هارد لپ تاپ من پس از چند ساعت کار ::21::18:
Printable View
هارد لپ تاپ من پس از چند ساعت کار ::21::18:
نقل قول:
????????????????
خوشبختانه در اوج مصرف تا 72 74 هم نشون داد.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
سلام
عمرش خيلي پايين مياد .
از الان به فكر خريد هارد باش !!!:31:
نه دیگه میرم کول پد میگیرم.:31:
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
امکان داره سنسور های لپ تاپ اشتباه کنند؟ اخه خیلی.:13:
دوستات low level format به چه طریق انجام میشه؟
تحت داس و تحت ویندوز.نقل قول:
من خودم از تحت ویندوز استفاده میکنم و گاهی داس.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم اموزش تحت ویندوز.
البته کاری نداشت اما برای اشنایی با محیط عکسهارو اپ کردم.
سلام دوست مننقل قول:
برنامه ست آپ کردن هارد را از سایت مادر هارددیسک دانلود کن و با آن هارد را پارتیشن کن.
موفق باشید
سلام به همه
دیدم در مورد بدسکتور بعضی ها مشکل دارند. جهت اطلاع خواستم چند مورد را به استحضار دوستان برسانم.
تعریف اصولی بد سکتور : سکتوری که در زمان تعریف شده سیستم پاسخ مناسب را نمیدهد حال باید دانست با چه سیستم و با چه نرم افزاری درخواست جواب داریم و در چه زمانی . ممکن است سکتور آن قدر کند شده باشد که بیش از 500 میلی ثانیه زمان برای خواندن و یا نوشتن صرف کند پس در بسیاری از موارد سیستم از آن صرف نظر میکند و گاها" هیچوقت هم جواب نمیدهد!!!! خوب بعضی از این مشکلات به آرایش مغناطیسی بر میگردد و بعضی دیگر به آدرس بندی سکتور و بعضی دیگر به کدهای خطا مانند ECC و یا CRC حال برای حل مشکلات سکتوری باید دریافت که اول مشکل چیست آیا مشکل در کدهای خطا میباشد ؟ اگر اینطور است نرم افزار HDD Regenerator میتواند برای شما مفید باشد اما اگر سکتورها کند باشند بسته به میزان کندی گاها" این نرم افزار توان حتی تشخیص را هم ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب حال اگر خرابی در آرایش مغناطیسی سگمنت ها باشد تا حدودی نرم افزارهای LLF و یا همان فرمت سطح پایین و یا Ziro Fill و یا Wipe کاربرد پیدا میکنند البته باز نه 100% و....
خوب ظاهرا" بحث در این مورد بسیار پیچیده است بهتر است چند مثال برایتان بزنم و پند تست دیگر را بیان کنم:
1- میزان سرعت خواندن
2- میزان سرعت در نوشتن
3- میزان سرعت Verify سکتوری
و...
تست هایی هستند که میتوانند به ما کمک کنند البته اصولا" این تست ها را شما در مود LBA انجام میدهید خوب ممکن است ایراد در آدرس دهی باشد پس سکتوری که آدرس درست ندارد خوانده هم نمیشود و بصورت بدسکتور نمایان میشود .
پس لازم است گاها" تست در مود CHS انجام شود .
لازم به یاد آوری است که هاردی که در کارخانه ست آپ میشود پس از اسمبل شدن عملیات سروو SERVO گذاری و فرمت فیزیکی سطح پایین را طی میکند و عموما" به میزان قابل تحملی سکتور خراب دارد که کارخانه آن ها را در لیست های خاصی دسته بندی میکند تا هارد از آنها استفاده نکند.
خوب پس دریچه ای جدید برای بدسکتور گیری باز شد شما میتوانید سکتورهایی که پاسخ مناسب نمیدهند به هر علتی که باشد در این لیست های خاص قرار دهید تا دیگر مورد استفاده واقع نشوند و هارد به کار عادی خود ادامه دهد.
و....
بنده را می بخشید که سرتان را درد آورد فقط خواستم بگویم ساده به آن نگاه نکنید .
پیروز و موفق باشید
راه حلی برای رفعش هست ؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6408710&postcount=1
هارد شناسایی میشه ولی داخلش نمی تونم برم.