خاموش و روشن که هر روز می کنم، این مشکل از امروز پیدا شده، به 1544 داخلی 4 هم گفتم، البته ظاهرا این مشکل فقط در سایت 1544 وجود دارد و حجم زیادی از دست نداده ام، احتمالا برای تفکیک حجم داخلی و خارجی تست می کنند.نقل قول:
Printable View
خاموش و روشن که هر روز می کنم، این مشکل از امروز پیدا شده، به 1544 داخلی 4 هم گفتم، البته ظاهرا این مشکل فقط در سایت 1544 وجود دارد و حجم زیادی از دست نداده ام، احتمالا برای تفکیک حجم داخلی و خارجی تست می کنند.نقل قول:
منظورم قبل و بعد تایم رایگانهنقل قول:
چون اونموقع دیتاش میوفته تو ریز مصرفات و دیگه نیازی به اثبات نداره که حجم نادرست ازت کم شده
آره منم در مورد آپود شکایت کرده بودم بعد که زنگ زده بود ازش در مورد https ها و باز نشدنش پرسیدم گفت دارن حجم داخلی و خارجی رو جدا میکنن احتمالا دلیلش اینه اگه درست نشد بعدا تماس بگیر
بعد نیاز به داخلی 4 نداره همون 2 هم مشکلت رو حل میکرد تو این زمینه
من هم قبل و بعد از دانلود کانکت و دیسکانکت می کنم، اگر پستهای قبلی من را بخوانید می بینید که روی این مورد خیلی تاکید کرده ام، داخلی 4 هم به جز ثبت پیگیری کاری نتوانست بکند چه برسد به داخلی 2 که اصلا پیگیری هم نمی کنند. اگر حجم زیادی بود به 195 شکایت می کردم.نقل قول:
داداش حواست باشه ها من هدف اینارو از رایگان کردن حجم اینا فقط حجم خوری میدونم همین و و بس چون سرم اومده میگم بعضا میبینی حجمتو حساب میکنه :n37:نقل قول:
ولی اگه خاستی آیو از همشون بهتره اکانت هم میتونید از ربات تلگرامی سام سرویس بگیرین اکانت 6 ماهه رایگان میده فقط اگه مدل تلویزیون رو خاست شانسی یه مدل جدیدو انتخاب کنید.اینم لینک ربات تلگرامیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قسمت جشنواره ها برین و جشنواره اشتراک رایگان آیو رو انتخاب کنید و یه سری اطلاعات دیگه میخاد که باید بدین.
در ضمن چون یکی از سرمایه گذار های آیو همین سام سرویس هست واسه خریدارای تلویزیون های سامسونگ اکانت رایگان میده ولی مهم نیست هر کسی میتونه از رباتش بگیره
خدا رحم کنه که اینا چقدر حجم دزدی کردند...نقل قول:
دوباره سکته کرده این ریز مصرفشون :n29: بردارن کلم بکارن جاش:n08: نظرتون؟
مرسینقل قول:
پس از خیرش میگذرم. پول بدم یک مشت فیلم و سریالهای قدیمی صدا سیما تماشا کنم. فکر کردم تمام رایگانه. خارج پسرم برای amazon و netflix با جدیدترین فیلم و سریالهای عالی ماهی 10euro میده
سرویس عید آسیاتک معرفی شد
قبلا قیمتش اشتباه بود خودشونو هلاک کردن
سرعت 512
29 گیگ 1 ساله 124260 تومان
هیچ ایتم رایگانی هم نداره
مشخصه فکر برگشت جشنواره ها رو باید از مخیله ها خارج نماییم
من برم بخرم تا تموم نشده آخه این یک استثناست افتضاحترین سرویس ویژه آسیاتکه میخام داشته باشمش :n20:نقل قول: