من که ماه بعد میرم پارس از دست این شاتل لعنتی راحت میشم!
Printable View
من که ماه بعد میرم پارس از دست این شاتل لعنتی راحت میشم!
128 نامحدود که نداریم.نقل قول:
ART 128 هست که 18 گیگ در ماه محدودیت دانلود داره و عموما حداکثر 196 کیلوبیت تو روز و 128 کیلوبیت تو شب هست.
شاید با مقرارت جدیدی که شرکت زیرساخت ابلاغ کرده تغییراتی بکنه.
دیشب یه برنامه کوچیک میخواستم بگیرم داغون شدم سرعت 4-5 -13 نوسان داشت اینترنت 128
بچه ها جون هرکی دوست دارید بیاید یک طرح فسخ ، اعتراض دستجمعی یا ... بریزیم وگرنه اینا که دلشون برا من و شما نمیسوزه .
چرا از شاتل بریم وقتی حقمون رو خورده ؟
- سوال : چرا از شاتل سرویس گرفتید ؟ جواب من : چون گفتن شبانه رایگان داریم ولی نگفتن سرعت رو محدود میکنیم .حالا از حقم بگذرم ؟ خوب اگه میگفتند که من از یک جای دیگه میگرفتم ، یه جایی که هیچی نداره ولی شبانه درست حسابی داره ! ول کردن شاتل یعنی گذشتن از حقتون ... به خودتون ربط داره ولی بایستید و حداقل نزارید کلاه افراد دیگه ای رو بردارند .
ولی توی این صفحه زده سرعت : 128 و ترافیک نامحدودنقل قول:
کد:http://www.shatel.ir/services/adsl/artprices
داره گول میزنه دیگه .نقل قول:
بازی با کلمات می کنه.
بعد از 18 گیگ سرعتت میشه 5 کیلوبایت ولی قطع نمیشه . چون سرویست رو کامل قطع نمی کنن بهش می گن نامحدود.
اینا رو هم فقط از روی تجربه میشه فهمید. هیچ وقت با خوندن خالی قرارداد همه چیز رو قبول نکن.
سرعت جدیدش توی امضای من هست. الآن اصلاً سمت ART1 نیا. بعداً اگه درست بشه سرعت خودم اعلام میکنم. خود شاتل میگه مشکل نرم افزاری هست به زودی رفع میشه ولی بعید میدونم راست بگه.نقل قول:
دوستان سرعت دانلود 512 لیست اکو شابه و روزانه چقدر هست؟
نقل قول:نقل قول:
ممنونم از این همه صداقت و صافی دوستان
دم همگی گرم
موفق باشید
یاعلی
:40:
سلام دوستان
من سرویس اکو 512 دارم
تو یک ماه گذشته اغلب سرعت شبانم اینجوری بود که از ساعت 1 تا 3 سرعت دانلودم 5 تا 8 کیلوبایت در ثانیه ! و از ساعت 3 تا 8 به همون سرعت معمولی یعنی 75 تا 85 کیلوبایت برمی گشت..قبل تر از اون فقط یک ساعت،از 7 تا 8 میتونستم با این سرعت دانلود کنم...حدود 10 روز پیش واسه 3-4 روز از ساعت 1 تا 8 بکوب 83 کیلوبایت دانلود میکرد!!و بعد از اون تا الان نشده که بیشتر از 7-8 کیلوبایت در ثانیه تو کل ساعات 1 تا 8 دانلود داشته باشم!!
خواستم بدونم کسی هست که شرایطی مشابه من داشته باشه؟
چه باید کرد؟!
امیدی هست که به همون شبای رؤیایی برگشت؟!
یا باید شاتل رو به تابوت فراموشی سپرد؟!
ممنون
موفق باشید...