یعنی کپی مدارک مالک خط نیاز نیست؟نقل قول:
Printable View
یعنی کپی مدارک مالک خط نیاز نیست؟نقل قول:
فرمایشا میدیدا ؛ برای نگه داشتن مشتری ها دست از کلاه برداری و حروم خوری شون بر نمیدارن ؛ ترافیک هدیه میدن؟!؟نقل قول:
سرعت حقمون رو بده عیدی پیشکش. الآن دارم با 4-5 صفحه میبینم. این چه وضعشه آخه :2:نقل قول:
عيديه شاتله:8:نقل قول:
دیشب که سرعتم رو 5 بود زنگ زدم شاتل گفت مشکل نرم افزاری هست که فقط برای ART1 پیش اومده تأمل (!) بفرمایید رفع میشه. میخوام ببینم دوستان ART2 به بالا هم از پنجشنبه سرعتشون خیلی کم شده یا پشتیبانی راست میگفت؟
من دیروز با مدیر فروش ( بخش تهران ) صحبت کردم ، البته چت کردم
گفتم تولدم که 2 روز پیش بود سه گیگ ندادید ، عید فطر چیزی میدید ؟ گفت نه ! عیدهای نوروز و روز پدر و مادر و این مناسبت ها چیزی دادیم دیگه نمیشه داد !
در رابطه با طرح نامحدود شدن اینترنت هم ازش پرسیدم گفت هنوز هیچ اعلامیه ای به ما نرسیده !
تبریک! بری دیگه برنگردی ایشالا!نقل قول:
شما مثلا تو این جنگ میخای چه ضربه ای به حریفت بزنی؟ تنها ابزارت حرف زدنه که اونا 100 درجه از من و تو بهتر حرف زدن بلدن و آخر سر اگر خیلی هم خوب صحبت کرده باشی بهت میگن همینه که هست خصوصیه ! میخای بخواه نمیخای نخواه!نقل قول:
اتفاقا فسخ قرارداد(و تهدید فسخ) بزرگترین و کاراترین ضربه ای هست که میشه در این جنگ نابرابر به حریف وارد کرد که نفهمه از کجا خورده
منم همین وضعو دارم . حتی با گوگل!نقل قول:
دلیلش رو نمیدونین؟ دورو بر سمت دریاچه شمال غرب می چرخه .نقل قول:
البته منظور من بیشتر درباره اینترنت کل کشور و وصل نشدن و پ ن وغیره بود. وگرنه مزخرفی شاتل/کم کردن سرعتش/افت کیفیتش و دیگر معضلاتش هیچ احتیاجی به دلیل و برهان نداره ، کلا مزخرفه.
اینترنت مخابرات چطوره؟
کسی اینجا از اینترنت مخابرات تو خوزستان استفاده میکنه؟
اعتراض بی فایدس ول کنید تا ساله دیگه که سهله 100سال دیگه هم همین اشو همین کاسه...
دیگه نمیشه داد رو خوب اومدن ! خوب عیدی شاتل که 3 گیگ رو 5 برابر قیمت بخر تا 3 گیگ دیگه بهت بدیم هست و این در واقع سود خالص 250 درصدی میشه ! چطوری میشه اینا پایه اینجور عیدی دادن هم نمیشن خدا میدونه !نقل قول:
گفتم تولدم که 2 روز پیش بود سه گیگ ندادید ، عید فطر چیزی میدید ؟ گفت نه ! عیدهای نوروز و روز پدر و مادر و این مناسبت ها چیزی دادیم دیگه نمیشه داد !
امیدوارم شرکت زیرساخت قیمت هاش رو به شاتل تحمیل کنه تا بفهمن که یک گیگ 1200تومن هست نه 5200 تومن .