همه رو تک تک برای nis 2011 زدم کار نکرد. بازم ممنونم.
Printable View
همه رو تک تک برای nis 2011 زدم کار نکرد. بازم ممنونم.
درود.
360 رو عصر آپدیت کردم ولی الان یه 80 مگ باز هم آپدیت شد ؛ تغییری هم توی ورژن البت ندیدم!
واقعا از تست کردنش پشیمون شدم ، حالی الان ازم گرفت که تا عمر دارم یادم نمیره ...
اول اینکه صبح آپدیت آفلاینش رو گرفتم آپدیت کردم ، الان داشتم Live آپدیت میکردم smart definition هم خاموشه ، 3 مگ آپدیت داشت بعد آپدیت گفت failed ، یک گزینه Restart هم داشت فکر کردم دوباره آپدیت میکنه نگو قراره سیستم رو ریست کنه ، یک ضرب هم زد ریست کرد ، نه تاییدی نه چیزی ، یعنی واقعا فکر نکردند همینجوری ریست کردن ممکنه به باد بده همه چیزو ؟ خودم هم تا حدی نقش داشتم ولی به هر حال امشب رو فراموش نمیکنم .
تازه الان میگه 103 مگ دیگه آپدیت کن :|
-- ویرایش --
خیلی باحاله الان کرد 133 مگ :دی
بعد چند شب بیداری میخواستیم یک شب بخوابیم ، حالا تا صبح باید وایسیم ... که سر ریست بالا اومد رو جمع کنیم که اونم جمع نمیشه :|
---
بچه ها هر کار میکنم باز از اول میخواد آپدیت کنه :دی پس این آپدیت آفلاین !!!
من چند روزیه که نورتون 360 نصب کردم. هر بار که سیستم رو روشن می کنم اون پایین یه پیغام تکراری میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم؟ همیشه همینو میگه!
درود.
برنامه ای واسه کرک کردن آفیس 2010 نصب نکردی احیانا ؟ به ویژه تول کیت ؟نقل قول:
هیچ مشکل خاصی نیست ، نیازی هم نیست کاری بکنی ( یه بار که از من اینطوری شده بود هم آخر نفهمیدم چیکارش باید کرد :دی کاریش نمیشد کرد )
اون اپدیت دوم اپدیت بخش موتور هست و دیتابیس و موتور بهینه ساز .با هر اپدیت که نباید تغییر ورژن داشته باشهنقل قول:
ج.1=اشتباه از شما بود دوتا گزینه داره یکی برای ریست که تا انتخاب کنی ریست میکنه دومی رو که بزنی ریست نمیشه و با ریست بعدی اپدیت رو نصب میکنه.نقل قول:
ج.2=نورتون رو چون افلاین اپدیت کردی الان باید از اول با لایو اپدیت 103 مگ رو دانلود کنی بابا زبونم مو دراورد از بس گفتم نورتون رو افلاین اپدیت نکنید.از 133 مگ 30 مگ اپدیت ارتقا به نسخه جدیده 100 مگ اپدیت دیتابیس و قسمت های مختلف.
ج.3=افلاین اپدیت روی نورتون زمانی جواب میده که اخرین اپدیت باشه اما 3روز لایو اپ نشده باشه بیشتر برای سیستمهایی که به نت دسترسی ندارند.اما اگر افلاین اپدیت کنید و به نت وصل بشید کل اپدیت رو از اول باید بگیرید.
توی تنظیمات برو به :نقل قول:
Antivirus>ScanAndRisk>Low Risks=Remove
بعد سیستم رو فول اسکن کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لینک بالا تنظیمات رو بگیر و نورتون رو کانفیگ کن
ج . ج.1 = :دیالبته بازم میگم یک تایید باید بگیره ، سیستمی که من داشتم روش تست میگرفتم معمولی نبود کلی اطلاعات در حال ارسال و دریافت ، درواقع کل دیشب تمام سیستم هامون با اون ریست دچار اختلال شد ، تا صبح بشین برپا میرفتم ...نقل قول:
خودم هم تا حدی نقش داشتم
ج . ج.2 = چه خشن :دی والا تو تحققاتی که کردم به این نتیجه رسیدم 2 تا DB داریم که یکیش شامل تمام موارد مخرب میشه و یکی هم شامل مواردی که الان رو دور هست ( Smart ) ، و آپدیت آفلاین هم DB کامل هست ! درنتیجه کسی که آفلاین آپدیت میکنه Smart رو خاموش کنه ، اولا دیگه اون دیتابیس 70 مگی رو لازم نیست دانلود کنه ( چون ازش استفاده نمیشه ) و در مرحله دوم فقط مواردی که به لیست کامل اضافه شده رو باید DL کنه که همینطورم شد ( 3 مگ ) ولی وقتی با شکست مواجه شد بعد ریست زد 103 مگ !! از این رو ...
ج . ج 3 = قابل قبول :دی ج 2 هم همینه دیگه ...
ممنون .
nisکد:JM8HKMJQGY4RGMWF9Q9J2GGWH
J3F4DJ7Y3YRGHRPW89X77RF7B
JKW94GD7RCHWQ9VX22BD7PC98
JHT243BJKVKH694KR3JYBHTTX
J79RT7D6DFMXY7RY2TPFY3HWT