[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این اخطار مال چیه داشتم بازی میکردم یهو اومد بیرون این پیغامو داد در مورد سیو کردن بازی هم اگه توضیح بدید ممنون میشم
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این اخطار مال چیه داشتم بازی میکردم یهو اومد بیرون این پیغامو داد در مورد سیو کردن بازی هم اگه توضیح بدید ممنون میشم
عجیبه من نمیدونم حکمت این High چیه !!! من با این کلک رشتیه بازی رو رو High آوردم . ولی تفاوتی با Medium احساس نکردم .
جالبیش اینه که رو های Framerate ام تغییری نکرده و همون 45 تاس ....
خب
منم بازی رو خریدم فروشنده که می گفت هیچ مشکلی نداره و 100% سالمه!!(کرک +گرافیکی و ....)ولی اگه داشت قرار شد هر چهار تا دی وی دی رو قورت بده!!اون کرک رو هم که دوستمون گذاشت رو هم دانلود کردم!
+درایور جدید گرافیک Net Framework 3.5 هم لازمه!؟!؟(
البته از خوش شانسی!الان با ویستا SP 1 مشکل دارم هر طور شده امروز نصبش می کنم! شایدم XP SP3 بریزم!؟
علت کپی نشدن فایل اجرایی بازی در مرحله آخر نصب اینه که وقتی فینیش میاد یه پنجره هم باز میشه که یه خط داره که باید تا 100 برهنقل قول:
اکثر کاربرا وقتی فینیش رو می بینن چون فکر می کنن نصب تموم شده نمیزارن اون خط پر بشه و Cancel می کنن در حالی که او آخرین مرحله هستش و مامور کپی کردن فایل اجرایی بازی
آقای Razor هم با درایتی که دارن این مورد رو تشخیص دادن و اقدام به قرار دادن فایل اصلی بازی در پکیج کرکشون کردن که نکته بسیار ظریف و هوشمندانه ای هستش
سلام
با 7300 میشه سیاه سفید بازی کرد؟
آخه چرا اینجوریه ؟
نمیشه xp sp3 نباشه.....خیلی ازش خوشم میاد........
من یه هفته پیش درایور گرافیکو دالنود کردم 178.24 بود چطور یهو عوض شد..شانس نداریم مادوباره باس بزاریم دان شه....
پدر آدمو در میارن تا یه بازی نصب شه ....اه.....بریم یه کنسول بگیریم خیال خودمونو راحت کنیم.....l
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
این کارارو بکن ببین چی میشه البته با توجه به کارت گرافیکت بهتره اینو اضافه کنی
windowed -texturequality=2 -renderquality=4 -detailquality=99 -viewdistance=99 -width=800 -height=600
رزولوشن هرچی بالا تر باشه مشکلت بیشتره
کرکتم عوض کن شاید دیگه نلرزه
نقل قول:
مال ویندوز service pack 3 بریز
دوست عزیز من تو Persiangig اپلود کردم شما داری تورنتشو میگیری؟؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3249926&postcount=3280
هنوز راه حل این مشکل رو من تو هیچ سایتی ندیدم دوست عزیز :41:نقل قول:
یه سری از دوستامون هم با این مشکل مواجه شدن ولی کاریش نمیشه کرد... مشکل از خود بازیه چون این ارور بعد از مدتی بازی کردن به وجود میاد!
در مورد سیو هم از دوستانی که می دونن خواهش میشه که بیان بگن چجوریه...
من نمی دونم...
سلام...نقل قول:
بله 100% واسه ایکس پی لازمه! درایور کارت گرافیک هم حتماً دانلود کن..
بازی رو تو ایکس پی اجرا کنی بهتره به نظر من :دی..
سلام دوست عزیزنقل قول:
چرا مردم رو گمراه می کنی ؟:13:
در مورد این خطا چیزی نمی دونی لارم نیست پست بدی!!!
ارور سرویس پک 3 RMN40 هستش نه این!
این مشکلتو نمیدونم ولی در مورد سیو کردن باید بگم که موقع سیو یک صفحه باز میشه بعدش بزن روی create account بعد یک اکانت آفلاین بساز تمام.نقل قول:
خسته شدم از بس گفتم.