دوستان تا حالا تونستید جت جنگنده از اون پایگاه هوایی بدزدید؟
Printable View
دوستان تا حالا تونستید جت جنگنده از اون پایگاه هوایی بدزدید؟
سلام دوستان
یه مرحله هست که با یه ماشین میرن و سیم میبندن به پایه ساختمان و میخان خرابش کنن باید ماشین برد جلو تا ساختمان خراب بشه منن هر کار میکنم این اتفاق نمیفته و ماشین از زمین بلند میشه و میره تو هوا انگار که هواپیما هست چیکار کنم؟!:n03:
وقتی سیم رو بستن ماشین رو باید برونی . یعنی دکمه w رو هی فشار بدی به قصد جلو رفتن ماشین .نقل قول:
حالا دیگه ماشینت پرواز میکنه احتمالا باگی چیزی داره نسخه بازیت
دوستی چیزی پیدا کردن :n02:نقل قول:
آخه شنیدم یکی از بچه ها میگفت من شماره گرفتم از یکی زنگ زدم برداشت دوست شدیم :n02:
IV بهتر نبود؟:n13: این اصلا اون چیزی که فکر میکردم نیست! حداقل حدود یک ساعتی که بازی کردم اینجوری بود!
تصادف هم که اصلا مثل IV نیست خرابی ماشین ها و . . .
خیلی به دلم ننشست :n15:
به نطر من از لحاظ فیزیک و خرابی ماشین، ضعف داره.
مثالاً وقتی ماشین از کوه می افته، فقط کمی فرورفتگی پیدا می کنه. یا
وقتی چپ می کنه، به راحتی راست میشه.
ماموریت ها و مراحلش هم سخت نیست و از همه اونا به راحتی میشه
عبور کرد.
اما در کل، از لحاظ داستانی و گرافیکی یا جزئیات بسیار قوی ظاهر شده.
چتر نجات رو باید با چه دگمه یی باز کرد ؟
اورکلاک که قبلا تا جای ممکن کارتم رو اورکلاک کردم هم کلاک و هم مموری هر دو تا سرحد ماکزیمم مقدار استابیلیتی اورکلاک شدن، ولی با اورکلاک حافظه رو نمیشه افزایش داد، کلا حافظه رو با هیچ روشی نمیشه افزایش داد، منظور من این بود شاید بشه کاری کرد که این محدودیت ایجاد شده برای حافظه گرافیک رو بشه با رم جبران کرد.نقل قول:
آره منم تا یه حدی از limit گذشتم ولی دیگه بیشتر از این اگه بخوام افزایش بدم با افت فریم مواجه میشه.
می تونید فلش رو به سیستم وصل کنید و از حافظه فلش به عنوان رم استفاده کنید!نقل قول:
توضیحات بیش ترش تو اینترنت هست من اطلاعات زیادی از این روش ندارم.
پارسال بازی می کردم هر کاری کردم نشد فقط یک بار سوار جت شدم روشن شد با توپ تانک ترکوندنم :n02:نقل قول:
این نسخه هم عالیه ولی منم با IV بیشتر حال کردم:n01:نقل قول: