رو داریوش سه تا Ulti زدن لامصبا
Printable View
رو داریوش سه تا Ulti زدن لامصبا
خداییش داریوش از همه بهتر بود واسه خودش غولی بود:n10::n02:.نقل قول:
ولی از همه بی عرضه تر دراون بود هیچ کاری نکرد همون اول کار هم مرد:n08::n08:
داریوش رو واقعا خوب گذاشته بودن با سه تا ulti زدنش :n15:و یکی از بچه ها گفت داریوش چمپ نوبی هست ولی خدایش اگه یه بار روبروی یه پرو باش بیفتی می بینی که واقعا کشتنش سخته :n23:
داریوش خیلی ضعیف بود اصلا روزش به جکس هم نرسید گنک کردن با ناتیلوس زدنش اما رنگار 1 کیل با 2تا اسیست گرفت:n02::n08:
داریوش خیلی ضعیف بود اصلا زورش به جکس هم نرسید گنک کردن با ناتیلوس زدنش اما رنگار 1 کیل با 2تا اسیست گرفت Poor Draven:n02::n08:
اسم lol رو باید بذارن League Of Rengar :n27: :n27: :n27:نقل قول:
تو سینماتیک هم ولمون نمیکنه،
کلا چمپهایی که دوست داشتم تو این سنماتیک همشون ناکار شدن.
كسي ميدونه چطوري ميشه honor يا teamwork كنار skin هست را بدست بياريم?! اينجا سخت كسي جواب كسي كه سئوال داره بده؟!؟!؟
باید تیم خودت یا تیم حریف آخر بازی تو صفحه آمار خلاصه بازی تو رو honor کنننقل قول:
چندتا honor که پشت سر هم بگیری ربان میگیری،
آقا این ویدئویی که گذاشتن صفحه اول جریانش چیه؟؟:n13::n13::n13:
وقتی میرم توش بدون قندشکن یوتیوب رو باز میکنه:n04::n04::n13::n15:
آقا من ربان قرمزه رو داشتم بعد یه مدت که لول نرفتم (تو امتحانا) رفت :n03::n03::n03::n28::n28::n28:نقل قول:
جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی کار کنم دوباره پسش بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روبان قرمز به خاطر HONOR هایی که دشمن میده؟؟؟؟؟؟؟
pls help me
معمولا تو لول اونایی که لول ده تا بیست هستن هنور می دن ولی لول سی کار سخت میشه باید طوری بازی کنی که بازی از حالت کسالت اور تبدیل به هیجانی بشه یعنی کل بازیکنا از بازیت حال کنن نه زیاد مردم ازار بشی نه زیاد شل و ول بازی کنی باید واقعا بازیت خوب باشه
داریوش با 2 تا مشت رنگار رو پرت کرد رو زمین:n08::n08::n19::n19: ولی داریوش روش 3 تا ulti پشت سر هم زدن ولی بازم سرپا موند:n04::n04: تا آخرش که دیگه مردنقل قول:
اگه با رنگار 1vs1 میزد میخوردش:n10::n10::n09::n09:
3 تا ulti :n23::n23: یعنی داریوش 100 تا کولدرون بسته :Oنقل قول:
در ضمن شما دارید درباره چی انقدر بحث می کنید من که نفهمیدم:n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13:: n13::n13::n13::n13::n13:
انقل قول:
درباره این که گفتن داریوش ضعیفه و رنگار خیلی از اون بهتره:n08: منم گفتم داریوش تو آخر بازی 3 ulti خورد ولی بازم سر پا موند ولی رنگار با 2 تا مشت افتاد:n08::n07::n07:
سزه درگیری با کاتارینا قمه رنگار گم شد وگرنه با اولت سر داریوش رو میکند:n02:نقل قول:
سینماتیک خیلی قشنگی بود منو یاد نبردهای CG تو بازی هاfinal fantasy انداخت (مبارزات تند و سریعی که با ریتمی موزیک متناسب دنبال میشه). پیشنهاد می کنم advent children رو هم ببینید اگه ازین سبک خوشتون اومده. Google : advent children fight
رنگار با شمشیر هم نمیتونست داریوش رو بکشه چه برسه به قمه:n02::n02::n09::n09:نقل قول:
