شبانه من هم افتضاح شده . دیروز تمدید کردم ...و از تمدیدم پشیمون شدم ....:n03:
Printable View
شبانه من هم افتضاح شده . دیروز تمدید کردم ...و از تمدیدم پشیمون شدم ....:n03:
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن بت زنگ میزنننقل قول:
شبانه من که خیلی افتضاح شده
سرعت دانلود تا حدودای 6 دوربر 17 کیلو هست
6 تا 6:55 بین 24 تا 50 نوسان داره
6:55 تا 7 میشه 420 کیلو
دوستان کسی میدونه تا ساعت چند رایگانه دقیق؟؟؟؟
آخه قبلا تا 7:10 من دانلود میکردم رایگان بود ولی الان کم میکنه از ترافیک
کسی دقیق میدونه تا ساعت چند رایگانه؟؟؟؟
با توجه به اینکه از 6:55 به بعد سرعت برابر سرعت روزانه میشه خوب میشه بعد این ساعت اگه رایگان باشه دانلود کرد
سرویس من 128
یه سوال دیگه
من سرویسم رو ارتقا بدم به 512 اونوقت آیا سرعت شبانم بیشتر میشه نسبت به الان که سرویس 128 دارم؟؟
قاعدتا باید بیشتر بشه البته از پشتیبانی سوال کن که مرکز مخابراتیتون مشکل پهنای باند نداشته باشه .......نقل قول:
ضمنا" نیاز نیست انقدر درشت بنویسی بلا نسبت همگی ، کور که نیستیم
حدود 1 هفته هست که شبانه نابود شده! حداکثر ریت 100 در بهترین حالت!!! روزانه هم فقط صبح ها خوبه اونم مثل قبل ریت 1mp نمیزنه! تو طوله روز هم 4-5 بار قطعی داره (خاموش شدن چراغ ADSL) تا کی وضع اینطوریه؟ آخرشم 1 روز به سرویس اضافه می کنن که بگن حقمون رو نخوردن!
واقعا که من الان از قبل ماه رمضان ؛ سرعتم افتضاح (زیر قرار داد) شکایت هم کردم اگر درست نشه پدرشون رو درمیارم به 195 هم شکایت میکنم ؛ کلا از ساعت 2 یکجوری آدم محدود میشه فکر کنم به این خاطر باشه که اگر با اسپید تست، تست بگیرید میره روی شهراد نت که تو اصفهان هست و برای همین اگر به سرور تهران وصل بشه فکر نکنم اینجوری باشه کلا اینا محدودیت ایجاد کردن سرعت 2 تا 7 فیکس میشه عجب بیشعورایی هستن :n25:
یک ماهی میشه من 512محدود 6 ماه ه روی 4 مگ گرفتنم . اولش خوب بود شبی با دانلود همزمان 6تا 7 گیگ دانلود میکردم اما یکی دو هفته وضیعت داغون شده دیشب زنگ زدم پشتیبانی تهران ی سری فک زد بعد tcp mss ,tcp mtu ..... عوض کرد توی روزنوسان سرعت داشتم خوب شد ولی همون موقع . ولی شب سرعتم20k شد تظیمات رسیت کردم بازم همین طور بود چند شب پیشم همین طوربود بعد تاساعت 6 وبعد از 6 سرعت امد 100k تا 7
چند روز پبشم از پشتیبانی شهر خودمون پرسیدم که مشکل پهنای باند شبانه دارید دارید گفت نه ولی از تهران پرسید گفت تو مرگز مخابرات شما مشکل پهنای باند داریم ....... من چه کار کنم ؟ شکایت کنم درست میشه؟
1مگ مخابرات داشتم شبی 6تا8 گیگ دان میکردم ولی ی مشکل داش شب دان میکردی ار حجم ت کم میکرد ؟ ولی پاسخ گو بودند ودرست می کردن میکن الان بهتر شده (گرمسار)
1000 صفحه خونم از پست ها این طور متوجه شدم که پارس انلاین داره به .............(فنا) میره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من چک کردم با سایت time.ir درسته نظرم اینه که ساعتت رو با اون تنظیم کن
با اجازه اهل فن ها
من چک کردم با سایت time.ir درسته نظرم اینه که ساعتت رو با اون تنظیم کننقل قول:
با اجازه اهل فن ها
سلام.اقا ما ده روز نبودیم از همه جا بی خبر امروز کامپیوتر رو روشن کردم دیدم کلا اینترنت قطعه اومدم اینجا ببینم چه خبره دیدم همه دارند شکایت میکنند چی فکر می کردم چی شد کلی فایل برای دانلود اماده کرده بودم دوستان تهرانی اینجا کس دیگه ای هم اینترنتش قطع هست! ؟