-
دوستان یه تجربه ی تلخی از زبان یکی از رفقا :
مشروبات الکلی صدمه ای به کبد میزنن که یا غیر قابل جبرانه یا جبرانش سخته و در کل آدمو به زحمت میندازه. در کبد یا همون جگر با مصرف مشروبات الکلی آنزیمهایی پیدا میشن که خبر از تورم کبد هست که اول منجر به کبد چرب یا fatty liver میشه و بعدش میزنه تو خطهای دیگه. متاسفانه بعضی از دوستان هم هستن که مصرف میکنن. خداییش مصرف کردن یا نکردن و ترک و اینچیزا کلا به کنار اقلا یه آزمایش بدید ببینید این آنزیم تو کبدتون هست یا نه. اگه بود زود درمانش کنید تا کار به جاهای باریک نکشه
باور ندارید یه سرچی درمورد کبد چرب بکنید
حیفه این بدن سالم.یا با سیگار پدرشو درمیاریم یا با مشروب و یا هزار کوفت دیگه. اگه یه لبتاب خوشگل باشه یا یه ساعت و یه چیزی ، هر روز و شب جونمونو واسه تمیز نگه داشتنش میدیم .اما بدن خودمون ، همه چیزمون ، نور چشممون رو به این فلاکت ها دچار میکنیم که واقعا جای کتک مفصل داره.
-
شمایی که مشروب میخوری میشینی پشت رل ، مردم چه گناهی کردن باید تقاص کارهای شما رو پس بدن ؟!!!
کسی به شما نمیگه مشروب نخور ، بخور ولی لااقل دیگه پشت رل نشین با اون حال ... ملت که نباید تاوان کارها و اشتباهات و رفتارهای شما رو پس بدن ...
طرف مشروب خورده نشسته پشت فرمون زده 4 نفر رو در دم کشته .....
توروخدا رعایت کنید .... شاید برای شمایی که این رفتارو انجام میدی کسی منتظر و چشم به راه نباشه .. اما خیلیا چشم به راه عزیزاشون هستند .... /
-
به آدم کم شعور و نادان مشاوره ندین... اگه موفق باشه خودشو دلیل موفقیت می دونه و اگه هم موفق نشه شمارو مقصر می دونه!
-
تجربه به من یا داده که اگر میتونی و تا جایی که توان و وقت داری از دیگران حتی یک بچه کوچولو هم چیز یاد بگیر...حالا این میتونه یک جمله قشنگ یا کار مثبت باشه یا حتی روش تعمیر وسیله ایی یا حتی نصب یک نرم افزار هیچ وقت نزاریم غرور به ما نفوذ کنه و مانع یاد گرفتن ما بشه...البته یاد دادن یک چیزی یا مطلب یا علم خودش یاد گرفتن هم هست..برای یاد دادن به دیگران(چیزهای مفید) هیچ وقت خصاصت نکنیم.:n02:
-
کاری به اعتقادات خودم ندارم تو این پست،ولی اکثر پیجای فیسبوکی و وبلاگای که دین رو نقد میکنند،بسیار متعصبانه و مسخره،توهین میکنن به دین نه اینکه نقد کننش،و هرچیزی رو هم که شنیدید باور نکنید،یه تحقیقی بکنین اصلا اون کتاب وجود داره یا آیه و حدیثی که ترجمه میشه درست ترجمه میشه یا نه.
اگه نقد باشه درسته و هرکی جوابشو داره میده نداره هم قانع میشه ولی توهین؟؟عجبا!
-
چه توی زندگی خودم و یا دیگران همیشه دیدم کسانی توی کاری موفق میشن که از خدا یا ائمه می خوان . .که مثلا توی اون کار کمکشون کنه.
یا برای رسیدن به شغل یا هدفشون نذر می کنن و یا دعا می کنن.
فرقی نمی کنه که اون کار چی باشه از خرید یک اتومبیل گرفته تا راه انداختن شغلی یا قبولی در دانشگاه و غیره.
-
برای مشورت با دیگران سعی کنید با کسانی مشورت کنید که توی زندگی خودش اون کار یا راه را قبلا تجربه کرده باشه . ممکنه کسی خودش در کاری موفق نشده باشه اما می تونه بگه چه کارهایی را نکنیم که به مشکلات اون بر نخوریم و یا چه کارهایی بکنیم تا موفق بشیم و البته حتما صاحب عقل و درایت باشه. چون اگر عقل درست و حسابی نداشته باشه ممکنه تشخیصش هم غلط باشه و راهنمایی غلط بکنه.
-
تجربه به من نشون داد ادمایی که خیلی دنبال چرای کارهای این و اون نیستن موفق ترن! یعنی مقبولیت و محبوبیت بیشتری دارن!
چرا رو وقتی از دوستتون بپرسید که میدونید نیاز به همدردی داره و ...نه وقتای دیگه! نه وقتایی که طرف فکر کنه دارید در کارش کنجکاوی(فضولی :دی) میکنید.یا مثلا حتی چراهایی که در پی تعارف بکار میره هم نگیم بهتره! تعارف میکنی به طرف خوراکی رو میگه نه بعد گیر ندید که چرا؟؟؟:n06:
-
سرد و سنگین باشید...
این که مردم فک کنن مغرورین خیلی بهتر از اینه که فک کنن سبک و بی شخصیتین...
خیلیا رو دیدم باطنا باشعور و باشخصیتن و خیلی هم تو مسایل مختلف علم دارن ولی چون تو مکان هایی که تازه وارد شدن مث دانشگاه یا محل کار خودشیرینی میکنن کسی تحویلشون نمیگیره...
تازه اگرم تحویل بگیرن فقط روزای اوله...
ولی دوستایی هم دارم که خیلیا روشون حساب میکنن اونم واسه اخلاق سنگین و موقرشون...
:thumbup::beer::cool:
Sent From my Sony Xperia S using Tapatalk 4 pro
-
این تجربه همین الان منه
اگه شب سرتون درد گرفت به خواطر انواع افکار گوناگون
کل روزتون رو طبقه بندی کنید
خیلیی تاثیر داره
چند بار دیگه هم تست کردم جواب داده
Sent from my Xperia L using Tapatalk 4 Beta