چرا اینجا هیچکس جواب مارو نمی ده؟
Printable View
چرا اینجا هیچکس جواب مارو نمی ده؟
من XP SP3 دارم ولی بازم این مشکل موقع نصب پیش میاد.
راه حلی برای این ارور Application failed To Launch نیست؟
من یه اکانت هم ساختم ولی وقتی یوزر و پسوردشو میزنم میگه غلطه(فعال سازی هم شده)
من واسه خودم متاسفم اینجا عضو شدم که مشکلاتم حل بشه تعریف اینجا رو زیاد شنیده بودم ولی انگار کسی جواب مارو نمیده.:2:
بابا من میخوام بنچمارک بگیرم میاد از بازی بیرون الان هم اصلا گزینه بنچمارک از بین رفته چی کار کنم؟؟
خواهش میکنم یکی جواب منو بده من بدبخت چه گناهی کردم هیچکس مارو آدم حساب نمیکنه.
سوال شما چیه مگه.....؟؟؟؟نقل قول:
اگه منظورت گاز دادن ماشینه که فکر کنم از کرک بود مشکل کرک داخل بازی یکی تکون خوردن دوربین بود یکی هم گاز دادن یکسره بود که با ریختن کرک حل میشد.
نقل قول:
کدوم مشکل موقع نصب پیش میاد.....؟؟؟؟
این ارور Application failed To Launch موقعی که می خوای بازی رو نصب کنی میاد ( یک عکس ازش بزار )....؟؟؟؟
شما کجا اکانت ساختی داخل سوشیال کلاپ یا سایت راک استار ....؟؟؟؟
موقع شروع بازی وقتی صفحه سوشال کلاب که یوزر و پسورد میخواد میاد من Skip Login رو میزنم بعدش اون صفحه اصلی میاد (که The Joker جان عکسشو گذاشت) و موقع کلیک روی Play اول میگه که توی سوشال کلاب Login نکردین و وقتی ok میزنم این ارور میاد:نقل قول:
آقا ما این بازی GTA IV رو که 4تا DVDهست رو می خایم نصب کنیم ویندوزمونم XP-SP3هست ولی به هنگام نصب وقتیCD3رو می ذاریم تو میگه:
Grand Theft Auto IV\PC\AUDIO\SFX\Radio-Afro-beat.rpf 0 Ecode Bad block
مشکل از چی هست آیا سی دی خرابه یا مشکل از جای دیگست؟
شما بازی رو دوباره نصب کن درست میشه.نقل قول:
لوگین کردن سوشیال کلاپ هم برای موقعی ایست که شما سریال اصلی بازی را دارید و می خواهید آنلاین بازی کنید.
شما مشکلت چیه؟نقل قول:
بگو تا دوستان در این تاپیک شما را راهنمایی کنند.
موفق باشید
بابا من هزار بار مشکلمو گفتم بازم دست شما درد نکنه که مارو هم دیدی.نقل قول:
من وقتی میخوام از بازی بنچمارک بگیرم خود به خود از بازی میاد بیرون و والان هم که یکی از پچها رو نصب کردم البته بدون آپدیت گزینه بنچمارک از بین رفته.
لطفا یکی به کمک کنه مشکل چیه چیکار کنم بتونم بنچمارک بگیرم؟
سلام دوستان ویندوز من ویندوز 7 نسخه 7127 هست میخواستم gta iv رو نصب کنم ولی این ارور رو میده لطفا راهنماییم کنید.
your system is incompatible with %P
please follow the link below for more information