چرا اینجوریه ؟ :| من الان سرعتم خوبه ، ولی هر Page ـی که میارم یا هر دانلودی که میکنم از ترافیکم کم میشه که شدیدا اعصابم ـو خراب میکنه ... چیکار کنم ؟
Printable View
چرا اینجوریه ؟ :| من الان سرعتم خوبه ، ولی هر Page ـی که میارم یا هر دانلودی که میکنم از ترافیکم کم میشه که شدیدا اعصابم ـو خراب میکنه ... چیکار کنم ؟
سرعت از ساعت 1 دقیقا 5 کیلو بایته
در حالی که تو این 8 روز از ماه جدید فقط 5 گیگ دانلود داشتم
هرچی هست باز یه خبری شده که این جوری سرعت همه رو پایین آوردن
شب از ترافيكت كم ميشه !!!!نقل قول:
زنگ بزن پشتيباني ببين چه خبره ؟
---------- Post added at 07:26 AM ---------- Previous post was at 07:22 AM ----------
5 گيگ برا ما كمه براي شاتل يه عالمست :8:نقل قول:
من که از دیروز صبح پاکت لاست شدید دارم هیچ پیجی رو هم درست باز نمیکنه ! پشتیبانی گفت از سمت مخابراته ! کسه دیگه ای هم این مشکل رو داره ؟
من چندروزی بود مشکل تو باز کردن پیج داشتم ولی از دیشب تا حالا درست شده خداروشکر گوش مخابرات کر
یه سوال فنی:اون مواقعی که سایت شاتل از دسترس خارجه و در حال آپگرید هست هم ترافیک مصرفی همه باز حساب میشه آره؟
100 % اگه تو حساب روزانه نره روز بعدش کم میکنن ازتون اینا جایی نمیخوابن که زیرش اب بره:31:نقل قول:
نقل قول:جدی؟!گه اینطوری شده که خیلی عالیه! شاید بتازگی اینطوری شده،چون من پارسال یه همچین جابجایی خطی داشتم از محل کار به منزل.5 ت هزینه رانژه و 15 هزینه نصب رو گرفتن و اکانت قبلیم هم پرید. البته روزهای آخرش بودو حجمش هم تموم کرده بودم. ولی من خط رو عوض کردم نه جابجا.بهرحال خوشحالم که شنیدم رایگان شده.نقل قول:
---------- Post added at 10:18 AM ---------- Previous post was at 10:15 AM ----------
راستی امروز چرا اینقدر حجم زیادی کم میکنه؟ 4 صفحه از همین جا رو باز کردم 14 مگ مصرف شد!!!:19::19:
اینترنت مملکت کلا اوضاعش بهم ریخته شده دلیلش رو هم نمی گن.منتظر یه اتفاق بد باشید
یه روز بد میـــــــــــــــاد ...
به نظر من بحث اینجا هیچ فایده ای نداره چون هیچ کس پایه انجام کاری نیست ، فقط میان درد دل !
خواهشا همه لطف کنن در این نظر سنجی شرکت کنن تا امار دقیقی به دست بیاد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=512397