که از خودم در میارم ولی به هر چی بگید قسم می خورم که عین واقعیته .خودم هنوز تو شوکم یعنی تا این حد:n04:
معمولا وقتی تو فیفا گلی زده میشه بعد اون شادی و صحنه آهسته هست و شما می تونید ردش کنید:n06:
تو جام باشگاهای اروپا دورتموند و بارسا رو ورداشتم (ورد کلاس) بارسا صعود کرده بود و آخرین بازی دورتموند مونده بود و دورتموند برای صعود فقط احتیاج به یه مساوی داشت :n02: تا دقیقه ی 85 از مارسی یک بر صفر عقب بودم:n04: خلاصه با دو تا تعویض موفق شدم دقیقه ی 90 بازی گل مساوی رو بزنم:n09: در عین ناباوری و اصلا بدون اینکه دستم به دکمه ای بخوره تا شادی و صحنه ی آهسته رو رد کنه (در حالت عادی چند بار این کلیک رو فشار بدی تا این صحنه ها رد شه) نه شادی بعد گل رو نشون داد و نه صحنه آهسته :n04::n04::n04::n04::n04: یکدفعه وسط زمین و بازی شروع شد و تمام بازیکنان مارسی شدن مسی و کریس رونالدو و با یک شوت (حداقل 30 متری) دروازه رو باز کردن:n04::n04::n04:(دقیقه ی 94) و هر چی هم زیر توپ میزدم اصلا توپ دور نمیشد و میخورد به این و اون و دوباره جلوی بازیکنای اونا بود:n21::n21:
تو فیفاهای قبلی اینجوری بود ولی نا تا این حد:n29: بابا فیفا ر ی د ی و آب قطعه:n21:
ما بعد ریختن پچ ۱٫۲٫۰ این فایل ها رو خواهیم داشته آیا درسته؟
loc
loc-licensed
loc-original
الان باید
و
الف) تغییر نام پوشه loc به loc-original
ب) تغییر نام loc-licensed به loc
رو انجام بدیم یا
الف)حذف پوشه loc
ب) تغییر نام loc-licensed به loc
رو انجام بدیم ؟
یعنی خدایی یک توضیح درست حسابی نیستش هر کسی یک چیز می گه فیلم درست و حسابی هم که موجود نیس
اگه منظورت فقط پچهای مودینگ وی هستش (نه اپدیتهای فیفا) به این روش کار کن :نقل قول:
1. محتویات پچ رو بریز تو پوشه فیفا و کلا همه رو copy and raplace کن .
2. ModdingWayInstaller رو با Run as admin اجرا کن و گزینه نصب رو بزن تا زمانی که نصب بشه
3. میری به پوشه data و اونجا اسم پوشه loc رو میکنی loc-original
4. همونجا اسم پوشه loc-licensed رو هم میکنی loc
5. حالا FIFA 14 MWM Selector رو هم توسط run as admin اجرا کن و تنظیمات مورد نظرت رو انجام بده . فقط دیتابیس مورد نظرت رو انتخاب کن و apply بزن و دکمه yes رو بزن . همچنین EA update manager رو هم disable کن و apply بزن . بقیه گزینه ها رو هم هر جور خواستی انتخاب کن و apply بزن .
6. واسه پچ 1.2 یا هر اپدیتی بعد از اون مرحله 1 تا 5 رو اجرا کن (غیر از مرحله 3 که به جاش باید پوشه loc رو حذف کنی)
این صفحه رو خوب بخون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.یکی لطفا دو تا پوشه loc رو برام آپلود کنه.واسه من حذف شده...پیلیز:n14:
این توضیح 1.2.0 هست اینو بریزیم حله دیگه پچ مودینگ وی رو میگم
- Remove your Game/data/loc folder
- Rename Game/data/loc-licensed to Game/data/loc folder
واسه این ورژن چقد پچ دادن بیرون :n06: این جور که بوش میاد ! تا سال بعد پچ برای تیم های افغانستان ، ماداگاسکار و جزایر فارو هم تولید میشه :n02:
توی پچ جدید تیم کنیا رو هم داره ! روایت داریم تو کنیا فوتبال تازه کشف شده . ea گفته میخوایم پچ بزنیم ، سریع یه تیم تشکیل بدید !!!
اين فيفا 14 اول باگ بود بعد دست و پا دراوورد!:n08:نقل قول:
ما كه بيخيالش شديم!:n09:
برای من ایاران و ژاپن و تیم های جدید اومدن اما هنوز تو تورنمنت جام جهانی ینست
آقا یک سوال من هر بازیی که می خوام برم هواش برفی تغییر هم میدم اعمال نمیشه