این چند شب سرعت اینترنت واقعا افتضاحه.
Printable View
این چند شب سرعت اینترنت واقعا افتضاحه.
سلام
وقتی CRC که مربوط به دانلود هست بالا میره علت چیه ؟
چطوری میشه درستش کرد ؟
شبانه من بین 60 تا 120 میچرخه
سرویس512
واسه من قطع نمیشه ولی 10 روزه شبانه بیشتر 100 نمیره :n29:
این چه سرعتیه؟!؟! می خوام شکایت کنم دوباره.
فاجعس.
من اخرین تمدیدم خواهد بود اگر شبانه رو درست نکنن ....
متاسفانه حالا داره گندِ سیاست پارس در میاد.
این سیاست در همه سرویس دهنده ها هستش دوستان
با تبلیغات و ایجاد جو کاذب مشتری جذب میکنن
۱ ماه اول قرار داد رو هم شبانه رو سرعتش رو بیشتر از روزانه میزارن(!) تا مشتری ها به به و چه چه کنن
بعد از یه مدت ۲باره سرعتا رو داغون میکنن.
وقتی دیشب بازی برزیل و آلمان و سرعت اینترنت رو با هم دیدم ، باور کنید اشک تو چشام حلقه زد ! اصن قلبم وایساد :n04::n04::n04:
من همین دیروز تمدید کردم .نقل قول:
اولین شب که دانلود شبانه زدم با سرعت 512 محدود 300 مگابایت دانلود شد که اینجوری شدم :n04:
به خدا دیگه تمدید نمیکنم ...اگر قرار باشه شبانه اینطور باشه میرم از مخابرات میگیرم و فقط روزانه استفاده میکنم .
از دلیایل پایین اومدن سرعت :
1- ماه رمضان
2- پخش مستقیم فوتبال در ساعت بامداد
بعدش امکان باز پس گیری پول هست که از تمدید قرار داد پشیمون شدی ؟؟؟؟
زنگ زدم پشتیبانی میگم خانم من قبلا پنجشنبه و جمعه سرعتم میومد پایین میگفتم اشکال نداره الان دیگه هر روز از عصر به بعد سرعت میاد پایین جریان چیه؟
میگه خوب سرعت شما چنده وقتی میاد پایین میگم 50-60 میگه خوب از سرعت واقعیتون که کمتر نمیشه! میگم خوب اگه قرار باشه همش سرعت واقعیم باشه دیوونم مگه بیام از شما با ترافیک محدود سرویس بگیرم میرم نامحدود مخابرات میگیرم با همین سرعت واقعی با یمت کمتر از صبح تا شب هم بزنم رو دانلود کسی نمیگه چرا دانلود میکنی.
بعد میگه پورت ما بازه رو 9 مگ.میگم خانوم من خطم اصلا 9 مگ نمیکشه رو 4 مگ بسته شده ولی من که تا حالا 4 مگ رو ندیدم و بالاترین سرعتی هم که تک و توک دیدم حدود 3 مگ بوده که البته خیلی کم پیش میاد به این حد برسه.میگه خط شما مشکل داره و نمیکشه مگرنه پورت ما رو 9 مگ بازه.
میگم خانم مگه قانون جنگله که هرکی خطش کشید پهنای باند رو بگیره بقیه هم بشینن نگاه کنن.باز دوباره شروع کرد یه چرت و پرتی تحویل دادن که من هم گوشی رو قطع کردم.
یعنی عمرا بتونی کاری کنی این پارس آنلاین حداقل بخش کوچیکی از تقصیر رو به عهده بگیره.هیچ وقت تقصیر پارس آنلان نیست!:grrr:
خوب مال منم اینطور بود تا دیشب ولی دیشب ترکید کلانقل قول:
من میگم خودشون دارن محدودیت میزارن مگه میشه تو یک شب این قدر سرعت بیاد پایین منطقه ما هم مشکل پهنا باند نداره تازه پهنای باندش زیاد کردن