این قسمت 25 هست نه مجموعه 25! خودش که نوشته قسمت!نقل قول:
Printable View
این قسمت 25 هست نه مجموعه 25! خودش که نوشته قسمت!نقل قول:
قضیه لو رفتن پک جدید جدیه؟
ما یه شخم سطحی زدیم نت رو چیزی پیدا نکردیم:دی
دوستان اگه پیدا کردن مارو هم بی نصیب نزارن:دی
اره ولی کیفیتش کمهنقل قول:
اینم یه اسکرین شات
بیا پیغام های بازدید کنندگان من...کد:http://activeiran.com/images/ulac6rb4klp7m1zk0qq.jpg
توی این عکسه این چیه روی مهران مدیری ؟
شبیه تارعنکبوته :31:
قهوه خورده داره غیب میشه...:20:نقل قول:
سایت رسمی سریال قهوه تلخ اعلام کرد که سری ۲۵ این سریال در سه شنبه ۲۱ تیر توزیع می شود.
تاخیر در توزیع سری ۲۵ به علت تغییرات در روند قصه و نحوه تکثیر و توزیع بوده است.
داستان سریال از انتهای این مجموعه به زمان حال برگشته و تعدادی از شخصیتهای داستان به همراه نیما و بلوتوس با خوردن قهوه در متروی تهران ظاهر میشوند . تضاد این شخصیتها با زمان حال ، داستانهای کمدی ، مهیج و جذابی را رقم میزند ….[COLOR="Silver"]
شخصیتهای قهوه تلخ در مترو تهران
سری ۲۵ قهوه تلخ روز سهشنبه ۲۱ تیرماه توزیع میشود و در این قسمت بینندگان شاهد سفر بازیگران مجموعه از دل تاریخ به سال ۱۳۹۰ خواهند بود.
آنها پس از خوردن قهوه با همان لباسها، گریم و خصوصیات اخلاقی خودشان در متروی تهران ظاهر میشوند و تقابل آنها با دنیای حاضر داستانهای کمدی و مهیجی را رقم خواهد زد.
البته شنیده میشود که قرار است پس از توزیع قسمت ۲۵، گروه استراحتی یک ماهه داشته باشند تا بتوانند لوکیشنهای جدید را آماده کنند. برخی منتقدین معتقدند افت کیفی و تکراری شدن داستان مجموعه «قهوه تلخ»، سازندگان آن را مجبور به تغییر در داستان کرده است.
مجموعه «قهوه تلخ» به کارگردانی مهران مدیری ساخته میشود و بازیگرانی نظیر محمدرضا هدایتی، مهران مدیری، عارف لرستانی، برزو ارجمند، الیکا عبدالرزاقی، نادر سلیمانی، فلامک جنیدی، مریم سوری،هادی کاظمی، جواد عزتی و … ایفای نقش کردهاند.
لینک تصاویر بازیگرای قهوه تلخ در مترو
:31:کد:http://www.4jok.com/pages/773
ایول :31: دیگه از اون روند تکراری و ابکی این اواخر احتمالآ در میاد ... به شخصه با دیدن این عکس ها خیلی مشتاق شدم پک 25 رو ببینم :8:
یه نکته ای که یک کم من رو در رابطه با این مجموعه ناراحت کرد اینه که مدیری در اوایل مجموعه یکی از محاسن کار رو پک های شیک این مجموعه می نامید که البته این پک های شیک پس از مدتی کاغذی شد!!!
ما هم اول از این پک های شیک میگرفیتم ، ولی یوغور :دی و جاگیر بودن :دی 6 تاشونو کنار هم میذاشتی میشد مثلا 12 تا از این کاغذی ها :27: البته این کاغذی ها هم بدک نیست !نقل قول:
خدابا با نام تو
با سلام
ای بابا. این روز پخشم انگار قرار نیست برسه!
حامد:11: