اواتارت منو کشته ! :n09::n09::n09::n09::n09::n09:نقل قول:
Printable View
اواتارت منو کشته ! :n09::n09::n09::n09::n09::n09:نقل قول:
ولی امضات یه چیزه دیگه هس !نقل قول:
مال قسمت 1 فصل 3 هست که از قطب شمال اومدن خونه :n02:نقل قول:
اره داداش... بعد از ظهر دوباره تماس گرفت یارو گفت درخواست نوشتیم برا مخابرات که پورتتو فلان بیسان کنه... منم گفتم 5 روزه بهم ضرر زدید ... یه مکس کردم گفت چجوری میتونم جبران کنم؟ منم گفتم 20 گیگ بهم بدید! گفت بیشتر از 3 تا نمیتونم بدم... 3 گیگ فعلا بهم حال دادن..... ولی پیش خودمون باشه! 2 دقیقه پیش دوباره یک شکایت نامه نوشتم که اینا بهم ضرر ضدن بلکه بشه 10 20 گیگ بگیرم ازشون بجای شبانه این مدت... خدا رو چه دیدی!!!!!!:n17:نقل قول:
من که استفاده می کنم یه اروری میده دهنمو سرویس می کنه! هرچقدرم تو سایتایه خارجی گشتم چیزی نیافتم! نه می تونم آهنگ گوش بدم نه هیچ کاره دیگه ای! عملا همه نرم افزارای دیگرو باید ببندم فقط اون فعال باشه! فقط هم رو PC اینطوریه رو لپ تاب مشکلی ندارم! شما برات همچین مشکلی پیش نیومده؟نقل قول:
دوستان یک سوالنقل قول:
چه فرقی داره DNS را از داخل تنظیمات مودم ست کنیم یا داخل ویندوز به روشی که دوستمون گفت؟
هه هه هه مرد حسابی داری باج می گیری ؟؟؟؟:n08::n08::n08:نقل قول:
20 گیگ واسه 5 روز چه خبرته ؟؟؟
3 گیگ مفتی بهت دادن ؟؟؟؟؟
بازم اسانلو بود ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
فرقی نداره رفیق من خودم از توی مودم ست می کنم ولی چون مودمهای مختلف با هم فرق دارن این روش رو گفتم اتفاقا از توی مودم واسه همه دستگاه هایی که به مودم وصل میشن ( چه وای فای چه لن ) DNS ست میشه که بهتر هم هست !نقل قول:
چه افتضاحی شده این دانلود شبانه !!! نوسانه عجیب ... ۱ ثانیه ۲۰ ک ب ثانیه بعد ۴۰۰ ک ب
دوستان ب نظرتون این عادیه ک توی دو روز پشت سره هم من هر روز 700 مگ تقریبا ازم کم شده باشه ؟
من بیشتر روزی 200 مگ نداشتم . این دوروزم ک اینجوری شده مصرفم خیلی پایین بوده نسبت به روزای دیگه .تعجب کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]