آقاااااااا این صفحه مشترکین مخابرات تغییر کرررررررررررد !!!!!!!!! چند تا گزینه جدید اومده واسش!!!!!!!
Printable View
آقاااااااا این صفحه مشترکین مخابرات تغییر کرررررررررررد !!!!!!!!! چند تا گزینه جدید اومده واسش!!!!!!!
ی عکس ازش بزار !!!نقل قول:
سلام دوستان
برای پست اول تاپیک دنبال مطلب می گردیم
اگر کسی می تونه کمک کنه به من پیام خصوصی بده
ممنون
مثل اینکه دوباره مثل قبل شد !!!!!نقل قول:
تو ضفحه قبلی ای پی که باهاش وصل شدی داشت مثلا آی پی 5 یا 94 که واسه رومانی بود به علاوه جایی که باهاش وصل شدی مثلا به اسم vlan 250 که عنوانش این بود Conneted from و Nas address که با آی پی 80 شروع میشد !!!!!! خیلی زیاد شده بود ستون هاش !!!! خودمم تعجب کردم همه اطلاعات رو گذاشتن!! معمولا آی پی و nas رو نمیزارن :|
سلام
دوستانی که سرویس 2 مگ یک ساله کمپین پاییز دارن الان از سرعتشون راضی هستن؟
سرعت روز و شب چنده؟
ارزش خرید داره؟
لطفا جواب بدید ممنون میشم :n02:
دوستان چرا واسه من 2 گیگ حجم الکی کم کرد :n03:
این سیستمشون مشکل داره :(((((
3 گیگ حجم منم کم کرد با 2 گیگ حجم همسایه ....ما فکر کردیم دزد وای فای هکمون کرده نگو که از مخابرات بوده ..نقل قول:
توی پنل بهشون گفتم از حجمم کم شده ..اونا هم با کامل خونسردی گفتن امنیت رو ببر بالا تقصیر ما نیست ..:n22:
امنیت کجا بود اصلا هیچ چی حالیشون نمیشه تازه بهشونم بگی میپیچوننت. دزدیشون خیلی تابلوئه نمیدونم کی قرار درست بشه!باز خوبه جواب تو رو تو پنل میدن ولی اصلا جواب منو نمیدن!نقل قول:
برا منم 5 گیگ کم کرد همین حرف رو بهم زدن هیچی هم حالیشون نیست
اینم جوابشون
با سلام مشترک گرامی با بررسی گزارش اتصالات خود در مودم میتوانید در صورت وجود مک آدرس غیر نسبت به مصرف توسط دیگران مطمئن گردید درصورت وجود مشکل از سوی نرم افزار بصورت خودکار اعمال مینماید
فکر کنم اگه همه با هم اعتراض کنیم یه کاری انجام بدن! لطفا هر کی این مشکلو داشته به پشتیبانی پیام بده.نقل قول:
برای منم یه 10 روزی میشه هر 2-3 روز در میون 2 گیگ کم میکنه! الان مجموعا رسیده به 7-8 گیگ! من فکر کردم کسی پس مودمو -- کرده ولی تو پنل کلا مک آدرس خودمو داره! کلا تو روز روشن حجم میدزدند! :n27:
اینا سیستمشون مشکل داره یا اینکه میخان دزدی کنن ولی بلد نیستن :n02:نقل قول:
من یادمه یه بار همچین مشکلی داشتم رفتم پشتیبانی مخابرات میگفت درخواست بدین ت ما نامه بزنیم بابل بررسی کنن ولی حجم بر نمیگرده فقط از این به بعد درست میشه منم اون موقع تازه سرویس های نامحدود اومده بود بیخیال شدم رفتم نامحدود گرفتم تا مدتی راحت بودم که سرویس نامحدودو برداشتن الان اسیر شدم :n03:
خدا خیرشون بده ...عین این متن رو برا من کپی پیست کردن ...:n02:نقل قول:
از بس که مثل من و شما زیاده ...یعنی روز روشن کلاه برداری کردن دستمون به جایی نمیرسه ...
