سلام
الان کامارو اتاق 74 قیمتش تو تهران چنده؟ من از 3 تومن دیدم تا 30 ملیون!
Printable View
سلام
الان کامارو اتاق 74 قیمتش تو تهران چنده؟ من از 3 تومن دیدم تا 30 ملیون!
دوستانی که تهران هستند اگر فرصت شد سری به اینجا بزنند و چندتا عکس از کلاسیک های آمریکایی آنجا بگیرند...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بچه ها خبری از همایش نیست ؟
من آخر هفته میرم تهران.
من فکر میکنم اینقدر کار هست که فرصت همایش و این چیزا نباشه بری!مثلا اینکه دنبال آمریکایی خوابیده توی گاراژها و پارکینگها بگردی و یا سری به اوراق فروشیهای آمریکایی بزنی...اینجوری ممکنه یه گنج واقعی هم پیدا کنی..!!!
فك نكنم تو پاركينگ ها ديگه چيزي مونده باشه، همون فردي كه كامارو من رو برام پيدا كرده بود دوست برادرمه، يه جورهايي دلاله ، شغلش همينه كه جسد ميخره و ماسل ميفروشه!! اين اواخر كه كارش شده بود همين كه تو همه ي پاركينگ هاي شيراز ميگشت و حتي دولتي ها تا يه چيزي پيدا كنه كه بتونه بندازه به بچه مايه دار هايي كه دورشند، شايد بشناسيدش ... فاميلش اصلمي بود يه بار تو مسابقات كلاس آزاد مقام اورد. وقتي شيراز اينجوري پاك سازي شده چه برسه به تهران ..........نقل قول:
سلام دوستان کسی اطلاعاتی راجع به سیستم انژکتور کاپریس های مدل 89 داره؟ انژکتورشون Single بودند یا Multi ؟
یه کاپریس 89 دیدم خرجی نداره اما انژکتور بوده، کاربراتوریش کردن. میگه 7 تومن به نظر شما می ارزه؟
کاپریس 89 یا 90 بیشتر از 10 هم میارزه البته باید دیدش
عکس بگیر ازش
و کامل موتورش رو چک کن
اگر اتاق و داشبرد و تودوزی سالمی داره و کلا ظاهرش متناسب و مرتب هست دیگه زیاد به فنی فکر نکن..کاپریس در درجه اول اتاق تمیز باید داشته باشه .موتور و گیربکس را میتونی کامل از نو براش بسازی اما بازسازی بدنه مصیبته و خیلی بیشتر از فنی هزینه و دردسر داره.
اینهم یه خبر دیگه که امروز دیدم..معلوم نیست بلاخره چی درسته؟؟؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگي! از دوستان كسي مي دونه اين پونتياك مدل چه ساليه و چقدر مي ارزه؟ به نظرتون ارزش داره بازسازي بشه يا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم پونتیاک کاتالینا 1973 باشه.از نظر کلی من فکر میکنم ارزش کلکسیونی نداره..اما اگر وسائلش گیر بیاد و بشه با یه هزینه منطقی رو به راهش کرد برای ماشین آمریکایی بودن بد نیست..قیمت خرید و وضعیت سند هم مهمه..