سلام
به خاطر تأخیرم معذرت میخوام.
این دفعه سعی میکنم با کمک شما (و پستهای قبلیتون) یک روند طبیعی، سریع، پردردسر، خسته کننده، به هم پیوسته، و عالی رو برای روز دوم بهار سال اول تا روز آخر درست کنیم. (هر روز در یک پست جداگانه). خواهش میکنم نظر بدید، انتقاد کنید، پیشنهاد های اساسی و غیر اساسی بزارید. تا بتونیم پیشرفتش بدیم.
اول این رو بگم که حتما اول پست 3312 رو کامل بخونید تا نیاز به توضیحات اضافه نباشه. البته بعضی جاها رو مجبورن دوباره توضیح دادم.
و یک چیز دیگه برای اونهاییکه بعدها این نوشته ها رو میخونند (ما نماندیم و متن ما ماندست کار دنیا همیشه بر متن است) اینکه اول صبر کنید روزها رو با کمک بچه ها کامل کنیم، بعد بازی رو شروع کنید. اما برای دوست و همراهم Iman Reza : ما میتونیم باهم بازی کنیم و هر بخش و یا موضوعی که طرف مقابل در پست ها نیاورد رو کامل میکنیم.
وقتی بازی دست شماست سریع حرکت کنید تا ساعت 30 / 6 به معدن برسید و با اون روش سیو و لود کار کنید. میتونید با یکی دوبار تو حمام رفتن و دوباره کار کردن به پولی که میخواهید برسید. توت فرنگی قدرتی رو هم بدست بیارید. سعی کنید کار رو طوری تنظیم کنید که راس ساعت 11 داخل مرغ فروشی باشید.(اینجاست که باید از سمت پایین مرغ فروشی به خانه ی چوب بر برید تا بتونید یک گل به لوئیس بدهید - بازهم نظر شما می تونه بهترش کنه-). مرغ رو بخرید (خودم یکی رو بیشتر پیشنهاد نمی کنم) غذای مرغ رو هم به اندازه یک هفته تا دو هفته بخرید. در خارج شدن از مرغداری دموی پاپوری رو میبینید یا اگه انجام نشد یکبار برید به سمت آهنگری، دوباره بیاید به سمت مرغ فروشی تا دمو رو ببینید.*** این دموی اولی ***.
دوباره به سمت معدن برید و با پاپوری حرف بزنید my sympathies رو انتخاب کنید تا 2000 به قلب صورتی نزدیک بشید. کار کنید(بعد از حمام رفتن). حالا به اندازه پول دارید. احتمالا ساعت نزدیک 12 یا 1 است (بهتره برای اطمینان زودتر کار رو تموم کنید (ش1)). به سمت خانه چوب بر برید، دو تا گل بهاری بردارید، از طریق راه مزرعه بارلی به میدان برید، ***دموی ماری (کتابخانه دار) و گری (شاگرد آهنگر) *** رو در میدون می بینید؛ حالا به سمت کلیسا برید. چون ساعات روز است *** دموی کارن و ریک *** رو میبینید (معاشران، زحریف زمانه یاد آرید...).
به بیمارستان برید... *** دموی Elli *** یادتون باشه در جوابش بگید It doesn't hurt (اگه درست نوشته باشم) تا 2000 به درجه قلبش اضافه بشه.
حالا اگر به پیشنهاد (ش1) گوش کرده باشید می تونید به مسافر خونه برید تا دموی اولیه Ann رو ببینید. و جواب she's cute بدید. *** دموی ann *** اما اگر وقت ندارید (ساعت نزدیک 4 باشه) اونوقت به سمت سوپر مارکت برید (چون این دمو رو فردا هم میشه دید--- اگر در این مورد پیشنهادی دارید حتما بگید --- ) احتمالا دموی کارن رو می بینید، اگر نشد میتونید تا پس فرداش صبر کنید. به دوک جواب you should pay رو بدید تا 2000 به درجه قلب کارن اضافه بشه.
بذر بخرید (پیشنهاد من 1 تا 2 بسته خیار، 3 بسته شلغم، 2 تا سه بسته هم سیب زمینی --- شما هم نظرتون رو بگید --- ). خارج بشید دوباره وارد بشید، اگر ساعت قبل از چهاره، کارن تو قسمت فروشگاه (نه تو اتاقش) راه میره، بهش دوتا گلی رو که تو کوله دارید بدید.(قبلا گفتم که دختر رو خودتون انتخاب کنید، اما با این روش میتونید دو سه روزه قلب کارن رو صورتی کنید --- شما هم اگه دختری رو پیشنهاد میکنید که بهتره، با ذکر دلیل بیارید --- ). در برگشت از سمت کتابخونه بیایید، ... وای نه کتابخونه دوشنبه ها بستست.
دیگه لازم نیست به معدن برید، اگه خسته اید به حمام برید. یا توت فرنگی درخت 100 ساله رو بگیرید. بعد به اندازه بذرهاتون زمین رو شخم بزنید. برای خیارها 3در 3 شخم بزنید اما وسطش رو شخم نزنید. برای شلغم و سیب زمینی 3 در 3 . آب بدید، اگر باز هم خسته شدید به حمام برید، حتما بذر هایی رو که کاشتید آب بدید. این رو هم بگم که اگه در طول این روش کاری رو نتونید انجام بدید، دوباره بدست آوردنش کمی سخته، سعی کنید به بهترین نحو کار ها رو انجام بدید، مثلا نگید " ولش کن حالا بزار بذرها رو بکارم فردا آب میدم" .
اگر ساعت 3 بامداد به بعد شد، به حمام برید - تا ساعت 10 / 5 یا 20 / 5 اون تو بمونید - بعدش هم سریعا به سمت خونه تا بتونید بخوابید و فردا رو با استامینای کامل شروع کنید. اما اگه بازم وقت دارید(مثلا ساعت 00 تا 1 بامداد)، تبر رو بردارید، تو حموم استراحت کنید به معدن برید و فقط تبر رو استفاده کنید تا درجه اش بالا بره (حداقل 50 تا 100 درصد). شاید بتونید بازهم تو حموم استراحت کنید. دوباره تو معدن از تبر استفاده کنید تا جونتون در بره (جون کاراکترتون). تو معدن استراحت کنید تا ساعت 20 / 05 بعد (سریع) به خونه برید.
راستی یادتون نرفته که به مرغه غذا بدید ؟؟؟ یا یک بار سگ رو مورد عنایت قرار بدید؟ به مرور که حیوونا زیاد شدن، اونها رو توی (معنی Walkthrough چی میشه؟ شاید بهتره که فینگلیش اون رو بنویسم.) اونها رو توی " واک ترو" حساب میکنم.
این فعلا روز دوم بهار، خودم فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه؛ اگه رسید این پست رو ادیت میکنم. اگه پیشنهادی دارید بگید تا این پست رو با توجه به نظر شما اصلاح کنم. بخشهای ادیت شده رو هم رنگی میکنم که مشخص باشن.
اگه نظری نبود، استراتژی برای روز سوم بهار رو هم از پستهایی که بچه ها گذاشتن یا از طریق ترجمه و چلوندن استراتژی های بازی با هم دیگه می نویسیم.
فعلا هستم، پیشنهادهاتون رو تا ساعت 3 یا 4 بامداد هم می تونم جواب بدم.
ایک ایک (اشتباه تایپی نیست، همون میمونه ست که داره بای بای میکنه)