بهتره 195 شکایت کنیم ..
چه عجب به ما یه جواب دیگه دادن!!!
به نظرتون آیا بررسی میکنن ؟ یا نه به نفع خودشون تموم میشه ؟
اینم عکسش دیگه قضاوت با خودتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال قبلیم رو ادامه دادم توضیح دادم که تو ساعت رایگان حجمم کم شده جوابشون این بوده !1!!نقل قول:
با سلام مشترک گرامی در اسرع وقت مراتب به واحد نرم افزار اعلام شده و بررسی خواهد شد
این واحد نرم افزار راسته یا واسه پیچوندنه ؟نقل قول:
والا نمیدونم ولی فکر کنم سرکاریه :n02:نقل قول:
یک ساله ک دیگه سمت مخابرات نرفتم..می بینم که شماها هنوز اندر خم مخابراتین :))))
شما بهتر از مخابرات سراغ داری؟ معرفی کن ما هم بریم بگیریم.نقل قول:
آره راسته ميفرستن براي اداره ديتا كه اكانتينگ دستشونه پشتيباني كه به اكانتينگ دسترسي ندارهنقل قول:
سلام بچه ها
من میخوام نت مخابرات رو بگیرم
میشه یه چندتا راهنمایی بکنید منو؟
اینکه آیا نامحدود داره؟ چطوره سرویسش
سرویس های محدود کدومش بهتره و دانلود شبانه داره؟
درکل بهترین سرویس توی مخابرات مازندران چیه و جدول تعرفه هاش رو از کجا بگیرم؟ من بهشهر هستم،
خیلی ممنون
کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟نقل قول:
اینترنت 5 مگ شبانه چقدر سرعت میده و تا چند گیگ میشه دانلود کرد ؟ ساعت رایگان همون 1 تا 7 هست ؟
برای شما تا الان بررسی کردن ؟ هیچ حجمی برگشت ؟نقل قول:
والا بعض ها میگن شب تا 600 کیلوبیت سرعت داره بعضی ها هم میگن سرعتو میارن پایین 150 تا 200 سرعتشهنقل قول:
من 1 مگ دارم 120 سرعتشه 2 مگ هم 220 سرعتشه .
نامحدود نداره .نقل قول:
فعلا بهترین سرویسش 2 مگ 1 ساله کمپین هستش . فقط 1 ساله ها شبانه داره بعض ها میگن 6 ماهه شبانه داره من که 1ساله کمپین دارم شبانه دارم.
به این سایت مراجعه کن .
خیلی ممنوننقل قول:
سرعت شبانه چطوره؟
الان اون تعرفه ها ضربدر 6 یا 12 میشه؟ که میشه 6ماه یا 1سال؟
پس چطوریه که من رفتم خط تلفن بگیرم گفتن اینترنت 3ماهه داریم 27 تومن؟
مگه توی شهرهای مختلف فرق داره؟
آره همون تعرفه ها رو ضربدر 6 و 12 کن .نقل قول:
این کمپینه قیمته عادی باین فکر کنم فرق میکنه.
سلامنقل قول:
آقا منم 2تا از یوزرهایی که دارم توی همین تاریخ یعنی 10/8 این مشکل رو داشتن
از یکی 4 گیگ و اون یکی 1/5 گیگ استفاده شده
به 2020 زنگ زدم گفتن به دیتا بگید به تهران گزارش کنه اونا میتونه لحظه به لحظه رو ببینن و تفکیک شده دارن
آدرس مک استفاده شده هم واسه دستگاه های خودمون بوده
جای تعجب که چطوری این اتفاق افتاده
مثل اینکه برای همه اون تاریخ همچین مشکلی پیش اومده ولی ترافیکو بر نمیگردونن :n03:نقل قول:
دوستان بعد از قطعی های اخیر ، یه مشکلی پیش اومده ، 90 درصد کانکشنهایی (فیتل-ترشکن)که برای استفاده از UDP دارم اتصال برقرار نمیکنن ، فیلت-رشکنهایی هم که بر اساس UDP کار میکنن کلا یا وصل نمیشن یا اگرم وصل شن سرعتشون افتضاح! صبح کمتر این مشکل هست اما شب دیگه به اوجش میرسه! پینگ در حالت عادی از 300 پایینتر نمیاد! ای تف به قبرشون بیا ایشالا!
