مرسي و ممنوننقل قول:
مفيد بيد
Printable View
مرسي و ممنوننقل قول:
مفيد بيد
سلام
این جدوله واسه من قیلتره
می شه همینجا بذاریدش
به نظر درست نمیاد...نقل قول:
مثلا ما گروه یک هستیم و امروز برقمون فکر کنم بین ساعت 3 تا 6 رفت ولی توی این جدل برای این ساعتها نوشته صنعتی و
برای گروه یک هم گفته ساعت 18-20 برق میره.
الان ساعت 19، اگه برق رفته پس من چطوری دارم پست میدم؟؟!
4u :نقل قول:
کد:http://sharim.persiangig.ir/other/jadval%20khamooshi%20bargh.rar
:40:THANK YOU DEAR SARINA :40:نقل قول:
سلام.
شما آموزشگاه خوب توی esf سراغ ندارید که میکروکنترلر avr درس بده؟
منفقط یک سری cd های آموزشی در این رابطه توی خیابون طالقانی لوازم الکترونیکی ها دیدم (وسط های طالقانی الکترونیک مرکزی ) اگه از همون ها سوال کنی شاید بدونن . البته اگه منظورت همون ها باشه ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام .نقل قول:
فکر کنم برنامه از فردا شروع بشه .
چون مدیر برق ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گفت ما یکم برنامه را میدیم و بعدش شروع می کنیم به اجرای برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... منظورش فردا هست.
سلام ..نقل قول:
شما می خواهید از پایه شروع کنید و سطح آسون یا مقداری درباره این میکرو کنترل ها می دونید و می خواهید سطح پیشرفته بخونید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
محسن چطوری؟
میگم این آواترت کیه؟ قیافش آشناست چارلی نیست؟
اینم سایت رسمی برق اصفهان
موفق باشیدکد:http://www.erec.co.ir/group.php
به سلام حامد خطر ناک ....نقل قول:
چطوری تو پسر ؟
هنوز زندانی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها خوبند ؟ خوشند ؟ سلامتند ؟
آخر دانشگاه رات دادند یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خانوم بچه ها سلام برسون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آواتارم هم Dominic-Monaghan هست ... یَک آدمه بیشعوری ـه ... { مثل خودت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }
هنوز ترک نکردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]