نقل قول:
خوب شد گفتی :46:
Printable View
نقل قول:
خوب شد گفتی :46:
!!ً!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!ً!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ً!!!!!!! !!!!!!!!!!!:21:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینکه گفتی یعنی چه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی ازونا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چرا Smile ازونا بالا نمیادش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسمایل اینم (بالایی ) بالا نیومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Aنقل قول:
hadipro
spamp30
behzad
Mr.Punisher
behnam2008
Hannibal
hamidreza
alimetal
8نفر
گروه B
mstf666
bersam
senoroo
Adam-Kosh
Xebeer
HoJJaT
Answer-3
sattarkhan
8نفر
گروه C
ali3740
alip30
hellbrain666
Mohammad-S
atropat
elrond
MNAGHASH
rootnt
8نفر
گروه بندی به صورت بالا میباشد
هر روز را به 3 قسمت تقسیم میکنیم
1-9 9-17 17-1 که به صورت چرخشی در شهر امده و از امکانات استفاده میکنیم( یک نصفه شب تا نه صبح ، نه صبح تا هفده بعدازظهر ، هفده تا یک نصفه شب)
17-1..... 1-9....... 9-17 .......17-1 ......1-9 ......9-17 .....17-1 ......1-9 .....9-17 .....
َ .A......... B........ C........... C......... A ..........B............. B.......... C .........A
نوبت شما فردا صبح است اگه جا بود قبل از فردا دعوتت میکنم
اشتباه نکونید fcuk یه برند معروفه منظور مصی چیز بدی نبودهنقل قول:
دیگه هم نبینم با سام اینجوری حرف بزنی هاااااااااااا که مجبور میشم یه تیپا بهت بزنم:27:
(نتایج پاچه خواریه سام)
این طلا یابی هم چه شغل شریفیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تو بازی به من میل زدی ؟؟؟؟نقل قول:
نه بابا . من نبودم . اسمم توی بازی هم time prince ه . :27:نقل قول: