دوستان این چیه؟
مشتركان گرامي،
جهت اطلاع از تغییرات جدید در رابطه با بسته شدن پورت 25 برای ارسال ایمیل و راهکار جایگزین اینجا کلیک کنید.
Printable View
دوستان این چیه؟
مشتركان گرامي،
جهت اطلاع از تغییرات جدید در رابطه با بسته شدن پورت 25 برای ارسال ایمیل و راهکار جایگزین اینجا کلیک کنید.
اینه :31:نقل قول:
شرکت شاتل براي جلوگيري از گسترش نامههای ناخواسته (SPAM) تصميم به محدود کردن پورت SMTP (TCP 25) بر رويIP آدرسهاي خود کرده است.
بر اين اساس، سپاسگزار خواهيم بود اگر براي ارسال ايميل با استفاده از Email Client هايی مانند Microsoft Office Outlook، Outlook Express، Thunderbird و ... از این تنظیمات استفاده کنید.
مرسی...خوب این یعنی چی؟نقل قول:
یعنی نمی تونیم بریم تو یاهو و ایمل بفرستیم؟ نحوه ی کار با این برنامه ها چطوری هست؟
ممنون:11:
نه یعنی این که اگر خواستید با برنامه های email client ایمیل بفرستید باید از اون تنظیمات استفاده کنید چون پورت 25 را بستن برای جلوگیری از spamنقل قول:
من با این برنامه ها کار نکردم ولی برای ارسال ایمیل هست....
برنامههایی مثل outlok و از این قبیل برنامهها منظورشونه
شماییی که با مرورگر ایمیلتون را چک میکنید هیچ کاری نمیخواد بکنید ....
کاری به کار شماها نداره (بی آزاره:دی)
سلام دوستان من مي خواستم از شاتل سرويس بالاي 128 بگيرم
1) براي اين كار اگر دانشجو باشيم بايد فرم خاصي را پركنيم يا نه مثلا كپي كارت دانشجويي كافي هست (البته من خودم دانشجو نيستم ولي برادم هست . موردي كه نداره )
2)اگر بخوام از محل كارم نامه بگيرم چي ؟ محتواي نامه بايد چي باشه ؟
برای دانشجو باید نامهآی از شرکت بگیرید اونو تحویل دانشگاه بدین امضا کنید و مجدد به شرکت تحویل بدهید
پایان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن پورت 25 بسته هست ولی من که بدون مشگل ایمیل میفرستم.
هنوز نبستن گذاشتن اول اطلاع رسانی بشه بعد ببندن....نقل قول:
شرکت شاتل در نظر دارد براي جلوگيري از روي دادن مشکلات و اختلالاتي که به صورت روز افزون توسط اسپمها (SPAM) براي شبکه ها ايجاد ميشود، ، تدابير جديدي بيانديشد.
براي به كارگيري اين تدابير، پورت ارسال ايميل (25) بسته خواهد شد و کاربران براي ارسال ايميل خود ازطريق Microsoft Office Outlook ،Outlook Express ،Thunderbird و ... بايد از پورت Submission يا همان (TCP587) استفاده كنند.
اين فرم روي سايتش نيست ؟نقل قول:
كسي اين فرم را ندارم كه براي من بفرسته ؟