حدود و غیر حدود نداره بستگی به شانس و منطقه ی مخابراتی که هستی و شلوغی و خلوتی و این چیز ها داره :31:نقل قول:
Printable View
حدود و غیر حدود نداره بستگی به شانس و منطقه ی مخابراتی که هستی و شلوغی و خلوتی و این چیز ها داره :31:نقل قول:
نقل قول:
معمولا شب ها همون پهنای باند خودتون بیشتر رو دریافت نمیکنید
فقط در دو زمان سرعت های بهتری رو دارید
یکی 12:30 تا 1 و دیگیری 6 تا 7 صبح به شرط رعایت شرایط استفاده از ازین زمان بصورت رایگان
بستگی به منطقه مخابرانی داره حالا از هر شهری که میخواد باشه .نقل قول:
مثلا خود من شبی 4 گیگ دانلود دارم ولی رفیقم که 1 بلوار اونورتره شبی 600 مگ هم نمیگیره
با همت و تلاش پارس آنلاین و توکل بر خدا رکورد snr در ایران شکسته شد!!:31: -5.5 (درست می بینید منفی!!)
اینم وضع الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داون استریم به صورت عشقی هر 10 دقیقه با قطع شدن چراغ dsl کم میشه این قدر زنگ زدم پشتیبانی الان فکر کنم با همشون یک دور حرف زدم:31:! الان همه چیو تست کردم دیگه نمیدونم مشکل از چه کوفتیه!:41:
سرعت من دو روزه در حد دایال آپه، دارم از اون سرویس 5 روزش استفاده میکنم. وقتی میخوام تمدید کنم خطای غیر قابل انتظار یا همچین چیزی میده. کسی تا حالا همچین مشکلی داشته یا من خیلی خوش شانسم؟
السلام علی الصابرین (همان استفاده کنندگان اینترنت پر سرعت در ایران:31:)
چندین سوال
1-کلا پارس کیلویی چنده؟می ارزه به شاتل؟:دی
2-بنده اگر سرویس 512 رو بگیرم روزا بهم چند سرعت میده و شبا چند؟مثلا 1 مگش چند یا 256؟کلا خیلی با هم فرق دارن؟
3-اگر بخوام شبانه دان کنم،از 1 تا 6(نه 7) حتما باید بریج کنم یا مودم خاموش روشن کنم؟یعنی باید دی سی شم حتما یه بار؟
4-دوستان امکانش هست تست کنن ببینند اسکایپ توش هیتلره یا نه؟آخه برادر قاطر،عذر می خوام،شاتل مشکل داره باش :دی
ممنون پیشاپیش از دوستان
(این آخریشه.باید پول رانژه مجدد بدم واسه تغییر سرویس؟)
من مودمم Tenda D810Rه، هیچ جایی برای فهمیدن میزان نویز و SNR توش پیدا نکردم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ تبی با همچین مشخصاتی که همچین چیزایی داشته باشه نداره!
اگه راه دیگه ای برای گرفتن SNR مثلا تو CDM یا برنامه جانبی دیگه هست، معرفی کنید.
سرویس پارس منم تا چند روزه دیگه وصل میشه یکی دوتا سوال دارم
قضیه اینکه از حجمتون کم میشه بعد زنگ می زنید پشتیبانی چیه؟
این دزدی از حجم که بعضی ها می گن درسته؟
الان دو سه شبه اینترنت من حدود ساعت 5.5 صبح قطع و وصل میشه آیا بقیه هم این طور میشن ؟؟
1- سیب زمینی نمیخری که !!!نقل قول:
2- تو روز 512 و 1 مگ 220 سرعت میده و 256 هم 180 تا 190
3- اگر بخوای از ترفند استفاده کنی باید حتما دی سی بشی اگر بریج نباشه مجبوری مودم رو خاموش روشن کنی یا راه های دیگه ....
4- فرقی نداره از وقتی فـــیلترینگ دست زیرساخت هست آسمکون همه جا یک رنگ شده. / البته اسکایپ ندارم ولی مشکل داره می دونم.
پول رانژه هم باید بدید 5000 تومان بود که فکر کنم اون هم گرون شده .
