من متوجه نمیشم چرا بعضیا دانلود رو به بیداری ملت توی این ماه ربط میدن. مگه کسی که دانلود میکنه حتما میشینه پای سیستم تا دانلودش تموم بشه که حالا نیاز به ماه رمضون داشته باشه تا بیدار باشه؟:n08:
Printable View
من متوجه نمیشم چرا بعضیا دانلود رو به بیداری ملت توی این ماه ربط میدن. مگه کسی که دانلود میکنه حتما میشینه پای سیستم تا دانلودش تموم بشه که حالا نیاز به ماه رمضون داشته باشه تا بیدار باشه؟:n08:
بله اون عده ای که دانلود نمی کنن و دانلودر حرفه ای نیستن الان میشین پای سیستم تا سحر و کلا نت را داغون میکنند.نقل قول:
تجربه من بعد از 6 سال ADSL داشتن از چند شرکت مختلف این را میگه ، هرسال با شروع ماه رمضون سرعت داغون میشه.
بی تاثیر نیست قبول اما نباید تاثیر انقدر شدید باشه یا حداقل بعد اذان باید سرعت حوب بشهنقل قول:
اما خب سیاست شرکتهاست که منابعشون به افرادی که هزینه بالاتری پرداخت می کنند و دانلود پایین تری دارند اختصاص بدن تا اونها راضی بمونند
نه دانلودرها حرفه ای که خرج رو دستشون میذارند و هر شب تمام ظرفیت اشغال می کنند
دقیقا همینطور من از اوایل خرداد وضعم همینه!نقل قول:
اونموقع که همه من جمله خودِ من درگیرِ امتحان و درس و دانشگاه هستن برا چی وضع به این ترتیب بود؟!
دلیلش کاملا واضح و روشن و برمیگرده به سیاست های کثیف این شرکت ها (البته مطمئنا اگر پایه سود و زیان وسط باشه
خودِ ما هم به دنبال سودیم تا زیان !)
خدایی به نظر من بهترین کار اینکه یه راه برای دور زدن این تحریما از سمت ISP باشیم ! خیلی فک کردما :دی
یا باید یه کسی که کارش توی شبکه بگیر نگیر داره پرسید، یا هم آشنایی توی همین شرکت ها داشته باشی که بتونی ازش اطلاعات مفید بگیری !
با شکایت چیزی درست نمیشه !
میبینی طرف خیلی بهت حال بده، میاد سرعت دانلود شبانت رو همون سرعت اسمی طرحت بهت میده و میگه همین بســِــته !
اتفاقا به من همین سرعت فیکس شبانه رو به من بدن از خدام هست اون هم نمیدن ! 512 محدود دارم اما سرعتش 30 تا 40 هست !نقل قول:
دوست مننقل قول:
من هم به 64 شبانه راضیم شبی 1.5 گیگ می شه تقریبا
اما جوابشون اینه که اشتراک یک به 8 یعنی سرویست تقسیم بر 64 کن با سرویس 512 می شه فیکس روی 8!!!
الان به یکی از دوستان چند صفحه قبل جواب دادن که برای سرویس 2 مگ سرعت باید 35 باشه!
در جواب دوست گرامی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این پی سی که من خوردم
باید هی برم گدایی سریال و نرم افزار از دیگران بکنم والا بسه
حداقل یه دونه فیلم که می شه شبی گرفت
نقل قول:
خب با این حساب شما فقط 20 کیو سرعت کم دارین !
با 60 بخوای دانلود کنی، میشه ساعتی حدودا 200 مگ؛ که توی 5 ساعت خیلی بهت حال بده، میشه 1.5 گیگ !
اینقد خوبه عایا ؟؟
من با همین پارس یه شب 10 گیگ گرفتم ! الان اصلا با این یکی دو گیگ راضی نمیشم متاسفانه !
خدایا صبر بده به ما یوزرهای اینترنت ایران !
دوستان پیرو شکایتهام امروز دوباره از پارس زنگ زدن این سری سرپرست نمیدونم چی چیشون بود که همش معذرت خواهی کرد و گفت مشکل از ما هست داریم مشکل رو حل میکنم و نمیدونم ترافیک کل کشور مشکل داشته در روز چه برسه به شب که قول داد حل میشه بزودی و البته خواهش هم کرد که مشکل رو با شماره جدیدی که بهم دادن پیگیری کنم و دیگه تو سایته نرم.... امیدوارم راست گفته باشه!!!!! وگرنه از شکایت کردن ترسی ندارم و لذتی که در شکایت هست در گذشت نیست!
امضات چرا زده شهراد؟نقل قول: