سلام عزیزم. منم نیرودریایی سیرجان هستم البته اعزامی شهریور و علافی الان. دلتو قرص کن تا بریم :n09::n09:
Printable View
سلام عزیزم. منم نیرودریایی سیرجان هستم البته اعزامی شهریور و علافی الان. دلتو قرص کن تا بریم :n09::n09:
نیرو دریایی سیرجان سریع بیا بالا حرکته ااا
کسی از آموزشی وزارت دفاع خبر داره چجور جاییه سخته؟؟؟آسونه؟؟؟
سلام
من یه داداش دارم 7-8 سال ازم بزرگتر هست
قدیما کفیل مادرم شد ( پدرم فوت کرده )
الانم ازدواج کرده سر خونه زندگیشه
دو تا خواهر مجرد بالای 25 سال هم دارم
ایا می تونم کفالتشون رو بگیرم ؟
سلام دوستان من سوالمو ازچند تا انجمن سربازی پرسیدم ولی جوابی نگرفتم انشاالله تو این انجمن جوابمو میگیرم
عزیزان من اعزامی 1/8 نیروی انتظامی هستم پدر من بیمار و بیماری باعث شده بیکار هم بشه بیمه بیکاری میگیره یه داداش هم دارم تو شهر دیگه دانشجو خود منم برای خرجی خونه کار میکنم من اگه استشهاد محلی بنویسم با مشکلات و مدارک ذکر شده میتونم شهر خودم خدمت کنم؟ و باتوجه به اینکه تقسیمات ازسوی تهران انجام میشه من نامه رو به اسم مرکز آموزشی بنویسم یا تهران؟ واینکه برای استشهاد امضا اعضای محله و مهر مسجدکافیه ؟ چون شنیدم باید به کلانتری محل یا دفترخونه هم رفت وحداقل جند نفر باید امضا کنن؟ ببخشید که طولانی شد منتظر جواب شما عزیزان هستم یاعلی
- - - Updated - - -
سلام دوستان من سوالمو ازچند تا انجمن سربازی پرسیدم ولی جوابی نگرفتم انشاالله تو این انجمن جوابمو میگیرم
عزیزان من اعزامی 1/8 نیروی انتظامی هستم پدر من بیمار و بیماری باعث شده بیکار هم بشه بیمه بیکاری میگیره یه داداش هم دارم تو شهر دیگه دانشجو خود منم برای خرجی خونه کار میکنم من اگه استشهاد محلی بنویسم با مشکلات و مدارک ذکر شده میتونم شهر خودم خدمت کنم؟ و باتوجه به اینکه تقسیمات ازسوی تهران انجام میشه من نامه رو به اسم مرکز آموزشی بنویسم یا تهران؟ واینکه برای استشهاد امضا اعضای محله و مهر مسجدکافیه ؟ چون شنیدم باید به کلانتری محل یا دفترخونه هم رفت وحداقل جند نفر باید امضا کنن؟ ببخشید که طولانی شد منتظر جواب شما عزیزان هستم یاعلی
سلامنقل قول:
سیستم تمدید و تعجیل رو فعلا بستن ولی میتونی تو ملاقات مردمی که تو تهران برگزار میشه بری و انجا درخواستتو بدی شاید قبول کردن
سلام دوست عزیز ممنون از پاسختون. آخه من بوشهر هستم خیلی فاصله دارم با تهران. جریان ملاقات مردمی چطوری هست و در واقع با ملاقات با چه کسی هست؟ نمیشه نامه ای درخواستی چیزی بنویسم؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
رفقا مجددا سوال
3 آبان اعزام مدرس کرج
تا چند روز تاخیر برسم اونجا موردی نداره؟
اگه شب برسم میتونم برم اونجا؟ تکلیفمو رو مشخص میکنن؟
نقل قول:
داداش خودشون براتون ماشین میگیرن دیگه باید با همونا بری
مگه کلا چند روزه که بخوای چند روزم تاخیر داشته باشی؟؟؟
سلامنقل قول:
والا من خودم هم اهواز هستم ولی تو اینترنت که سرچ کردم اخرین ملاقات مردمی 14 مهرماه بود که ظاهرا یه نفر هم نوشته بود که با درخواست تعجیلش موافقت کردن.ملاقات مردمی هم با مسولین نظام وظیفه هست و تا اونجایی که میدونم فقط حضوری هست .البته از شهرهای مختلف میان اونجا میتونی هم با 197 زنگ بزنی و استعلام بگیری