سری رو که درد نمیکنه دستمال نبند /نقل قول:
واسه وب گردی میخوای ؟ پست بالایی منو ببین . آدم لذت مــــــــــــــیبره نگاش میکنه.
Printable View
سری رو که درد نمیکنه دستمال نبند /نقل قول:
واسه وب گردی میخوای ؟ پست بالایی منو ببین . آدم لذت مــــــــــــــیبره نگاش میکنه.
ممنون از پاسختوننقل قول:
الان در مقایسه با وایمکس کدوم بهتره آخه تو انجمن وایمکس ایرانسل و مبین نت هم همه یک جورایی نالان هستند
کلا وضعیت اینترنت در ایران ناجوره مثلا شما الان از مخابرات می خوای به کجا کوچ کنی ؟؟صبانت:4: شاتل :n30:یا ...:n21:
من خودم پارس دارم و راضی هم نیستم اما چه میشه کرد ؟؟
با توجه به همهی این ها کدوم طرح مخابرات بهتر و به صرفه تر هست ؟؟؟؟؟
امروز واقعا سرعت آزار دهندس
کثیف ترین فحش ها تقدیمت
البته من که دانلودامو انجام دادمو نصفه آرشیومم اونزمان تهیه کردمو خلاصه همه چی تموم شد رفت. اما خب اگه میدونستم فردا روزی باید به کاربرانه جدیدتره بعثت چیزیرو ثابت کنم حتما تست سرعتو خلاصه مدرک جمع میکردم:n02:نقل قول:
بسیار جمله زیبایی گفتی ! فقط به عنوانه یه کاربره مخابرات درخواست بیجایی هست!چون مخابرات اصولا فقط مشتری زیاد میکنه ، و مثلا تجهیزاتو کیفیتش بعید میدونم از سال 89 که من مخابراتم زیاد فرقی کرده باشه!نقل قول:
فقط رفتن پورت اضافه کردن:n02: تازه از لحاظ نرم افزاری هم ، حساب کن که هنوز یه سامانرو نتونستن تو طوله این 3 4 سال جوری راه بندازن که بدون عیبو ایراد باشه !
کلا وضعیته اینترنته کشور به گند کشیده شدهنقل قول:
اما با توجه به اینکه هم خودم از اکثره ispها نت داشتم همم اینکه رفقا آماره شرکتایه دیگه (از جمله وایمکس هارو) میدن ، اگه فقط برایه وب گردی میخوای برو شاتل یا صبانت، من خودم تا چندروز پیش یه خط ازشاتل داشتم و چون دانلودم سر به فلک میزنه اومدم بیرون، و از بین این دوتا هم باز صبانتو پیشنهاد میکنن ، سرعت دانلوده شاتل روی پورت 4مگ بسته شده آپلودش هم 512K
اینم یادت باشه که الان انتخابت بینه خوبو خوب تر نیس ، در حال حاضر با توجه به نیازت باید بین افتضاحو افتضاحتر انتخاب کنی
نکته اضافه :شما که وب بروزینگ واست ملاکه این قضیه هم یادت باشه که همه isp ها وقتی میرن تویه ساعته شبانه سرعته وب بروزینگشون به فنا میره، اما صبانت یه گزینه تو کنترل پنلش داره (کیفیت بالا اما غیررایگان یا یه چیز تو این مایه ها) که وقتی اونو فعال کنی نتت شبو روزش یکی میشه ، و این خودش با توجه به نیازت یه حسنه که میتونی تو انتخابت لحاظ کنی
اینم یه تست از شاتل (البته ماله چندروز پیش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه ماها فرقی نداره که یه وقت فکر کنی نیا مخابرات به نفع ماست.نقل قول:
نخیر اینو الان بهت میگم که فردا روز که بیای مخابرات اگه از سرویسش ناراضی بشی و خواستی باشی بری پورتت رو خالی کنی و دوباره از یه شرکت دیگه سرویس بگیری عمرا بتونی راحت پورتت رو خالی کنی.
مگه ول میکنه. مثل ** میچسبه بهت و مثل یه زامبی خونت رو میخوره.
روز قیامت چیه ؟!!!!!! :n02:نقل قول:
این که نوشته هاست بای مبین نت ، نکنه مبین نت و شاتل ادغام شدن!!نقل قول:
اینجا مشکلات خیلی زیاد هست صفحات قبل توضیح دادیم حجم دزدی خیلی راحت هر چی جمع میکنیم میبینیم توی 10 روز چطور من 5 گیگ استفاده کردم میرم ریز کارکرد همشون چند مگ فکر کنم این ها 100 مگ رو 1 گیگ حساب میکنن!!! سرعت نوسان بسیار زیادی داره یعنی نصف تا یک سوم سرعت کم زیاد میشه اصلا ثابت نیست تو این همه سال اینطورش ندیدم دیگه طرح 64 تا 512 برنزی و نقره ای سرعت زده 1 مگ ولی پولش فرق داره و طرح طلایی زده 2 مگ که من تا حالا نداشتم دیگه مشکلات زیاده :n13: شما فیبر نوری شدی انتخابت کمه بگم برو وایمکس بگیر میترسم اونم جوابنقل قول:
نده هزینه اش که زیاد هست ما مشکلات رو گفتیم به همین کاربر امیر گفتیم حالا میگه سرعتش روی 5 کیلو هست پشتیبانی 2828 هم اگر بتونی حرف بزنی کاری برات نمیکنن و چون اوضاع خیلی خرابه تلفن راحت میذارن روی مشغولی یا میگه شما نفر 20 هستی منتظر بمان یعنی ببین چقدر کاربر براشون ارزش داره ....
اون سمته چپ isp رو نوشته (آریا رسانا تدبیر=شاتل)نقل قول:
اون هاست ،سروریه که بر مبناش تست گرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]