نقل قول:سلامنقل قول:
ممنون از پاسخاهي شما بزرگواران.
يه جا گفت استپر خرابه و بايد تعويض بشه.ولي شنيدم اينهائي كه تو بازره چيني و اشغاله.به نظرتون چيكا كنم برم بگيرم تعويض كنم؟
دريچه گاز هم با اسپري بشويم؟
Printable View
نقل قول:سلامنقل قول:
ممنون از پاسخاهي شما بزرگواران.
يه جا گفت استپر خرابه و بايد تعويض بشه.ولي شنيدم اينهائي كه تو بازره چيني و اشغاله.به نظرتون چيكا كنم برم بگيرم تعويض كنم؟
دريچه گاز هم با اسپري بشويم؟
تميز و سرويس كردن استپر و دريچه گاز خوبه، البته در مورد استپر بايد خيلي دقت كنين تا به بخش سر اون كه متحرك هست دست نزنيد و اون رو جلو و عقب فشار نديد يا نچرخانيد چون تنظيم بهم ميخوره و ممكنه به خود استپر هم صدمه وارد بشه.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نمونه هاي زيادي در بازار هست كه قيمتهاي متفاوت دارن اگر فكر ميكنين لازمه كه بخريد از نمايندگي بگيريد تا نمونه خود شركتي را روي ماشين سوار كنين ولي ماركهاي ديگه هم هست كه خوب جواب ميده مثل نمونه سانسبز كه تابحال خوب بوده و ميگن روي اكثر پرايدها هم از طرف شركت نصب شده ولي قيمت زيادي داره كه حدود 50.000 تومان ميشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
ماشین پراید وقتی کولر روشنه موقع چراغ قرمز وقتی یه دفعه ترمز میگیری ماشین خاموش میشه علت چیه؟
ممنون
اگه انژکتوریه و بنزینی معموله که استپر و تنظیم موتور انجام شه درست میشهنقل قول:
دور موتور در حالت خلاص و بدون فشار دادن پدال گاز روی چه عددی باید باشه؟
ماشین ما روی 1 هستش ولی شنیدم در حالت عادی باید کمی زیر دور موتور 1 باشه
سلام.بايد زير 1000 باشه.منم قبلا حساس بودم .خيلي از ماشينها در مدلهاي مختلف دقت كردم بين 800 تا 900 بود.شما ببر دياگ بزن دقيقش رو رايانه از ecu ميخونه.شايد دور سنج از كاليبره خارج شده.
برای اتوماتیک 850 تا 900 و برای دنده ای 800 تا 850 که در انژکتوری اتوماتیکه و در کاربراتوری تنظیم سولو داره ولی در هردو تا یه کم جای بازی دارهنقل قول:
در هر حال چون دقیق نیست و مخصوصا در ماشین های دارای استپر موتور یه ذره زیر خط 1000 اوکی هست
سلام. بچه ها یه 405 داریم که وقتی ماشین درجا کار میکنه یه صدای خر خری میده که اگر یکم گاز بدیم صدا قطع میشه.... صداش مثله اینه که یه چیزی تو موتور داره میچرخه و هر از چند گاهی گیر میکنه به بدنه موتور....مثله صدای سابیده شدن دو تا اهنه.... بعضی وقتا سره دور برگردونا هم که فرمون صاف نیست صدا بیشتر میشه...... به نظرتون مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟
اگر درجا صدا ميده پس ارتباطي با قطعات متحرك جلوبندي و پلوس و بلبرينگ چرخها نداره.نقل قول:
احتمال زياد بلبرينگ دينام و يا هرزگردها مشكل پيدا كردن، و كلا دنبال ايراد در قطعات متحركي باشيد كه موقع روشن شدن ماشين و درجا هم كار ميكنن، مثل بلبرينگهاي پمپ هيدروليك، دينام و هرزگردها.
در مورد جهت فرمان و كم زياد شدن صدا هم ميتونه پمپ فرمان باشه كه با گردش فرمان فشار بيشتري به پمپ مياد و صدا بيشتر ميشه.
به يك تعميركار ، ترجيحا پمپ فرمان مراجعه كنيد.
دوستان من یه پراید 85 دارم که تازگیها وقتی که ترمز می کنم، موقع وایستادن ماشین احساس می کنم یه چیز حجیم داخل کاپوت یا پشت سپر تکون می خوره. نکنه موتور باشه؟ مشکل از چی می تونه باشه؟ جلو بندی تازه تعمیره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]