خب الحمدالله...البته دعاي ما نبود مومن خدا بلكه لطف خدا بوده...نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
خب ديگه ازين خبر بهتر ديگه چي وجود داره...
بيا ببينم چه سوالايي ميپرسي...
ميخوامت خفن...
Printable View
خب الحمدالله...البته دعاي ما نبود مومن خدا بلكه لطف خدا بوده...نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
خب ديگه ازين خبر بهتر ديگه چي وجود داره...
بيا ببينم چه سوالايي ميپرسي...
ميخوامت خفن...
سلام جييگر حيف كه گفتي نگم مومن خدا والله ميگفتم مومن خدا... :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki
در خدمت شماييم...
ركورد...نه بابا ما آدم اين حرفا نيستيم...
آدم شدن...
الله...
خب ما كه شيرازي هستيم شيراز هم معروف...اما خارج ازونجا شهر سوخته زاهدان...
اصلا راستش رو بخوايد يه ارتباط معنوي...
شايد باورتون نشه اما چون ميدونم خدا يا همون معشوق ناظر هستش...هيچي...اما بچه كه بودم فحش ميدادم...البته نه خيلي بد مثلا اسم حيوون...البته بعضي حيوون ها از من بهتر هستند...
جواب بلايي همينه...
نيگا به جنازه يه شهيد...
لحضه گناه نكردن...
عاشق الله بشيد...به همه چيز ميرسيد...
ممنونم سوالات مثل خودت باحال بود... :)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط piishii
مشكلي نيست كه آسان نشود مرد آنست كه هراسان نشود....هيچ مشكلي وجود نداره...
به نظرت پست 4000 مال كي ميشه ؟
مومن عزیز اولا بیشتر دقت کن. بارها تو صفحات قبلی پست دوبار ارسال شده داشتینقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
در مورد دعوت از بهروز و مونیکا اینو برای همه میگم که من این دو عزیز رو به خاطر رفاقت نیاوردم
اگه اینطوربود با خود شما.مستر و خیلی های دیگه رفیقم ولی...
بهروز از روز اول بازگشایی این تاپیک پا به پای من و بیشتر از من برای این تاپیک زحمت کشید و اینجا حق آب و گل داره
گذشته از اون روی صندلی داغ دلسوزی داره و مثل خیلی ها که تا موقع نشستنشون رو صندلی با اینجا خوب بودن و وقتی بلند شدن گذاشتن رفتن نبوده. همیشه بیشتر از من برای این تاپیک زحمت کشیده و چه من بخوام و چه نخوام ایشون به اندازه من در این تاپیک سهم و حق دارند
در مورد مونیکا هم ایشون به چند علت دعوت به همکاری شدند .
یکی اینکه با اکثر بچه های فروم رابطه دوستانه دارند و میتونه برای صندلی داغ مفید باشه. برای مثال توی دعوت کردن
صندلی داغ میتونن نقش مفیدی رو ایفا کنند و به خصوص دعوت از خانومای انجمن برای صندلی نشینی که شاید دعوت من و بهروز و قبول نکنند ولی به مونیکا جواب مثبت بدند.
و در ضمن ایشون خیلی خوب میتونند تشخیص بدند که چه کسی روی صندلی بشینه بهتره و از نقطه نظرات ایشون تا به حال زیاد استفاده کردیم
و اخر اینکه من به دلیل مشکلاتی زیاد ممکنه پیش بیاد چند روزی از انجمن دور باشم و برای اون زمان بهروز دست تنها نباشه و مونیکا خانم میتونن کمک شایانی به ما بکنند
متاسفانه ایشون هم وقت زیادی ندارند و میبینید که زیاد نمیان صندلی داغ.
پس دیگه اسم رابطه دوستانه رو نیارید خواهشا ;)
سلام رفيق گل
از پدر بيشتر خوشت مياد يا از پسر؟(منظورم شجرياناس)
نظرت درباره سخناي اخير پاپ چيه؟
خارجيم گوش ميدي؟
رتبه كنكور سراسريت چند بود؟
اگر از تو بپرسند رمانتيكترين كشور يا شهر خارجي كدام است، چه ميگويي؟
نميدونم بروبچ سنت رو پرسيدن يا نه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسش هم نيست برم ببينم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بگو تا شوخي هام رو دسته بندي كنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت درباره امضام چیه؟
سلام بر همه دوستان از همين جا به علت هاي فراوان از ادامه صندلي نشيني معذورم...دلايل كاملا غير شخصي است...