2 شبی هستش که که با رایگان دیسکانکتی دارم ولی خوشبختانه از 2-3 بار بیشتر نمیشه و مقدار دانلودیم سر جاش هست :
منم همچين مشكلي داشتم. SNR ام بين 5-7 بود.نقل قول:
سرخط تست كردم ، نيروهاي پارس رفتن مخابرات و بررسي كردن و ... . اما حل نشد.
آخرش فسخ كردم.
الان كه سرويس جديدم وصل شده ، حدود 5-10 تا اومده روي SNR ام. :31:
ممنوننقل قول:
ولی 100 رحمت به سیب زمینی،نه؟:31:
گفتم که.ترفند نه.همون تا 6 بسه برام.آخه چنتا کاربر هس،حالش نیس هی تنظیمات عوض کنم واسه 1 ساعت
ولی فرق داره ها،صبانت هیچ مشکلی با اسکایپ نداره.آخه اسکایپ چیه که بخوان هیتلرش کنن؟
5000؟والله فک کنم همون هزینه اولیه که 15000 هس رو منظور می کننا.حالا مهم نیس.خوب سرویس بده،فدا سرشون:11:
بچه ها این داستان مرکز مخابراتی آیت چیه؟
از طرفی از دیروز صبح به مدت 24-96 ساعت(این دوتا زمان 3 روز فرقشونه!) واسه تعمیرات,اینترنت قطعه...
ار طرفی امروز اس ام اس زده که فروش ویژه اینترنت پرسرعت در مرکز مخابراتی آیت!!!
گمون کنم نت ـه مارو قطع کردن به یه سری دیگه میخوان بفروشن :دی,ما که راضی ایم دیگه استفاده مونو کردیم بسه حالا بقیه بچه محل ها فیض ببرن! :دی
پارس افلاین از یه طرف /خدا از یه طرف دیگه
شبا از بس رعد وبرق می زنه محافظ هی قطع و وصل میشه دانلود شبانم به فنا می ره ! خاک بر سرا با یه باد کل نیروگاهاشون از کار می فته فدای روز با موشک کروز چه می خوان بکنن.
دزدی حجم که کلاً صورت می گیره مثلا نیم ساعت در حد 5 مگ استفاده می کنی میری می بینی همون نیم ساعت رو زده 8 مگ :2::31:نقل قول:
اونی که حجم کم میشه بعد زنگ می زنی پشتیبانی هم به این صورته که از دانلود شبانه یهو میفته روی حساب روزانه و باید زنگ بزنی بگی درست کنند .
باگ انلاینه دیگه :31:
اینم برا دیشب ما ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان وضعیت نامحدود ها چطوره؟؟
بگیریم یا نه؟؟
سلام
ببخشید من فروم ثبت نام رو تو سایت پر کردم و از پارس آنلاین زنگ زدن گفتن باید اجباری مودم از خودمون بگیری !!
والا مودم من ADSL+2 هم ساپورت می کنه
همه دوستانی که پارس آنلاین دارن از خود شرکت پارس آنلاین مودم تهیه کردن؟
نخیر من گفتم خودم مودم دارم چون قبلا ADSL داشتم و نیاز به مودم ندارمنقل قول:
اون زمان 5 هزار تومان هزینه نصب تلفنی هم دادیم مثلا و کسی نیومد دیگه سرویس رو برای ما نصب کنه ولی الان فکر کنم 15 هزار تومان رو میگیرن به هر صورت
شما بگو مودم داری از قبل
سلام دوستان
چنتا سوال داشتم
1 - سوال کلی : به نظر شما الان ارزش داره من سرویس CRA-512 یا CRA-1024 رو بگیرم؟ یاسرویس دیگه ای رو پیشنهاد می کنید؟یا کلا یه شرکت دیگه؟ مرکز مخابراتی دانشگاه
2 - ......
