سلام. این اکو-افیس ساعت شبانه نداره؟؟ یکی از دوستام هی گفت برو 2 مگ بگیر خیلی خوبه شبی 4گیگ دانلود میشه کرد منم گولش رو خوردم رفتم گرفتم . حالا بماند که دیشب فقط 800 مگ دانلود شد. دیدم همش از حسابم کم شده زنگ زدم میگم ساعت شبانه نداره
Printable View
سلام. این اکو-افیس ساعت شبانه نداره؟؟ یکی از دوستام هی گفت برو 2 مگ بگیر خیلی خوبه شبی 4گیگ دانلود میشه کرد منم گولش رو خوردم رفتم گرفتم . حالا بماند که دیشب فقط 800 مگ دانلود شد. دیدم همش از حسابم کم شده زنگ زدم میگم ساعت شبانه نداره
1 مگ و 2 مگ شبانه رایگان نداره!!فقط یادمه تابستون پارسال رایگانش کردن!
نه رایگان ندارهنقل قول:
از این سه گیگا گذاشتن ، من که نمیتونم بخرم چیزی به پایان سرویسم نمونده .
دوستان سرعت شبانه شاتل چطوره؟؟(تهران)
من از صبا سرویس دادم میخوساتم ببینم شاتل خوبه بیام شاتل
بعد این که 128 سرعت روزانش چنده ؟؟؟
قسمت 9 گیگ 3 ماه چنده؟؟؟
صبا نت شبانش از ساعت 3 که خیلی دیره و هر 1 ساعت 1 بار هم dc میکنه کلا شبانش بزرگترین مشکلشه
128 رو روی 572 کیلوبیت میبندن . اگر یک موقع پهنای باند کم بیارن میکنن 160 کیلوبیتنقل قول:
3ماهش 6 گیگ هست 9 گیگ نیست . فکر کنم با مالیات حدود 30 تومن بشه.
اگه محدودت نکنن شبانش خوبه.
این شاتل مثل اینکه دزد هم شده یه دوماهی هست میبینم سرویسم ترافیکش 10 تا 15 روزه تموم میشه با اینکه مصرفم مثل دوره های قبل بوده .امروز صبح 1200 مگابایت ترافیک اضافه خریدم و در کل 16 مگابایت دانلود داشتم و بعدش کامپیوتر خاموش بود .پیش خودم فکر کرده بودم با این 1200 مگ تا آخر دوره که بیست و پنجم هست رو حداقل میتونم برسونم ولی امشب که رفتم مصرف دوره رو ببینم ،دیدم از اون 1200 مگ حدود 327 مگش رفته .حالا حساب کنید از آخرای صبح تا حالا من به کامپیوتر دست هم نزدم .با این وجود فردا هم میخواهد 400 مگ گم کنه و تا پس فردا این 1200 مگ هم تمومه .خواهشا حواستون رو جمع کنید که فکر میکنم این شاتل زده تو کار دزدی حتما حواستون به جز سرعت به تزافیک مصرفیتون هم باشه که این شاتل بدجور کلاهبردار شده
شاتل شبانه رو برای من به یک سوم قرارداد محدود میکنه.نقل قول:
سلام دوستان
من چند سال است که مشترک شاتل هستم
اصفهان- مرکز ردانی
الان مدت زیادی است که عملا دانلود شبانه من به صفر رسیده یعنی با اشتراک 512 دانلود شبانه رایگانم به سرعت 5 هم نمیرسدو با این سرعت اصلا ارزش روشن بودن سیستم رو ندارد در حالی که قبلا به راحتی شبی 1.3 گیگ دانلود میکردم
بعد از کشمکش های فراوان و اعتراض دیدم انگار فایده نداره الان که اشتراک این دوره ام تمام شده گفتم شرکتم رو عوض کنم اگه ممکنه راهنماییم کنید که تو اصفهان و مخصوصا مرکز ردانی پور در حال حاظر بهترین دانلود شبانه رایگان مال چه شرکتی است و اگه به شاتل دیگه امیدی نیست بهم بگید کجا برم
وقت زیادی ندارم و باید یا تمدید و یا تقاضای جمع رانژه بدم اگه ممکنه راهنماییم کنید
مخابراتم میگین خوبه (حداقل اینجا ) دانلود نامحدودهنقل قول:
گفتم اینم مد نظر بگبر