اینم ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جنسو انخاب کن سفارش بده هزینه ارسال به تهران 100 ت با 7 روز تست
Printable View
اینم ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جنسو انخاب کن سفارش بده هزینه ارسال به تهران 100 ت با 7 روز تست
سلام
بچه ها میخواستم من تلویزیون 60 بگیرم ولی بین سامسونگ 60F7500 و sony 60R550A مرددم. این مدل سامسونگ هنوز به بازار نیومده و معلوم نیست کی میاد. به نظر شما صبر کنم تا این مدل بیاد یا سونی بهتره بگیرم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان خواخشا جواب بدید عجله دارم ایا la9600 تو ایران با گارانتی پیدا میشه؟
همونطور که دوستان عزیز راهنمائیتون کردند شما اگه بدون گارانتی بخواید میتونید از بانه سونی w804a رو بخرید حدود 3200 تا 3300 و حتما هم نیاز نیست برید بانه.سایتهای بانه هستن میتونید از اونجا سفارش بدبد و بعد از تحویل گرفتن تلویزیون و تست کردنش پولشو بپردازیدنقل قول:
اگر هم با گارانتی میخواید بودجتون رو یکم افزایش بدید و سامسونگ f6450 رو46 اینچش تویه بازار حدود 3500 هست تهیه کنید
من چند صفحه این تاپیک رو خوندم و دیدم از همنجا سوال کرده بودن منم همینجا پسیدم. دیدم چند جا همین مدل f6450 رو پیشناد داده بودن.پس بهترین تلوزیونی که میشه خرید همینه؟؟؟نقل قول:
ممنون از راهنماییتون.چندتا سوال دارم.
این سایت ها معتبر هست؟؟؟
با گارانتی بهتره یا بدون گارانتی؟واسه موبایل که گارانتی داشتن هیچ مزیت خاصی واسه گوشی ایجاد نمیکنه.ایا واسه تلوزیون هم اینجوریه؟؟
42 اینچ بهتره یا همین 47 اینچ؟
42 اینچ چه پیشنهادی میدین؟
ممنون میشم راهنمایی کنین من جلو مامانم ضایع نشم.یه تلوزیون خوب پیدا کنم واسش:n27:
:n28:
سایت های معتبر هست و سایت های غیر معتبرم هست(اگه منظورتون سایتهای بانه هست.بانه مارکت-بانه ویترین خوبن ولی شما اول تلویریون رو تحویل میگیرید و بعد از تست پولشو میپردازید)نقل قول:
گارانتی که کلا هر مشکلی پیش بیاد میگن این شامل گارانتی نمیشه:n13:
ولی خوب چون واسه خانوادتون میخواید بخرید با خودشون مشورت کنید و بگید تلویزیون بزرگتر و بهتر بدون گارانتی و تلویزیون کوچیکتر و با کیفیت کمتر با گارانتی(نسبت به بودجتون منظورم هست)
42 و 47 یا 46 اینچ بستگی به اندازه اتاقی که توش tv رو قرار میدی داره.اگه فاصله چشم تا tv حداکثر 3 متر باشه 42 خوبه ولی اگه بیشتر باشه 46 یا 47 بهتره
سامسونگ 42 اینچ نداره و ال جی 42 اینچ داره و چند مدل سونی که خوب هستن
به نظر من شما اگه 3 بعدی نمیخواید 46 اینچ سونی w700 رو بخرید که کیفیتش عالی هست و فقط 3 بعدی نیست
اینم مشخصاتش و قیمتهاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در آخر بازم میگم اگه 46 اینچ و گارانتی و 3 بعدی میخواید یکم بودجتون رو ببرید بالا سامسونگ f6450 بخرید و اگه بودجتون رو بیشتر نمیتونید بکنید 46 اینچ سامسونگ f6350 هم عالیه
42 هم ال جی مدل های خوبی داره که به بودجتون میخوره مثل lg lm76100 و lg la66000
ولی اگه بدون گارانتی خواستید بگیرید و از بانه سونی w804a بهترین گزینه هست 47 اینچش
سلام
چند تا پست قبل تر هم گفتم ولی متاسفانه خنوز به جواب نرسیدم. من الان تلوزیون ال ای دی 40 اینچ سامسونگ سری چهاردارم و از کیفیتش راضیم خدا رو شکر. فقط به خاطر افزایش سایز می خوام یکی از دو مدل پلاسمایf4850 و f5850 رو بگیرم. این دو تا حدود 700 تومن با هم اختلاف قیمت دارن. به نظرتون کدوم بهتره؟ کیفیتشون در مقایسه با همینی که الان دارم چطوره؟توی فروشگاه که میری کلا ناامید میشی و اصلا ملاک خوبی برای مقایسه نیست.واقعا گیج شدم واگه یکی راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم
داداش پلاسما کلا کیفیت رنگ خوبی داره ولی روشناییش نسبت به ال ای دی ها کمتره و دلیلش هم همینه که تویه فروشگاه ها دل آدم رو میزنه
کلا میشه گفت روشنایی کمتر و دقت رنگ بیشتر و عمق رنگ مشکی عالی
شما اگه پلاسمای f5850 رو میتونی بخری عالیه و تو خریدش شک نکن
البته پلاسما ها ی سری ایراد ذاتی دارن که اگه باهاشون کنار بیای عالیه و 100% کیفیتشون از ال ای دی هایه هم رده و هم قیمت بهتره
دوستان عزیز بنده مینونم از بانه و حومه با ارزونترین قیمت براتون قیمت کنم.هر کی خواست میتونه همینجا مطرح کنه یا پیام بده.تشکر.
گفتم شاید این سایت به درد دوستان بخوره