دوستان کسی میدونه کدوم سایت آنتن تقویتی وایمکس رو مبفروشه؟ لطفا لینکشو بدید
Printable View
دوستان کسی میدونه کدوم سایت آنتن تقویتی وایمکس رو مبفروشه؟ لطفا لینکشو بدید
هموطنان گرامی :دی ظاهرا مبین در کل کشور منهدم شده
تهران که ترکیده بود؛ تفرش هم اصلا جالب نیست... اهواز هم که...
خدایاااااااااااااااااااا چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما تو روز هم مشکل دارید؟نقل قول:
من که روزا مشکلی ندارم فقط سرعت دان شبانه م کم شده(شده مثل ماه رمضون)
یک ماهی بود که سرعت شب و روزم یکی شده بود-یادش بخیر:n28:
مکس نت 128 نا محدود گرفتم 3 ماه 40 تومن !!!!! دانلودم 40 یا 50 بید :|
عجب غلطی کردم مبین گرفتما!!!!
دوستان من تعرفه 6 ماهه 1024 فعال کردم.سرعت دانلود حداکثر 130 هست اونم خیلی کم.بیشتر با گوشی دانلود میکنم.الان سرعت 8 تا 15 هست.خجالت آور نیست
من نمی دونم شمایی که adsl میتونید بگیرید چرا اومدید سراغ مبین.مگر اینکه مدام در جابجایی باشید.پریروز از همه نقاط کشور نارضایتیشون رو نشون دادند.البته اگه کاربر بلند مدت بوده باشید میفهمید که جمعه ها و کلا روزهای تعطیل،وضعیت همینجوریه.ردخور هم نداره.ترافیک شبانه رو بخاطر دانلودها و رایگان بودنش توجیه میکنن ولی روزهای تعطیل چرا سرعت اینجوریه؟هفته پیش هم که بخاط آلودگی چند روزی تعطیلی بود همینجوری شده بود و شنبه اش سرعت عالی شد.نقل قول:
کلا وضعیت خطوط اینترنتی stm1 بهم ریخته!ظرفیتها کمتر شده و مبین نت هم داره با حداکثر ظرفیتش کار میکنه!فکر نمیکنم وضعیت بهتر از این بشه با توجه به اینکه گرانی اینترنت هم در راهه طبق صحبتهای مطرح شده!
منم فکر میکنم اگر میتونید به ADSL کابلی برید بهتره!
باسلام دوستان من مودم مبین نت رواپگریدکردم ازسایتش هم فایل اپدیت ومدلش روگرفتم همه مرحلش رورفت ولی بعدریستارت اصلاوایرلسم نمیشناسه نابا کابل نه باوایزلس حالاچکارکنم:'(
دوستان من تازه مبین نت گرفتم، و با احتیاط کامل و برای تست از سرعت 128 با حجم 4 گیگ شروع کردم،
من دانلود ندارم، تعجب میکنم ازین مبین نت !!!الان فقط 15 روز داره میگذره و بیشتر از یک و نیم گیگ از حجمم رفته!!مگه روزی 5-6 ساعت وب گردی چقد حجم میخوره؟؟حالا گیرم سه ساعتشم با چیز شکن تو اف بی باشم،دیگه اینقد؟؟؟تازه آپدیت اتوماتیک ویندوز و آنتی ویروس رو هم بستم!!!:n28:
حالا موندم یکماه تموم شد چه سرعتی و چه حجمی تمدید کنم با این وضعیت!!!
اوضاع مبین نت تو تهران چطوره؟؟؟؟ چون من ایرانسل دارم 2 ساله راضی هستم سرویس 512 ولی خوب میخوام نامحدود بگیرم که بتونم با فایل شیرینگ موزیک دانلود کنم. دوستم مخابرات 512 گرفته در حد 128 دانلود داره میذاره دانلود میشه. حالا قیمت های مبین نت از ایرانسل ارزان تره و دوستانی هم هستن مبین نت دارن راضی هستن. حالا میخواستم بدونم چطوریه؟؟؟
در منطقه فردیس کسی داره کدام بهتره؟؟؟؟
مودم جیبی خوب هست یا نه؟؟؟ چون یه دوستی تو مبین هست گفت که جیبی ها خوب نیست و گفت ADSL مبین نت از وایمکسش بهتره. مودم جیبی بگیرم تو خانه به کابل باشه مرتب استفاده کنم بیرون خواستم برم ببرم مشکلی نداره خراب نمیشه؟؟؟ چون الان وای فای ایارنسل دارم خوب بوده.