اقا تند نرو تند نرو :n02: اصلا بگو rengar چطوری kata رو زد؟؟؟ چرا کامل نشون ندادن :n02: خوب ابهام آمیز بود دیگه :n02: ولی داریوش با تمام ابهت ایستادگی کرد،پدر جکسو که در اورد،leona که با پارتی بازی لول نمرد :n02: اونجایی هم که با رنگار فیس تو فیس شد رنگار مرگ رو جلو چشاش دید :n02:
رنگار نقش جنگلر رو داشت تو تیمشون و خیلی شیک و مجلسی کاتا رو داد دست Graves که اسیستشو بگیره:n08: داریوش که اصلا نمیتونست چیز جکس هم بخوره ناتیلوس که تو این سینماتیک یکم سوپرمن بود اومد جکس رو زد اگرم قشنگ دیده باشی آخر قشنگ رنگار Weapon دست چپش رو تا بیخ کرد تو شکم داریوش همون Weaponi که باهاش سرو صورت draven رو خط خطی کرد. بنده خدا قیافش خیلی باحال شد داروش وقتی اولت خورد از ahri:n08::n10:نقل قول:
رنگار ulti شو زد فقط به پارگی کوچیک تو بدن داریوش به وجود آورد:n02::n02:ولی اگه داریوش ulti شو میزد رنگار از وسط نصف میشد:n08::n19::n19::n07::n08:نقل قول:
رنگار اندازه این حرف ها نیست که بخواد داریوش رو بزنه:n05::n05:
خود ریوت هم ابلاغ کرد ستاره دوم این سینماتیک بعد ahri رنگار هست همممممم 80% بینندهام گفتن OP Rengar Epic دیگه شما از رو تاصب یه چیزی میگی اون دیگه به خودتون مربوطه. کله رنگار فقط اندازه تمام هیکل داریوش بود فک کن 1%:n02:نقل قول:
چه حرف ها !!!:n04::n04:داریوش شخصیت دوم بازی بود تاره جنگ اصلی بین ahri و داریوش بود.نقل قول:
بعدشم رنگار تو این فیلم بیشتر شخصی یه آدم kser رو داشت که دنبال کیل گرفتن بود آخرشم نمیتونست کیل بگیره فقط دراون کشت:n09::n09::n08:
فکر کنم teleport هم داشت چون تو کل فیلم به غیر از اولش هر جا رو نگاه میکردی رنگار اونجا:n02::n02:
اینقدر تو چشم آدم بود که با نگاه مردن بهش حوصله آدم سر میرفت:n08::n08:
تازه وقتی به زور از پس کاتا بر اومد اونم به کمک graves چطور می تونست داریوش رو بکشه؟:n13::n13:
شما راست میگی برو کامتا رو بخون اینقدرم از رو تعصب داریوش رو گنده نکن:n16:نقل قول:
چقد جدی گرفتین این کلیپو. بابا بیخیال این 5 دقیقه فیلم فقط برا به نمایش گذاشتن قدرت انیمیشن سازی تیم طراحی ریوته و بس. چقد ربطش میدین به بازی!!! خواستن بگن مام بلدیم مث EA و Square Enix و Capcom و بقیه شرکتها ازین انیمیشن های از پیش رندر شده با کیفیت بالا و جزییات ریز بسازیم. به حرکت موهای کارکترها دقت کردین که از هم تفکیک شده نیستن کل موهاشون انگار خیسن با هم حرکت می کنه تو صحنه های شلوغ؟ به رنگ های شاد و سرسبزی فوق العاده دیدنیه جنگل توجه کردین؟ نوری که از لا به لای درختها به داخل جنگل تاریک میتابه خیلی به صحنه زیبایی داده ولی روی چهره و جزییات لباس کارکترها اونقدر که باید تاثیری نداره این نور. افکت دود و خاک هم تو قسمتهایی که graves شلیک میکنه بد نیست ولی به پای افکت های دودو خاک تو بازی grid و Dirt نمیرسه.اینا تازه شروع کردن و قطعا کیفیتشون وقتی به حد مطلوبی برسه یه فیلم کامل با داستانی که تعداد زیادی از کارکترها رو تو خودش داشته باشه از این بازی میسازن. دقیقا مثل mortal kombat تازه اونا اول از کارتون دو بعدی شروع کردن و الان به اینجا رسیدن.نقل قول:
یه چند روز نبودم ؛ این لینک دانلودش رو بدید . معلومه که خیلی جالبه :D:n02:
آقا یکی به من بگه جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه فیلمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه بازییه که همه دیدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به ما هم بگین جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
