نمیدونم چرا از این بحث زیاد خوشم نمیاد مثل غیبت می مونه با ین تفاوت که اینجا کسی نیست که ....
Printable View
نمیدونم چرا از این بحث زیاد خوشم نمیاد مثل غیبت می مونه با ین تفاوت که اینجا کسی نیست که ....
ولی به نظر من تازه داره جالب می شه
مرسی از بیان نظرتنقل قول:
ولی منظور من کس خاصی نبود یا این دنیای مجازی نبود
من به طور کلی مثال زدم
با نظرت هم موافقم :20:
...
من هم با نظرت موافقم که ارتباط با جنس مخالف فی النفسه بد نیست.نقل قول:
سلام
ممنون از سایه جان که بحث جدید را شروع کردند
به نظرم این موارد که مشمئز کننده هم هست.درون آقایون هم وجود داره اما خوب نحوه جلوه یافتنش متفوته.
اما چون بحث میان ما خانوم هاست از بعد زنانه به قضیه نگاه م یکنیم.
من با نکته ای به شدت باهاش مخالف هستم.
این عشوه و ناز اومدن برخی از زنان است.واقعا حاله ادم به می خوره.
من این دسته بندی(که نمی دونم منشا است چی و کجاست) را تا حدی قبول دارم عشوه ناز از زن..ناز خریدن و اعمال قدرت از مرد
اما هر نکته جا و وقتی داره.
برخی این خانومها در جایی نا مناسب و البته با افرادی نا مسناب چنان رفتاری از خودشون نشون می دن که من خجالت می کشم از اینک انها هم جنس من می باشند.
مثلا خانومه اومده تو مغازه لباس فروشی فروشنده هم یه مرد چشم چرون هست.
این خانوم با لباسی انچنانی و ارایشی انچنانی اینقده عشوه میاد اینقده ناز می کنه
لحن صداشو انچنانی می کنه پشت چشک نازک می کنه که نگو.
اخه یکی نیست بهش بگه مگر تو واسه خودت واسه زن بودنت ارزش قائل نیستی.مثلا چه فایده ای داره این مرده فرشونده به تو به خاطر عشوه ریختنت توجه بکنه؟خوبه 10000 هزارتومن هم تخفیبف بده؟ایا ارزش تو همین 10 هزار تومن هست؟
ایا واقعا اینجوری به دنبال کسب هویت و ارزش هستند؟ایا واقعا هویت و ارزش در اثر توجه اقایون بدست می آد؟
به نظرم این نوع رفتار رفتاری بس خصوصی است که فقط در جایی خصوصی و برای همسرت باید انجام بشه نه برای هرکسی که سرراهت قرار می گیره.
دوم این نکته پیدا کردن دوست پسر هست.واقعا دلم میخواد یکی یه کشیده بزنم به برخی این دخترها
اصلا راه به حال خودشون نمی برند.گوشیشون را نگاه می کنی از اول تا اخر اسم و شماره پسر هست.
ارتباط با جنس مخالف فی النفسه بد نیست.به نظرم حتی می تونه خوب هم باشه.
اما اینکه با انواع و اقسام پسرها دوست باشی اون هم با نیتی به غیر از دوستی ساده یا صرف دوستی
به نظرم این می شه مصداق این عبارت نفرت انگیز "پس.ر با.زی"
اون با برخی فاکتورهایی که انیها در نظر می گیرند
خوشگل باشه مایه دار باشه ماشین مدل بالا هم داشته باشه....خرج هم بکنه
خوب یهیو بگو می خواهی بیزینس راه بندازی و بس
اونم بیزنسی همراه با کلی پز....
ولی این در شرایطیه که جوونای ما درک و فهم این قضیه رو داشته باشن
بدونن اصلا چی میخوان هدفشون چیه
متاسفانه خیلیها واقعا از روی سوء استفاده دست به این کار میزنن
برخی از روی بچه بازی و ...
برخی برای خوش بودن
برخی به خاطر سادگی
حالا به هردلیلی که باشه اخر راه از همون اول معلومه ........بگذریم
حالا این بحث فروشنده ها رو که کشیدین میون من با صحنه ای مواجه شدم که
داشتم شاخ در میاوردم که اینجا جاش نیست بگم
ولی واقعا شرم اور بود
من هم واقعا این سوال رو دارم که چه هدفی از این کارشون دارن
یا اصلا چی نصیبشون میشه !؟ که دست به این رفتارها میزنن
نظرت محترم عزیزم میتونی تو بحثمون شرکت نکنی اگر همنقل قول:
ولی این موضوع نه تنها غیبت نیست بلکه یه مشکلی هست که واقعا بین خانوما وجود داره اونم به شکل واقعا بدی
ما داریم در مورد مشکلمون بحث و تبادل نظر میکنیم
فکر نمیکنم این غیبت باشه
عسل بانو جان با نظراتت موافقم
نمونه اين دخترها و خانمها كم نيست . متاسفانه توي ايران فكر كنم بيشترين امار را داره . ارايشهاي خليجي و غليظ ,لباسهاي نامتناسب با سايز بدن و سن !