با سپاس
دوست عزیز شما وب گردی رو دست کم نگیر!!!نقل قول:
به نظرم تازه شما خیلی بهینه مصرف کردی:n02: من که مصرفم خیلی بیشتر از این میشه تو 15 روز!!شما فقط کافیه تو سایتهایی که دانلود فیلم و نرم افزار که فایل های فلش و گاها ویدئو دارن برید اصلا باورتون نمیشه که چی جوری از حجمتون کم میشه!سرعت آپلود هم به این مورد اضافه کنید چون جمع ریسیو و سند میشه میزان حجم مصرفی شما.
سلام.نقل قول:
طرح 512 نامحدود اگر 10 به 1 بگیرید که پولتون رو دور ریختید اما 4 به 1 سرعت خوبی داره و برا شمایی که حجم مصرفیتون بالاست مناسبه.قیمتش هم بد نیست.ببینید کیفیت و سرعت اینترنت مبین خیلی نسبیه و به منطقه جغرافیایی و تعداد کاربرها بستگی داره،تعداد ناراضی ها از سرویس های مبین همینطور که تو تاپیک هم مشهوده کم نیست.اونهایی هم که سرعت خوبی دارند در مکان خوبی قرار دارند و سیگنال دریافتی و آنتن دهی خوبشون امکان سرعت بالاتر از حد متوسط رو بهشون میده.گرچه این گروه در اقلیت اند و تو شهر های بزرگ یا نقاطی که بیشترین تراکم جمعیتی رو داره به طبع سرعت به لحاظ تسهیم شدن شما با 3 کاربر دیگه که شاید مثل شما دانلود بالا داشته باشند سرعت شما را کم میکنه - از طرفی-وجودساختمان های بلند که مانع از دریافت امواج وسیگنال خوب میشه متغیرهایی هستند که در کیفیت و سرعت اینترنت شما موثرند!!!!.
منطقه کرج تا اونجایی که میدونم بد تیست به خصوص در حاشیه ها و مناطق کوچکتر.(یکی از اقوام داشت سرعت همیشه ثابت بود و کمترین مشکل رو داشت).
مودم جیبی کیفیت خوبی نداره وقدرت سیگنال دریافتی اش ضعیفه و باید به دکل خیلی نزدیک باشید.شما تصور کن خود اپراتورهایی که متاسفانه سر رشته ای از کار شبکه و اینترنت و... ندارند میگن نگیرید فایده نداره!!!
موفق باشید.
سلام
یک مودم مبین نت دارم ولی پسووردش رو یادم رفته چیکار باید بکنم ؟
روی جعبه اش شماره سریال و مک آدری ایناش هست
سلامنقل قول:
زیر مودم جلوی wep پسورد رو نوشته البته اگر برچسب کنده نشه باشه.برا اطمینان بیشتر یکبار مودم رو ریست کنید(با یه سنجاق یا مداد مثلا)بعد به آدرس 192.168.1.1. برید با یوزر و پس admin ،توی گزینه ٌWIMAXبرید به Authentication
یوزر و پس رو وارد کنید .اینجا دقت کنید ،یوزر وپس روی یه برچسب مستطیل شکل (معمولا)روی بدنه زیر مودم چسبیده شده ،این پسورد رو با WEP اشتباه نگیرید.یوزر با mob.. شروع میشه و پسورد همون پسوردی هست که باهاش وارد اکانتتون تو سایت مبین نت میشید.
اگر شما تنها پسوری که ویندوز ازتون میخواد رو فراموش کردید فقط کافیه کد WEP که زیر مودم هست رو بزنید.و اونهایی که نوشتم رو نیاز نداره.اما اگر تنظیمات رو به صورت یوز(نه اتو) توی تنظیمات مودم وارد کردید مرحله بالا رو برای بازگشت به تنظیمات اصلی(کارخانه) انجام بدید.
اگر موفق نشدید با مبین نت تماس بگیرید تا مشکلتون حل شه!!!
موفق باشید.
