سلام...
دوست من چند روز آینده میخواد یه gsII بگیره...
تمامی نکته هارو یاد گرفتم...با تشکر از دوستان...
فقط توی تهران میدونید فروشگاه بی پدر مادر زیاده...
کسی اگه جای با انصاف و خوب رو تو بازار موبایل میشناسه بگه یا پخ کنه...
ممنون:40:
سلام...
دوست من چند روز آینده میخواد یه gsII بگیره...
تمامی نکته هارو یاد گرفتم...با تشکر از دوستان...
فقط توی تهران میدونید فروشگاه بی پدر مادر زیاده...
ممنون:40:
سلام.نقل قول:
اگر بود منم ممنون میشم بدونم!
نقل قول:
مهدی جان چرا فروختی؟
مگه مشگل داشت ؟
توکه از اولین کسایی بودی که خریدی....
حالا چند فروختی؟
1) دوست عزیز یکی دو صفحه قبل کامل جواب دادم اون رو بخوننقل قول:
2) اصلا و ابدا فرقی نداره، مثلا جعبه ی مخصوص خاورمیانه کوچیکه و 1.2Ghz نداره و کوچیکتره مال هند بزرگه و اگه درست یادم باشه 1.2Ghz نداره و یه سوتی املایی هم در نوشتن Amoled داره (فکر کنم Amolded نوشته بود) و مال اروپا هم کوچیکه و 1.2Ghz داره نهایتا همین که درج شده باشه I9100 کفایت میکنه
3) دوربین رو روشن که و از یه سطح سفید عکس بگیر
4) اون ها گوشی هایی هستند که به سفارش اوپراتورهای خارجی ساخته میشند و دستی آنلاک میشند و هر سیم کارتی بندازی کار میکنه ولی وقتی گوشی رو فلاش میکنی تا رام جدیدنصب کنی اون موقع گوشی دوباره لاک میشه و دیگه سیم کارت هیچ اوپراتوری غیر از اونی که روش درج شده رو نمیشناسه
5)این هم کامل توضیح دادم و تازه دوست عزیزم Persiandroid هم لینکی گذاشته بود که کامل توضیح داده یه دوسه صفحه برگرد عقب لطفا
Good Luck
بازی asphalt 6 رو من رو گالاکسی اس2 اینجوری نصب کردم که اول دیتا رو ریختم تو اس دی کارت بعدش اون فایل های lib و pack.info رو ریختم تو مسیر data/data توی روت گوشی یعنی گوشیم رو روت کرده بودم بعدش بازی اجرا شد حالا فهمیدم برای بازی modern combat 2 هم باید همینجور عمل کرد اما گیم دیتایی که من دارم توش مثل اون آسفالت 6 این دو تا فایل رو نداره حالا اگه کسی هست که این بازی رو نصب کرده رو گالاکسی اس2 و براش اجرا شده بره تو این مسیر توی روت گوشی و این دو تا فایل و پوشه رو از اونجا کپی کنه بیاد یه جا برای من و بقیه آپلود کنه
خیلی ممنون
فکر کنم انلاک بشه.یک سر اینجا بزننقل قول:
--------------------------کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=153410
بلاخره روتش کردم و کاستوم رام ریختم.فعلا مشکل داغ شدنش کمتر شده و مصرف باتریش هم بهتر شده.فارسی سازیش یک خورده وقت گرفت.ولی الان swyp فارسی رو هم پشتیبانی میکنه.
این گوگل تاک خیلی با حاله.راحت با سرعت adsl میتونی تماس تصویری برقرار کنی از viber بهتر هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بچه هایی که با زردی مشکل دارند این لینک و پست رو بخونند،توی XDA پیدا کردم
برداشتند گوشی رو با یک رام و کرنل خاص روت کردند و مال بعضی ها کاملا و مال بعضی ها هم تا 90% درصد برطرف شده والبته مال بعضی ها هم تغییری نکرده...
Interesting... the dev for Infusion ROM has advised he just used the standard CF Root kernel (for KG1) in 1.6, so I flashed this kernel and the yellow tint went away again. At first it was there, but then gradually faded after a few minutes. You can semi tell it's there when on the lowest brightness setting, but it's not all that noticeable and doesn't cause any annoyance. When it was on DesignGear's kernel (which is used in Infusion 2.0), the yellowing was quite obvious in all brightness levels.کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1079444&page=153
I really think Samsung are on their way to fixing/masking this issue with their KG1 update... I just wish I knew more about kernel development and the main differences between DesignGear's and CF Root (which is as close to stock as possible!)
When I get the chance I'll take comparison shots of the two different kernels. One shows it, and CF Root doesn't [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
I've just put VillainROM 2.0 on my phone and then flashed the KG1 version of CF Root and now I can't see any yellow tint on the left of the screen when displaying the notification bar. I honestly didn't expect that to happen as I'm still fairly sure it's a hardware issue, as surely if it was software it would be pretty much the same on each phone and would show up on screenshots as well as photos.
I've got no idea why the problem would disappear like this, but it's certainly a nice surprise.
این هم یه بنده خدای دیگه ای نوشته که پستش مال دیروزه :
Something weird happened with mine. Since I started using the Miui rom the yellow tint disappeared... Either that or its barely there? Or maybe the screen evened out or something. It's been almost 3 weeks owning this phone. When I got it it was really obvious now it isn't anymore.
و این هم یکی دیگه :
I faced the same issue of a brand new set but my tint was pretty mild looking at some of the sample shots.
Flashed to KH3 (2.3.4) and the tinting is gone (even at 0% brightness)!
So please DO try a 2.3.4 rom and see if it helps before trying for a replacement!
ان شاا... اگه روشی پیدا کردم که زردی رو برطرف کنه بی خبر نمیزارمتون...
یکی از دوستان عکسی از زردی میخواست من در ادیتور فروم روشی واسه آپلود پیدا نکردم !!!
مال من خیلی خیلی خیلی خفیفتر و میتونم بگم جلوی این مال من زردی نداره ولی واسه اطلاع مال این بنده خدا رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب یعنی توایران1.2گیگش نیست؟نقل قول:
2) اصلا و ابدا فرقی نداره، مثلا جعبه ی مخصوص خاورمیانه کوچیکه و 1.2Ghz نداره
اگه نیست کمپلت بیخیال!
ببین این به کارت میادنقل قول:
[HTML]http://---------.ir/Forum/thread11249.html[/HTML]
نه عزیز من ...نقل قول:
منظورم اینه که روی لوگوی کارتون نمیزنند و این همه یه جور سیاسته دیگه...
پشت گوشی در قسمت توضیحات نوشته Dual Core 1.2Ghz
من خودم باکارتون خاورمیانه عربی خریدم روی لوگوی Galaxy S II نزده بود 1.2Ghz ولی پشتش در قسمت توضیحات زده بود1.2
رفتم و با نرم افزار هم تست کردم درست بود...کلاک سی پی یوش روی 1200Mhz کار میکرد
از این بابت خیالت تخت تخت