3 - مشکل خاصی هم وجود داره؟مثلا حجم رایگان برای روز محاسبه بشه و....؟
4 - 512 یا 1024 رو به همه میدن یا مدارک دانشگاه و... نیاز داره؟زیر میزی و.. قبول می کنن؟
5 -همه کارهاش رو میتونیم خودمون انجام بدیم یا حتما باید از شرکت کسی بیاد؟ کلا تنظیماش و نصب راه اندازیش راحته؟
6 - از زمانی که فرم پر می کنیم یا به شرکت مراجعه می کنیم تا زمانی که کامل به اینترنت دسترسی داشته باشیم چقدر زمان میبره؟
7 - من می خوام مودم TPlink 8901g بگیرم...مشکلی نداره با سرویس های CRA این شرکت؟
8 - چرا سرویس های نامحدود پارس آنلاین قیمتشون نسبت به سرویس های نامحدود سایر شرکت ها خیلی ارزونتره؟مثلا سرویس مشابه CRA 512 برای داتک 6 برابر پارس آنلاینه؟
مرسی.
سلام دوستان چرا الان دانلود میکنی در طول روز به 80 تا 110 میرسه اما هفته پیش به 220 میرسید تونم با سرویس 512 کیلوبایت چرا اینقدر سرعتا تخیلی شده
سلام
می خواستم بدونم چطوری باید بدونم چقدر حجم استفاده کردم ؟ تو سایت پارس انلاین باید برم ؟!
امروز از ظهر تا ساعت 8 اینترنتم قطع بود،کلا هر دو سه روز یه بار چن ساعتی قطعه:41:
واقعا که این اسم پارس آفلاین برازندشونه
1-:دی کلا CRa رو بیخیال شید! سرعت دانلود حداکثر 10نقل قول:
برید تو کار 1mb به بالا ولی محدود! حداقل شبانش خوبه
پارس یکم اوضاعش الان خیت شده انگار داتک خوبه هنوز!:دی
2-. . . . . :دی
3- ازین مشکلات زنگ بزنین بتون حجم رو میدن! اکثرا مشکلی پیش نمیاد
4- مدرک میخواد! زیر میزی چرا؟ یک کارت دانشجویی! نشد هم یک مهر از یک شرکت ثبت شده فقط ! چون مدارک برا مخابراته مخ مخابراتو بزنید حله
5-مودم داشته باشید ببرید شرکت کانفیگ میکنن جدیدا تلفنی نداره انگار!!!
7-کلا هیچ مودمی مشکل نداره! گ.... میاد یاد بگیرن کانفیگ کنن
8-چون مفت نمیرزه:دی
اقا من می خواهم از شاتل منتقل بشوم این شرکت (اگر در اصفهان باشد)می خواستم ببینم سرعت دانلودشبانه حدود چند است بعد از چه ساعتی تا کی و دیگر قیمت ها
لطفا یک راهنمایی عالی کنید ببخشید چون صفحات تایپیک زیاد است مجبورم بپرس
سلام داش رضانقل قول:
شبانش هم اینقدر افتضاحه یا از شاتل گوربه گوری بهتره:31:
من که دیگه دانلود شبانه رو کنار گذاشتمنقل قول:
600 مگ تو 6 ساعت و نیمم !!
سرویس128-4گیگ
دو سه روزه اینترنتم پشت سرهم قطع میشه .سرعت افتضاح شده بود امروز صبح دقیقه ای قطع میشد.الان سرعت بهتر شد.برای اولین بار حجم کم نیوردم چون سرعت دان اکثرا روی 6تا8 بود وصفحات وب را به زور باز میکرد.خدا را شکر اینبار پارس اکانت منو واسه دزدیدن نادیده گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
می خواستم بدونم چطوری باید بدونم چقدر حجم استفاده کردم ؟ تو سایت پارس انلاین باید برم ؟!
بعد وارد کردن یوزر پسورد تو قسمت مدیریت مصرف میتونی ریز مصرفت رو هم ببینی.
مرسینقل قول:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا CRa رو بیخیال شید! سرعت دانلود حداکثر 10
برید تو کار 1mb به بالا ولی محدود! حداقل شبانش خوبه
پارس یکم اوضاعش الان خیت شده انگار داتک خوبه هنوز! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-. . . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- ازین مشکلات زنگ بزنین بتون حجم رو میدن! اکثرا مشکلی پیش نمیاد
4- مدرک میخواد! زیر میزی چرا؟ یک کارت دانشجویی! نشد هم یک مهر از یک شرکت ثبت شده فقط ! چون مدارک برا مخابراته مخ مخابراتو بزنید حله
5-مودم داشته باشید ببرید شرکت کانفیگ میکنن جدیدا تلفنی نداره انگار!!!
