نقل قول:
دوستان برای رای گیری با خودشون خودکار بیارن و با سربند و سایر اجسام و تبلیغات انتخاباتی وارد نشوند !!! :27:
Printable View
نقل قول:
دوستان برای رای گیری با خودشون خودکار بیارن و با سربند و سایر اجسام و تبلیغات انتخاباتی وارد نشوند !!! :27:
اصلا اسم رو میزاریم :
~ MF ~
یعنی :
M-Pro Fans
:دی
خیلی خوبه فقط باید اسم اعضا هم باشه تا نرند زود ریپورت کنند که اینا مولتی هستندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو هم صد در صد باخت هایی داری که نمی گذاری به تاپیک حداقل حاجی جراتش را داره که اون دوئل با اون وضعیت را برامون نشون داد :11:
خب رأی گیری تموم شد:
از 10 نفر شرکت کننده در رای گیری 9 نفر رأی مثبت دادن و 2 نفر رآی منفی...پس اسمش رو میذاریم Black Shadows
البته nightmare بهتره از black shadow یکم معناش جور در نمی یاد یعنی سایه سیاه ؟؟؟؟؟ مگه سایه سفیده که الان سیاه باشه
اسم اعضا رو صد در صد مینویسیمنقل قول:
فقط باید یه کاری کنیم ، مثلا قرار بزاریم همه ساعت 8 هر شب آنلاین باشن تا دقیقا 8 شب بریزیم سر ملت
بعد از یک هفته میبینیم که ساعت 8 شب همه توی هتل هستن و اسم تیم black shadows توی کل ورلد در میره :21:
خب حالا ما یه شوخی کردیم دلگیر نشو سعید جون :40:
نقل قول:
کی همه مثبت دادن ؟ :31:
سعید جان اینطوری که شما میگی نیستش ! البته به نظر من و تا حدودی هم میتونم ثابت کنم :دی
توی help بازی هم ننوشته اپیرنس و تاکتیک مستقیما از ایم کم میکنن .
این دو اسکیل حالت رندوم دارن و باعث میشن کمتر مورد اصابت قرار بگیری و چون ما به صورت ضربه نخوردن میبینیم فکر میکنم از ایم کم میکنه در صورتی که نقطه مقابل ایم فقط و فقط داج هستش .
الان عکس دوئل ممد رو ببین با اینکه میدونست جاخالی ها کدوم طرفه سری اول ضربه ها خورده ولی سری دوم ضربه ها نخورده ! به نظرت چرا ؟ اگه از ایم ممد به مقدار تاکتیکش کم شده بود که نباید هیچکدوم رو میخورد !
اعتراضاتی به رأی گیری شده که چرا تعداد رأی ها بیشتر از رآی دهنده هاست...باید خدمتتون عرض کنم که اینجا یه تاپیک پربازدید و سیاحتیه...و جمعیت اعضاش شناوره.این امکان وجود داره که یکی تو تاپیک تریبال کسی رأی داده باشه و و بیاد اینجا و دوباره رأی بده.تازه یه رأی که چیزی رو عوض نمی کنه
ببینید یک کاری کنیم خیار بشه موش آزمایشگاهی آتاک که دادم زود عکس را براتون می گذارم
چه طوره ؟/ چاقال کجایییییییییییییییییییییی ییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
Zaphod B.
