نقل قول:
این مورد رو اصلا قبول ندارم!!
اما بازم میگم امکانات جنسیس خیلی بیشتر از لکسوس ES350 هستش.کلاس جنسیس مجلل هستش در حالی که کلاس ES350 و سری 5 لوکس هستش اینو بالا هم گفته بودم....
نقل قول:
صد در صد حرف درستیه! بالاخره یه شرکتی مثل ب ام و یا بنز وقتی کلی پول پای تحقیقات خرج میکنن یا کلی پول بابت طراح های مشهوری مثل کریستوفر بنگل میدن یا حتی پول بابت کارگر گرون ولی کاردرست آلمانی میدن باید یه فرقی با هیوندای کره ای که کپی میکنه و تکنولوژی هارو مفت مفت رو ماشینهاش میزاره و کارگر مفت استخدام میکنه داشته باشه!
دیگه پوریا تورو خدا روی این مساله بحث نکن که اینو همه میدونند بنز و بی ام وه زیادی قیمتشون گرونه
تنها مساله کاگر این حرف ها نیست
مرسدس بنز که تا ده سال پیش از نظر خدمات و کیفیت ساخت رتبه ی اول رو تو دنیا کسب میکرد تو سال 2004 به رتبه 9 را از 10 خودرو بدست اورد که بنز قول داد که از سود سالینه خود کم کنه تا کیفیت ساخت محصولاتشو حفظ کنه اما این شعاری بیش نبود.
لکسوس هم روزی مانند هیوندای بود اما روز به روز اونقدر خودشو بالا کشید تا الان از نظر کیفیت ساخت از بنز هم بهتره.
نقل قول:
الان هم میگم! با 90 تومن اول بره سوار یه جنسیس صفر بشه! بعد بره سوار یه 530 مدل 2006 (نمیگم 2009) بشه! خودش با قاطعیت انتخاب میکنه!
100% منم باشم بی ام و رو انتخاب میکنم اما خرج بی ام و خیلی زیاده تا جنسیس در ضمن بازم میگم با یک ماشین صفر طرفه(جنسیس) هم موتورش از لحاز قدرت و کیفیت به قدر کافی برخورداره است.
(موتورجنسیس هم در سال 2009 جز 10 موتور برتر جهان بود)
نقل قول:
من نفهمیدم! یه موردی رو میگی بعد با یه مثال دیگه خودت جواب دادی! اتفاقا تو کشورهایی که سیاست قیمت گذاریشون مثل ایران بالاست خرید ماشین صفر به صرفه نیست! بعد شما میگی ب ام و دست دوم نخرید بخاطر اینکه سیاست قیمت گذاریمون بالاس؟ اینجوری که افت قیمت نمونه دست دوم بیشتره!
بله اینو قبول دارم.
نقل قول:
بله! این نمونه به وضوح در مورد خرید آزرای صفر هم کاربرد داره! پول یه ب ام و 325 مدل 2005 رو میدی یه ماشین صفر میخری هر سری میری پمپ بنزین دست و پات میلرزه!
خب این مشکل شماست که نمیتونی با هیوندای کنار بیای (شوخی):31: با 50 میلیون بهترین انتخاب هستش اینو اکثریت قبول دارند و راضی هم هستند.
نقل قول:
واقعا ملاک شما برای خرید یه ماشین سیستم صوتیشه؟
نه اینو گفتم که تا بدونید که واقعا روی جنسیس مایه گذاشتند...
یعنی از هیچ چی برای یک خودروی فوق لوکس کم نذاشتند.
نقل قول:
خبرنگارها نتونستن جواب بدن ولی من جواب میدم! هرکی یه بار تو ماشین آلمانی هم نه! تو ماشین ژاپنی هم بشینه سمت کره ای نمیره!ماشسن کره ای 10 سال دیگه خریدن داره!
این حرف شما رو هم 100% قبول دارم اما جنسیس ماشینی نیست که بشه ازش گذشت واقعا هیچ بهانه ای دست مشتری نداده اگه هم خوب ایرادی هم داشته باشه با این پولش پاک میشه.در ضمن 7 سال گارانتی اونم بدون محدودیت خوبه واسه جنسیس البته درسته که خدمات هیوندای ضعیف تر از شرکت های بزرگ تو کشورمونه اما راضی کننده است.
نقل قول:
اگه بتونی یه مقدار بودجه ات رو اضافه کنی من لکسوس GS430 رو هم پیشنهاد میدم!
اینکه این ماشین یکی از بهترین هاست و من دیوونه این ماشینم اما حتی موتور اینم در مقایسه با جنسیس کم میاره...بخدا اینو دیگه واسه خودم که عاشق این ماشینم سخت بود که قبول کنم
مثلا لکسوس GS430 با موتور 8 سیلندر 4300 سی سی ققط 289 اسب بخار تولید میکنه و مصرف سوختش هم بالاست
اما جنسیس با موتور 3800 سی سی 6 سیلندر میتونه قدرت مشابه لکسوس رو تولید کنه و با مصرف کمتر
توان خروجی GS430 64 هستش و توان خروجی جنسیس 75 که ناشی از کیفیت بالای موتور جنسیس است
اگه موتور جنسیس هم با کیفیت تر هم نباشه کم کیفیت هم نیست حالا من نمونه هشت سیلندره جنسیس رو مثال نزدم چون در ایران نیست.