چیزی ازتون کم میشه؟نقل قول:
اوه یادم نبود . همزمان با هر اعتراض معادل 3 گیگابایت ترافیک به مصرف اکانت شما اضافه خواهد شد. واقعا کار خطرناکیه . نکنید. زشته. بده . قباحت داره
Printable View
چیزی ازتون کم میشه؟نقل قول:
اوه یادم نبود . همزمان با هر اعتراض معادل 3 گیگابایت ترافیک به مصرف اکانت شما اضافه خواهد شد. واقعا کار خطرناکیه . نکنید. زشته. بده . قباحت داره
چه ربطی داشت به شاتل! :31: مخابرات خوزستان خودش تاپیک داره:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=503815
آقا خدا نکنه نامحدودش کنن! همینطوریشم محدوده و سرعت رو 5 کیلوبایته وای به روزی که همه باهم دانلود کنیم و ترس از تموم شدن حجم هم نداشته باشیم! همین حالاش نمونه ش آرتی های بی زبون که این همه پول میدن و مثلا نامحدودن، سرعتشون مثه اکو هست!!! دوستان قدیمی یادشونه2 سال پیش که برای عید نوروز چند روز نامحدود شد چه بساطی داشتیم!!! تازه اونوقت اوضاع خیلی عالی بود نسبت به حالا!!!:41:نقل قول:
خیلی جالبه ! یعنی به معنای واقعی کلمه جالبه . تا وقتی که کاربر اکو نباشی و نری آرت بگیری اینو متوجه نمیشی. وقتی آرت میگیری . خودتو میکشی ، شبانه روز دانلود میکنی ، خودتو خفه میکنی ، فیلم آنلاین نگاه میکنی ! تا میتونی وب گردی میکنی ، آخر ماه جونش بالا میاد میزان مصرف رو میزنه 5 گیگ مثلا! میگی ای بابا چقدر خوب ! میرم یه اکو 256 میگیرم 17 تومن ! نهایت دو گیگ اضافه هم میگیرم میشه 27 تومن !در عوض سرعتم دو برابر 128 میشه !
حالا وقتی اکو بودی . مودم رو روشن میکردی ! 100 مگ ! خاموش می کردی 100 مگ ! هفته اول سرویس می گذشت 2 گیگ! به نصفه ماه نرسیده 3 گیگ! میری گیگ میخری ! در حالی که خیلی مراقبی گیگی که خریدی تموم نشه به پایان دوره برسه ! حواست به همه چی هست! هیچی دانلود نمیکنی ! نمایش عکس صفحات رو غیرفعال میکنی! اما شمارشگر عین فرفره جلو میره!! بازم گیگت تموم میشه روز از نو روزی از نو!
این داستان و بدبختی ما مشترکای به غارت رفته همچنان ادامه دارد
آقا گل گفتي واقعا ، منم حريف اين فرفره نميشم الانم عكسارو بستم (اكو 256 دارم) ولي 3 گيگم حداكثر 15 روزنقل قول:
طول ميكشه اينا ميدونن چند گيگ بدن تا مردم تموم كنن
حرف دل همه را زدی من هم دوره ۳ ماهه اکو ۵۱۲ دارم چند روز پیش حساب کردم دیدم همش دست به عصا میرم ماهی ۶۰۰۰۰ تومان پول حجم دادم رفتم تقاضا آرت ۵ کردم لااقل دلهره نداشته باشم از فرفره مال یکساعته اصلا نمیفهمی چی شد حجمت پریدنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما که ماهی ۶۰تومن خرج اینترنت داری چرا ۲ مگ اکانت برودcast ماهvare ای نمیگیری؟ نا محدود هم هست میندازی رو دانلود فقط گاهی اوقات افت داره ولی تو بدترین شرایط میاد رو یک مگنقل قول:
محدودیت سایت نگاه کردن هم نداری
دوستان سلام و خسته نباشید
سرعت 128 نامحدود شاتل حدودا چقدره؟(سرویس art)؟
به نظر شما 128 نامحدود بگیرم یا512 - 3 گیگ؟؟؟
ممنون
یاعلی
من که Art 128 دارم دوره ی سه ماه 6 گیگ دانلودم 60کیلوبایت بر ثانیست.
خاک بر سر اینا چرا سرعت شبانه رو کم کردن.
یه عالمه فیلم مونده رو دستم