باسلام دوستان من مودم مبین نت رواپگریدکردم ازسایتش هم فایل اپدیت ومدلش روگرفتم همه مرحلش رورفت ولی بعدریستارت اصلاوایرلسم نمیشناسه نابا کابل نه باوایزلس حالاچکارکنم:'(
دلیلش اینکه قبلا adsl مخابرات داشتم و یک در میون قطع بود :)نقل قول:
سلام من تا امروز 2 مگ نامحدود مخابرات داشتم اما امروز که رفتم شارژکنم با کمال تعجب بهم گفتن دیگه نامحدود نمیدیم و باید از طرحهای حجمی استفاده کنید که اونا هم بدرد من نمیخوره و چون تلفنم روی فیبر نوری هست از شرکت دیگه ای هم نمی تونم بگیرم حالا می خوام 2 مگ نامحدود بگیرم از مبین نت
حلا شرایطش چه جوریه از نظر سرعت دانلود و آپلود ،قطعی ، پینگ و غیره
و اینکه مبین نت بهتره یا ایرانسل
من هنوز برای مخابرات رو نتونستم جایی تست کنم.اونم هم راضی داره هم ناراضی.نقل قول:
خودم قبلا adsl داشتم که با قضیه فیبر نوری...4 ساله از دستم پریده و مخابرات منطقه هم امکاناتش رو نداره.ولی در محل کار،منزل اقوام و آشنایان سرویسهای مختلفی از adsl رو تست کردم که اکثرا بسیار بسیار بهتر از مبین نت بودند.البته اکثرا و نه همه.
سرعتها بسیار بالاتر بسته میشه(که کاربر باید مراقب باشه ولی در کل نکته مثبتیه)پینگها بسیار بسیار بهتره و از همه مهمتر شبانه ها و بخصوص روزهای تعطیل افت سرعت نیست.این مواردی بود که خودم تجربه کرده بودم.در تاپیکی که همه دارن از speestest تستهاشون رو میذارن هم این موارد رو میتونید ببینید.
در هر حال انتخاب با شماست ولی اگه این قطعی ها و کم شدن سرعتها برای شما هم هست بنظر من با یک تحقیق خوب در مورد شرکتهای adsl میتونید سرویسی بدون دردسر داشته باشید.نه اینکه سرویس 2مگ بگیرید و دانلود به 1مگ هم نرسه(وضعیت فعلی من!!)
موفق باشید
مکس نت 128 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان من فقط پینگو ببینید
مبین نت 512:
پینگو ببینید
مبین نت العان طرح نامحدود داره؟قیمتش چنده؟
مبین نت قطع شد!!!!!!!!!!
40 تومن پول بده اینجوری کنن
اصلا بدرد نمیخوره بابا من تجربش رو داشتم رفتم یک ایرانسل خریدم الان دارم حال میکنم
دوست عزیز با سلام
ابتدا بفرمائید مدل مودم شما چیست ؟
اگر مدل مودم شما BMW632W است ابتدا بعد از بروز رسانی به آآدرس 192.168.1.1 می روید و پس از وارد کردن نام کاربری و پسورد ( در صورت عدم تغییر admin می باشد ) در قسمت چپ روی wimax کلیک کرده و در زیر آن دو گزینه ظاهر می شود که روی security کلیک کرده و در قسمت سمت راست user id خود را که زیر مودم و یا روی کارتن بصورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می باشد وارد کرده و در پسورد هم عدد 6 رقمی که بعد از نام کاربری می باشد را وارد و دکمه apply را وارد می کنید تا تغییرات در پنل مودم ذخیره گردد بعد از این مودم سگینال می گیرد و ارتباط برقرار می گردد ( بهتر است یک بار مودم را بعد از تغییرات خاموش و بعد از 30 ثانیه روشن کنید )
عاملیت مجاز مبین نت
تلفن : 88309059
سلام
اکثر دوستانی که اینجا نظر دادن افرادی هستند که رضایت ندارند و حق هم دارند اعتراض کنند. من هم اگه ناراضی بودم حتما اعلام میکردم.( بالاخره پول دادیم). من تو این مدتی که وایمکس مبین نت تهیه کردم راضی هستم و گقتم خوبه که بیان کنم، شاید مفید باشه.(چون خودم از نظرات دوستان برا خرید استفاده کردم). من با توجه به اینکه نیاز به اینترنت همراه داشتم لازم بود دو گزینه سیمکارت رایتل و وایمکس رو بررسی کنم. با توجه به اینکه از قبل مودم 3G داشتم رایتل رو امتحان کردم،خوب بود اما با توجه به قیمت گرون اینترنتش منصرف شدم. قبل از اینکه اقدام به خرید وایمکس کنم کنم از همکارام مودم جیبی و رومیزی مبین نت رو امانت گرفتم. قصد داشتم بیشتر خونه و محل کارم استفاده کنم. مودم جیبی که خیلی کم انتن میداد و میدونستم اعصاب خوردی داره( هرچند کوچیک و جابجاییش راحته). پس مودم رومیزی BM632 رو انتخاب کردم با سرعت 1مگ دو ساله ( طرحی که نمایشگاه الکامپ گرفتم)
خونه(1): غرب تهران، شهر زیبا، طبقه 1، اطرافمون هم ساختمان بلند هست
محل کارم(2): شرق تهران، نزدیک میدان امام حسین، طبقه 2، اطرافمون ساختمان بلند زیاد نیست.
