کنکور رو بده،نخواستی انتخاب رشته کنی مورد نداره.فقط از بابت نظام وظیفه مطمئن شو،اگه وقتی به سن خدمت میرسی خودت رو معرفی نکنی اضافه خدمت میخوری
Printable View
کنکور رو بده،نخواستی انتخاب رشته کنی مورد نداره.فقط از بابت نظام وظیفه مطمئن شو،اگه وقتی به سن خدمت میرسی خودت رو معرفی نکنی اضافه خدمت میخوری
میشه بگید از حسابان و دیفرانسیل چیا حذف شدن؟plsssssssssssssssss:42:نقل قول:
+
دانشگاه نیمه حضوری و مجازی چجوریه؟
سلام . من این مهر و ماه فیزیک و شیمی و دیفرانسیلش رو دارم . شیمی و دیفرانسیلش عالیه . ولی فیزیک به تمام معنا آشغال و بدرد نخور هست . حتی به خودش زحمت نداده وقتی تستی رو حل میکنه آخر بنویسه فلان گزینه درسته !نقل قول:
دیفرانسیل امسال تغییر میکنه ... بعید میدونم سال قبل چیزی ازش حذف شده باشه فقط چند تا چیز اضاف شده و تعاریف هم ب منظور هماهنگی با حسابان عوض شدن ( میدونید دیگه ... ! )نقل قول:
حسابان هم ک کلا تغییر کرد دو سال پیش ... تنها مطلبی ک ازش حذف شد و تو دیف هم نیست همین بهینه سازی هست ( ک میشه با دانسته های دیفرانسیلی بهش پاسخ داد . مبحث جالبیه !! )
انتگرال هم از حسابان حذف شد !
درسته ... اما خب تو دیفرانسیل هستش . اما بهینه سازی کلا حذفیدنقل قول:
خب دلیلش اینه یه دانش آموز دبیرستانی بعضی وقتا نمیدونه چطور بخونه و به چه چیزهایی باید توجه کنه و باعث میشه هر چی بخونه بازده لازم رو نداشته باشه. اما دانشگاه کامل راه و روشش برات جا میفته.نقل قول:
من خودم میشناسم کسانی که دانشگاه آزاد یه جای پرتی قبول شدن و ارشدشون رو دانشگاه تهران خوندن. واقعا امکان پذیره. ( یا مثلا من الان امیرکبیرم شاید ارشد پسرفت کنم، همش بستگی به خودمون داره )
خیلی هم سخت نیست. فقط 6 ماه مطالعه.
مموفق باشی
دوستان کسی میدونه امسال که سالی - واحدی هستیم ، آیا نمره سالانه حساب میشه مثل سالهای قبل ؟
ممنونم
اگه دبير نمره مستمر رو صفر بده چطور ميشه؟
دوستان تو کنکور گفتن عدد اتمی رو کی کشف کرد بگیم رادرفورد یا موزلی ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2