قضیه همون عکس اهریه که تو صفحه اول گزاشتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم به شخصه عاشق رنگار هستم و قبول هم دارم که خیلی از داریوش قویتره و هر دو شونو دوست دارم مخصوصا اسکین جدید داریوش:n02::n12::n12:نقل قول:
ولی من دارم در مورد اون فیلم صحبت میکنم و تو فیلم این کاملا مشخصه که داریوش قویتره
منم طرفدار پرو پا قرص داریوش نیستم و شاید ماهی 4 بار باهاش بازی کنم و از روی تعصب هم صحبت نمیکنم
امیدوارم که زیاد از دستم ناراحت نشده باشی:n16::n16:
شما برو تو این سایت فیلم رو نگاه کن همه چی رو میفهمی:n02::n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا لینک قیلتره که
درست شد:n02:
دیگه از اینا ندارید؟
آقا یکی لطف میکنه این ویدئو رو از یه جا که راحت بشه دانلود کرد آپلود کنه ؟
مثلاً mediafire.
دوستان یه ایدی دارم توی nordic می خواستم بفروشمش
اسم : dungon
win : 380
rune page : 2 page
فول هم هست 2 صفحه
تعداد چامپیون ها : 45 تا
قیمت بین 90-100 در صورتی که واقعا خریدار باشی هم باهات راه میام .
اااااا این نوب همه جا هست :n02: چطوری داداش محمد،کم پیدایی،به اون امیر نامرد بگو که خیلی نامرده :n02:نقل قول:
نقل قول:
شما؟
دوستان اگه خریدار باشید باهاتون راه میام .
این ویدیویی که من دیدم نه طرفداری رنگار کرد نه داریوش و نه هیچ هیرو دیگه ای...
آهان فیلمو دیدم تو خود یوتیوب (بدون قند شکن) عجیبه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13: شما هم می تونید برید تو سرور NA یه فیلم گذاشته فکر کنم سازنده ها doom bot باشن که دارن بازی می کنن بدون قند شکن می فرستتنون تو یوتیوب بعد میتونید برید صفحه اصلی lol [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان کنید ببیند میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا نتیجه رو بدید تازه یه سری از دوستامم همین حرف منو تایید کردن تست کنیدا
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ولی نامردی 3v1 بود آخر کار تازه اونجا که رنگار زد دریون (داش داریوش) رو داغون کرد مثل این که ulti وارویک رو زد روش:n08: (مثل اینکه ریوت وارویک را با رنگار قاط زده بود ((یا احتمالا با DOOM BOT اشتباه گرفته بودن :n08::n08:که هر چمپیون دشمن هر لولی میخواد میزنه ))
رنگار Ruined king داشت شما کدوم چمپی سراغ داری که اتک اسپیدش بیشتر از رنگار باشه البته با Ferocity منظورمه ؟:n02:
از نظر من باید Rengar و جلو Kha'Zix می زاشتن آخه این دوتا باهم خیــــــــــــــــــــــل ی دشمنن انقدر که بعضی مواقع تو بازی وقتی این دوتا جلو هم باشن LOL پیام میده به همه پلیرا که این دتا هر کدوم زود تر هم دیگه رو کشتن پول اضافی به طرفی که kill میده و همچنین به اون تیم یعنی اگه Rengar بیاد Kha'Zix بکشه به Rengar و تیمش پول میده (مثل وقتی تورت میندازین به همه پول میده) و اگه Kha'Zix بیاد Rengar رو بکشه Kha'Zix و تیمش پول میدهمیدونین چرا ؟
من می دونم اگه می خواید داستانش رو بگم
این یک اختلاله توزیرساخت که برخی جاها یوتوب شیلتر نیست ، وگرنه برای اکثریت شیلترهنقل قول:
Sent from my Xperia L using Tapatalk