وضعیت (1): سه چراغ روشن، RSSI از-70 تا -78 و CINR1بین 13-17، سرعت تست شده با اسپیدنت در روز ( 960-1024 کیلوبیت. سرعت دانلود 120-130 کیلوبایت) و در شب (980-1100 کیلوبیت. سرعت دانلود 100-128 کیلوبایت. سرعت دانلود از 2 شب 64-90 که نزدیک به صبح 128 هم میشد).
وضعیت (2): چهار چراغ روشن، RSSI از-65 تا -70 و CINR1بین 14-16، سرعت تست شده با اسپیدنت در روز ( 960-1024 کیلوبیت. سرعت دانلود 120-140 کیلوبایت) و در شب (980-1024 کیلوبیت. سرعت دانلود 100-128 کیلوبایت. سرعت دانلود از 2 شب 64-100 که نزدیک به صبح 140 هم میشد)
سرعت دانلود بر اساس سرعتی است که دانلود منیجر (IDM) نشون میده
نتیجه: تا الان که راضی هستم 28/9/91
عذر میخوام طولانی شد
دوستان اين سرويس وايمو مبين نت خوبه؟؟؟ كسي استفاده كرده؟؟؟؟ اينكه بدون مودم در منطقه خودمون سرچ ميكنيم و با يوزر و پسورد وارد وايمو ميشيم و اينترنت پرسرعت استفاده ميكنيم چطوره؟؟؟؟ كسي استفاده كرده طرح آزمايشي كه رايگان هست 1 ساعت سرعتش رو ديده چطوره؟؟؟
سلام عزیزان من زمان کافی برای بررسی سرویس ها ندارم دانشجو هستم و میخوام از یکی از سرویس های اینترنت پر سرعت استفاده کنم به نظر شما برای من برنامه نویسی کدوم بهینه تر و بهتره ؟
وایرلس / مبین نت ؟ استان بوشهر هستم.
میخوام هزینه اشتراک ها پایین باشه نظر خودم رو مبین نت هستش آیا کسی از این سرویس نارضایتی هایی داشته؟
آنتن دهی ضعیف نیست؟
واسه وصل شدن به اینترنت با وایمکس تنظیمات خاصی نیاز هست ؟!
به من گفتن اینترنتت وصله ولی من هنوز دیتا ندارم! رو اون کامپیوتره یه مثلث زرد هست!
با 096790 هم که نمیتونم تماس بگیرم !!
با این تماس بگیر: 83869999نقل قول:
دوستان اکثرا تو تنظیمات وای فای مشکل دارن
در لینک زیر آموزش بصورت تصویری وجود داره و اگه مدیران اجازه دهند بنده میتونم آموزشو تو همین تاپیک بذارم.
سلام
دوستان،یه بنده خدایی قراره برای من مودم خام جور کنه، آیا فعال سازیش آسونه یا دردسر داره؟
لیست قیمتهانقل قول:
کد:http://mobinnet.ir/default-69.aspx
سرعت دانلود منیجرها و مخصوصا idm سرعت واقعی نیست.سرعتها روی مقدار خاصی لیمیت شده هستند ولی گاهی اعداد فضایی توی این برنامه ها میبینیم.از برنامه هایی مثل dumeter استفاده کنید سرعت رو هم نشون میده.یا حداقل speedtestنقل قول:
در کدوم مناطق ارائه میشه؟نقل قول:
قویترین مودم مبین نت العان چیه؟من مشکلی با نصب مودم در بیرون یا روی پشت بام ندارم
مودم بیرونی قدیمی: BM8301نقل قول:
مودم بیرونی جدید: OX-330P
اینها قوی ترین مودم های مبین نت هستن.
قیمتهاشون چنده؟باید روی پشت بوم نصب بشن حتما؟نقل قول:
فکر کنم حدود 300 تومن.رو بالکن هم میشه
یک درخواست:
لطف کنید در زمانهای مختلف وضعیت کانکشن وایرلس خودتان را چک کنید و ببینید آیا سرعتش تغییر میکنه یانه.
Win7:Connection>Status
Win8:Network and sharing center>Wifi
مال من گاهی 150 میزنه، گاهی 135 و گاهی 65 Mbps.