کسی این مشکل رو داره؟
مسخره کردن همه جا اینجوریه نمیدونم باز چیکار کردن هر دفعه یه مشکلی درست میکنن
سلام
دوستانی که سرویس 2 مگ یک ساله کمپین پاییز دارن الان از سرعتشون راضی هستن؟
سرعت روز و شب چنده؟ الان
ارزش خرید داره؟ برای دانلود میخوام
لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا جواب بدید ممنون میشم
خیر ارزش نداره من 2 دارم قبلا شبها در بدترین شرایط با 100 دانلود میکردم و در حالت عادی بین 200 تا 250. اما چند وقته در بهترین شرایط سرعت به 60 یا 70 میرسه تازه اگر خوش شانس باشی. نمیدونم این وضعیت چقدر طول میکشه اما پیشنهاد میکنم صبر کنی اگر این مشکل حل بشه سرویس خوبیه اما اگر نشه ارزش مفت هم نداره
من الان 4 ماهه که سرویس 2 مگ یک ساله دارم.اوایل شبی 5-6 گیگ دانلود میکردم.بعد سرعت افتضاح شد.300 مگ دانلود میکردم.الان شده شبی 1-2 با سرعت متوسط 70 شاید کمتر.5-6 دفعه رفتم مرکز مخابراتی ولی درست نشد.به سامانه 195 هم شکایت نوشتم.اپراتور برام بعد از 2 هفته تماس گرفت .گفت درست شد یا نه؟که گفتم نشد.هنوز هم خبری نشده.واقعا پشیمونم الان.نقل قول:
واقعا دزدن اینا
کلاه برداری سرور های کاهش پینگ
دوستان جدیدا سرور های کاهش پینگ حجم هایی مثل 2 گیگ رو زدند 4 تومان.
خوب در این مورد که من تحقیق کردم متوجه شدم شارژ برای شما 2 گیگ هست ولی در هنگام کم کردن از شما به صورت 2 برابر شاید هم بیشتر کم میکنه و مشتری اصلا متوجه نمیشه.
پس دوستان گول تبلیغات رو نخورید.
و به این افراد اصلا اعتماد نکنید این شیوه فقط برای بازدید بیشتر سایت هست و عملا کلاه برداری هست
من سرویس 5مگ 5گیگ گرفتم
ببینم حالا چظوره سرعت دانلودش توی شبها،
البته الان بعضی ها ناراضی هستن، ولی ایشالا توی روزهای آینده وضعیتش بهتر شه
دقیقا واسه همین دوباره اومدم این تاپیک تف تو قبرشون شما از چه پیلترشکنی استفاده میکنی بدرد بخور چیزی دارین دمتون گرم بزارین اینجانقل قول:
برای سرویس های یکساله که هر ماه 10 گیگ ترافیک اضافه میشه، ترافیکی که از ماه قبل مونده به ماه بعد منتقل میشه؟
من اینترنت 512 دارم
ماهی 5 گیگ
سرعتم پس از قطعی ها الان خیلی زیاد شده.
فامیلمون هم اینترنت 256 نامحدود از قبل قرار داد یکساله بسته بود و الان سرعت اونم همینه!!! و داره حالشو میبره
دور بر 400 کیلو بایت دانلود داریم.
یه خوبی که داره با همه وی * پی ان ها با سرعت خیلی بالایی کار میکنه