اره تابلوئه من اصلا از صبح پادگانم هیچ موبایل و وسیله دیگه هم در طول روز مطمئنم وصل نبودهنقل قول:
Printable View
اره تابلوئه من اصلا از صبح پادگانم هیچ موبایل و وسیله دیگه هم در طول روز مطمئنم وصل نبودهنقل قول:
دوستم همین مشکل و داشت، مرتبا حجمش زود کم میشد. فهمید همسایه wifi شو hakk کرده همش دانلود میکرد. mac-filter enable کرد مشکل حل شد
اولا ---- نه hakkنقل قول:
بعدشم من خودم صد تا وایفا هک کردم و میدونم واسه خودم چیکار کنم که هک نشه و پسوردشم اینقدر قوی هست که کسی نتونه و بعدشم چک میکنم مک ادرس هایی که وصله ناشناس بیاد فیلتره
این مشکل ربطی به وای فای نداره
جالب اینجاس تو این مدت دو روزه وای فایم رو قطع کرده بودم پس قضیه هک منتفیه
برای منم 10 گیگ محاسبه کرده. زنگ زدم پشتیبانی که خانومای عزیز گفتن "سیستممون مشکل داره بعدا زنگ بزنین" پشتیبان مذکر هم گفت که " با مستندات ایمیل بفرست به acc@asiatech "نقل قول:
من اگر این حجم برنگردوندم خودم نیستم :دی
الان زنگ زدم اول قبول نمیکرد میگم یه نگاه دیگه بکنید ببینید این و دوبار حساب کرده اخر یارو کلی به خودش فشار اورد دید عجیبه گفت یه لحظه پشت خط بمونید بعد 10 مین پشت خط بودم !
بعد اومد ایمیل و اینا رو داد گفت عکسا و ... بفرستید پیگیری میکنم
از شانس بدشون منم خونه نبودم و سیستم فقط تایم رایگان روشن شده دانلود کرده و آخر سر هم خاموش شده :biggrin:
اصلا تایم غیر رایگان از نت استفاده نکردم و به همین خاطر هیچ شکی ندارم که مشکل از اکانتینگشونه. دوستان دیگه هم برن ریزمصرفشونو نگا کنن خصوصا اونایی که تایم رایگان دانلود داشتن. مطمئنا شامل حال اونا هم شده. من با 3 نفر پشتیبان آقا هم صحبت کردم هر سه شون مونده بودن و بهانه ای نداشتن!
ای بابا، الان 2 صبح خواستم دانلود شروع کنم میگه حجمم تمام شده!! همین دو ساعت پیش نگاه کردم گفت 5 گیگ دارم و اصلا استفاده نکردم. آسیتک زنگ زدم میگه فردا پیگیری میشه
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
حس میکنم 2 گیگ ترافیکم کمتر از چیزی هست که باید باشه
شب چک کردم 19 گیگ بود یک گیگ فایل دانلود کردم(غیر رایگان) و یه سر به انجمن زدم
الان چک میکنم باقی مونده ترافیکو میزنه 16 گیگ:n36:
2 صبح زنگ زدم تقصیر خودشون قبول کردن گفتند ساعت 8 زنگ بزن ساعت اداری. زنگ زدم گفتن شاید چند روز پیگیری میخواد. پیشنهاد کردن الان دوباره حجم بخرم، گفتم اونم یهو حذف شه چی! دوباره گفت چند روز صبر کنم پیگیری میشه!
جالب اینکه رو صفحه شون هیچ ریز مصرف تو این چند روز سبت نشده!
الان دارم از انترنت ایرانسل استفاده میکنم