اینا نمیخوان برای عید بسته های حجمی ارزون قیمت بزارن ؟
این سرویس تابلو چیه گذاشتن اونم با این قیمت !
Printable View
اینا نمیخوان برای عید بسته های حجمی ارزون قیمت بزارن ؟
این سرویس تابلو چیه گذاشتن اونم با این قیمت !
بازم حداقل یه کار مثبتی کردن asiadl رو تا اخر بهار مجانی کردن
البته فیلمیو هم رایگانه.
بچه هایی که اشاره به حجم دزدی میکنن
قبل استفاده از اینا حتما مودم رو خاموش و روشن کنید بعد از نرم افزار bwmeter استفاده کنید و تمام نرم افزارها رو تو فایروالش قرار بدن که به اینترنت وصل نش بعد حجم اینترنت رو از 1544 بردارن و بنویسن
بعد که کارشون تموم شد یه بار خاموش و روشن کنند و بعد ببینن حجمشون تغییر کرده یا نه.
در ضمن تو اون زمانا از وی پی ان و نرم افزارهای تغییر ای پی استفاده نکنید.
خواهشا نیان بگین اینا چه سرویسهایی هست همشون داخلی هستن و اینترنت محسوب نمیشن تو دلت به چیا خوشه
من هر روز حجم مصرفی اینترنتم رو چند بار چک میکنم و امروز متوجه شدم به یکباره 6.5 گیگ طی 10 دقیقه از حجم من کم کردند.
برای کسی تا حالا این اتفاق افتاده؟
من تو ریز مصرف دیدم زمان بین 22ام و 24ام رو برام دوبار حساب کردن.یک بار با مصرف تایم رایگان و یکبار بدون تایم رایگان و هر دو رو کم کردن
کسی میتونه راهنماییم کنه چیکار میتونم بکنم؟
کارشناسای آسیاتک زیر بار اشتباه سیستم نمیرن.اگر میتونستم اسکرین شاتش رو براتون میذاشتم تا ببینین
ممنون میشم کمکم کنید
بله یک طرح خیلی خوب از فردا فروشش اغاز میشه منتظر باشید/ هم تمدید هم ثبت نامنقل قول:
یعنی دزدی تا چه حد من دشب 17 گیگ حجم داشتم
گذاشتم واسه دانلود شبانه بعد الان اومدم دیدم 2.5 گیگ کم کردن ریز مصرف هم تو سایتشون نمیارن و نشون نمیده
زنگ زدم میگم حجمم کم شده و مطمئنم من اصلا مصرفی نداشتم از دیشب و این یارو میگه دو تا نرم افزار نصب کنید واسه مشاهده کسایی که ip شون وصله و فلان میگم اینا رو خودم میدونم و مکا رو چک میکنم کی وصله کی نیست من اصلا سابقه نداشته تو یه روز 2.5 گیگ حجم مصرف کنم مگر شبانه رایگان
حدود 2.5 گیگ شبانه هم گذاشته بودم شک ندارم شبانه رو حساب کردن غیررایگان و ریز مصرف هم مشخص نیست الان
یارو اصلا بلد نیست اخرم گفت باز زنگ بزنید
واقعا دیگه دارن دزدی میکنن
برای من هم دقیقا همین اتفاق افتاده.فقط فرقش اینه که برا من 6.5 گیگ کم کردن
کارشناس اول به من گفت یک ایمیل با اسکرین شات ریز مصرف برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرست بررسی میشه
بعد که دوبتره زنگ زدم کارشناس دوم فقط به من برنامه معرفی میکرد و میگفت تقصیره خودتونه
اگر درستش نکنن به 195 شکایت میکنم
اقا این عکسو ببینید از ریز مصرفم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کس فهمید دقیقا چی به چیه بگه
نقل قول:
شاید ترافیک شبکه ملی اطلاعات ه
یعنی چی ؟!نقل قول:
من مطمئنم اصلا همچین حجمی مصرف نکردم یعنی امکان نداشته در طول روز 2.5 گیگ مصرف کنم دیشب ساعت 12 چک کردم 17 گیگ داشتم از صبحم هیچکس وصل نبوده به نت شده 14.5
دوبار حجم این بازه زمانی رو حساب کرده
یکبار با احتساب زمان رایگان و یکبار بدون اون و حجم هر دو رو هم کم کرده
تو ریز مصرف من هم همینجور حساب کرده
کاملا مشخصه حجم دزدیه