ولي در مورد دوستيها و رابطه با جنس مخالف .بهتره اعتراف كنيم كه بيشتر دوستي دخترها با اقايون امروزه فقط به خاطر اينه كه فلان دختر يا دختر همسايه هم عاشق فلان اقايي هست و براي اينكه كم نياريم ما بايد يكي بهتر از دوست اون برا خودمون جور كنيم. كه به قول عسل بانو بيزينس هست اين كار و به اصلا نميشه بهش عنوان دوستي و عشق داد
يا اخيرا شاهديم تو اينترنت تو فرومها مطرح ميكنند من دوست از جنس مخالف ميخوام با شرايط فلان برام ايميل بدين يا تلفن بزارين. نميدونم به نظر شما ميشه به اين رابطه دوستي لقب داد؟
عزيزم ما از فرد خاصي نام نبرديم كه غيبت به حساب بيادنقل قول:
درثاني بهتره واقع بين باشيم .خانمها هم بعضا مشكلات اخلاقي بدي دارند كه خوب با مطرح كردن و به بحث كشيدنشون ميتونيم خودمون را از اين رفتارها و اخلاقهاي ناهنجار جامعه دور كنيم
سلام به همه آوا جونم ، مهرارياخانم ،:20: كارين گل:11:،عسل بانوي ناز، راه كوير گل، عاطفه جون، موناي عزيز
به نظر من الان دوستي با جنس مخالف به هون دلايلي كه مژگان گفته هست و اين خوب نيست. هنوز هدفشون مشخص نيست. بيشتر هم به خاطر خوش گذرونيه .
خوب رفتار بعضي از خانمها هم خيلي افتضاحه . مخصوصا توي خيابون. بعضي از دختر هاي دبيرستاني وقتي تعطيل ميشن ميان توي خيابون(با آخرين مدل موي فشن) :20: با صداي بلند ميخندن و همديگه رو هل ميدن.بعد هم بيشترشون دور تلفن عمومي ها جمع ميشن تا به بوي فرندشون زنگ بزنن يا با موبايلشون زنگ ميزنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين شكلين
سلام به همه
منم کاملا با کلیه ی دوستان موافقم
بعضی خانوما نه تنها ارزش خودشون نمی دونن بلکه یه کاری می کنن که آدم بعضی موقع ها از دختر بودن شرمش میاد
اما مساله اینه که در برخورد با این آدما چی کار باید کرد
وقتی می ری یه کتاب بخری که مثلا کالای فرهنگی هم هست و می بینی 2 تا دختر خانوم چه حرکاتی که انجام نمی دن و چه حرفا که نمی زنن، یا داری تو خیابون می ری می بینی 2 تا دختر یه جوری می خندن که کل جمعیت نگاشون می کنن، واقعا چی کار باید کرد؟
آخه اگه بحث جلب توجه و دوست پسر پیدا کردن هم باشه بازم بعضیا جلو یه کسایی ناز و عشوه میان که آدم می مونه در کار اینا، یعنی تو واقعا واسه این انقدر خودتو آرایش کردی و انقدر عشوه میای؟!!!
و همین طور کم نداشتم دوستایی رو که هر روز با یه نفر بودن یا گاها روزی با چند نفر!
دیدم کسایی رو که سه سانس قرار می ذاشتن تو یه روز با سه تا پسر!
خب که چی؟؟؟
نقل قول:
نگار جو ن آی گفتی:41:....
چقدر بدم میاد از این دخترها که پسرهای بیچاره رو هم منحرف میکنند:13:
من پسرم .................................................. .......يوها ها ها.......
پسرا اينجا پسرا اونجا پسرا همه جا.............................................. .
:21::21::21::21: :4::evil:
مي گم شما دخترا هم بي كارينا حموم عمومي مجازي درست كردين.........
لا اقل تاپيك شوهر يابي......... چيزي ميزدين.......شايد يه شاهزاده سوار بر ماكسيماي سفيد عدالت پيدا ميشد بياد خواستگاريتون........................خ وب ديگه كاري باتون ندارم.............فقط اميد وارم همتون بترشيد....:2::2::2::puke::puke:
salam
. man ham ba nazare sepide movafegham