7-کلا هیچ مودمی مشکل نداره! گ.... میاد یاد بگیرن کانفیگ کنن
8-چون مفت نمیرزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از هفته دیگه شب ها اصلا خونه نیستم بخاطر همین اون ترافیک رایگان شبانه بدردم نمیخوره.
داتک هم منطقه مارو پشتیبانی نمیکنه.
کلا فقط همین پارس آنلاین و ART شاتل منطقه مارو پشتیبانی می کنن.
کلا CRA انقدر بده؟من همین که 512 ش بتونه تو روز صفحات رو راحت و سریع باز کنه و یه سرعت دانلود حدود 40 تا داشته باشه برام کافیه.
اگه 256 روزانه سرعتش از این بالاتره برم تو کارش؟
در رابطه با کارت دانشجویی، باید حتما کارت خودمون باشه؟ یا برای یکی از دوستام رو هم می تونم بدم؟ 512 رو به دانشجو میدن؟ ما دوران دانشجوییمون خیلی وقته تموم شده: دی
اینا که گزارش مصرقشون باز ترکیده :2:
حجم کم می کنه ولی مینیویسه چیزی برای نمایش موجود نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طریق اپلود حجم زیاد کم میکنند دانلود خیلی زیاد نیست اپلودشون مشکل داره تماس گرفتم گفتند مشکل آپلود هنوز گزارش نشده!
نقل قول:
شما یک فایل 25 مگابایتی روی کامپیوتر رو آپلود کنی کم کم 30 مگابایت حجم اپلود میزنه
البته ناگفته نمونه پکت لاست هم در شبکه هست
این پینگش برای بازی خوبه؟
دیال آپش که سکسکه داره.
دقیقا همون 30 مگ رو که مثال زدید باید بزنه ISP باید Sentی رو که ویندوز یا نرم افزارها نشون میدن ثبت کنه نه کمتر نه بیشتر تو ISP قبلی هم که بودم دقیق ثبت میکرد، باور ندارید از یوزرهاشون در تایپیک ها بپرسید این مشکل، مختص پارس هستنقل قول:
پارس همین 30 مگ رو 35 تا 40 مگ میزنه
سلام
سرویس 128 4 گیگ پارس دانلود شبانه رایگان داره؟اگه آره از چه ساعتی؟
CRA فقط تو داتک خوبه اون هم نصف سرعت بسته میشه یعنی 512 اندازه 256 سرعت میده/نقل قول:
سمت شاتل نرو اگر دانلود شبانه داری چون محدود می کنند سرعت شبانت رو.
128 4 گیگ پارس روزانه تا 140 بهت سرعت میده پارس سختگیر نیست مدرک نمی خواد اگر هم خواست 1و نتونستی جور کنی ماه بعد از خود پنل کاربریت می تونی هر سرویسی با هر سرعتی خواستی سفارش بدی.
کی همچین حرفی رو زده ؟نقل قول:
8 - چرا سرویس های نامحدود پارس آنلاین قیمتشون نسبت به سرویس های نامحدود سایر شرکت ها خیلی ارزونتره؟مثلا سرویس مشابه CRA 512 برای داتک 6 برابر پارس آنلاینه؟
کد:http://datak.ir/adsl/price
درسته من ضریب اشتراک 1_4 داتک رو با 1_10 پار آنلاین مقایسه کردم
نظرتون راجع به 256 با 8 یا 20 گیگ پارس آنلاین چیه؟
فقط می خوام روزها صفحه ها سریع باز بشه و یه دانلودی هم داشته باشم گاهی ممکنه شب هم دانلود کنم
کلا چی پیشنهاد می کنید ؟پارس آنلاین یا شاتل یا مخابرات چون فقط همینا سرویس میدن منطقه مارو.