با این حالت بزنید پاس اوت میشه ! فقط مواظب باشید اگه hp کمه نرید که پاس اوت میشید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 630 تا دارم..برم؟نقل قول:
فکر خوبیه ، بالاخره یکی باید بره جلونقل قول:
همین خیار خیلی خوبه ولی مواظب باش بن نشی
پس اسم و متن تیم معلوم شد
حالا تارگت هارو کی تعیین میکنه
خوب منم منم گفتم اینا همش به شانس یوزرم بستگی داره اگه پستهام را خوب بخونی می بینی که نوشتم الان ایم من زیاده ولی به دان معنا نیست که حتما باید هر 8 تا هیت را بزنم ممکنه 2-3 تا بزنمنقل قول:
کلا به جز شوتینگ و رزیستانس همه اسکیلای دوئل حالت راندم دارند ممکنه گاهی اوقات برات مثبت باشه گاهی اوقات نه
تاپیک یه ساعته 80 صفحه رفته جلو باید یکی یکی بخونم !!نقل قول:
چه طوره ؟/ چاقال کجایییییییییییییییییییییی ییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
هنوز چاقال و حاجی نظر ندادننقل قول:
فکر کنم سعید از همه بهتر باشه....چون خوب آنالیز میکنه
راس مي گي ممد!! خيلي آبرو ريزي بود!!!نقل قول:
خب حالا ما یه شوخی کردیم دلگیر نشو سعید جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کلا به جز شوتینگ و رزیستانس همه اسکیلای دوئل حالت راندم دارند ممکنه گاهی اوقات برات مثبت باشه گاهی اوقات نه
چرا بن بشم من خیار و ویتامین را با آی پی های متفاوت بازیشون می دم :31::21::27: فقط بن بشم به خاطر این بن می شم که انتقال پول کردم از خیار به ویتامین اونم که در قانون موجود نبود تازه اومده و گفته 1 هفته بعد می تونید به خاطر این ریپورت کنید که من دیگه اصلا و ابدا با خیار به ویتامین آتاک نمی دمنقل قول:
اگه appearance داری بسم اللهنقل قول:
من 630 تا دارم..برم؟
ممد تو فقط تعیین نکن ! نزدیک بود 3 نفر رو امروز پاس اوت کنی ! میتونستیم 3-4 نفر رو دو نفری بزنیم ولی با این انتخابت... :دینقل قول:
حالا تارگت هارو کی تعیین میکنه
ولی اپرنس خیلی خوبه برای دوئل فکر کنم یعنی از داد که بهتره به نظرمنقل قول:
30 تا دارم...بسه؟:دینقل قول:
ببینید در مورد اینکه عکس بزاریم و از روی اون تنظیم کنیم بگم که : از اونجایی که هیت خورده را باید مثل اون بزاریم ولی جاخالی دادن ها ممکنه درست نباشه چون شاید طرف ایمش زیاده یا شانس آورده و تونسته به اونجا بزنه مثلا من با خیار که به ویتامین آتاک می دادم برای اینکه خیار زود پس اوت نشه طوری تنظیم می کردم هیت کمتری بهش بزنم ولی بازم مثلا من دست راست را نشونه می گرفتم ولی اون باز چپ را می زد ( البته اون را می دونم که در عکس مخالف نشون می ده )نقل قول:
پس تنظیم کردن با عکس خوب نیست هر جور که دوست دارین برید آتاک بدین هدف اینه که چند نفری بزنیمشون تا هیلسشون به صفر برسه
صد دز صد .نقل قول:
ولی اپرنس خیلی خوبه برای دوئل فکر کنم یعنی از داد که بهتره به نظرم
داج برای هر دو حالت دفاع و حمله استفاده میشه دیگه :دی به طور واضح تر اونی که اتربیوت رو ی کاریزما میذاره
ای بابا نهایتش پاس اوتیه دیگه ! حالا اینقدر دس دس کن تا جاها رو عوض کنه ! (فکر کنم دیر شد دیگه...)نقل قول:
فقط اونجایی را که تونستیم بزنیم را تنظیم می کنیم دادگینگ را نمی شه صد در صد گفت که تنظیم کردیم
شايد هم همتون بن بشيد با اين قوانين جديد:31:نقل قول:
انتقال پول که میگی فقط از راه دوئل هست ؟نقل قول:
من به این قشنگی کتکش زدم ....:31:نقل قول:
برای تشکیل تیم همونطور که گفته شد متن و اسم اعضا رو مینویسیم ولی یه چیز دیگه هم باید بنویسیم که باعث ابهت تیم بشه
هرکی رو پاس اوت میکنیم اسمش رو توی پروفایلمون مینویسیم تا عصبانی بشه :27:
مثلا خیار رو سه بار پاس اوت کردیم ، توی پروفایلامون مینویسیم :
Khiar x3
و یا مثلا ....
اینجوری حالش خیلی بیشتره مخصوصا وقتی که اسم Ripp3r وارد لیستمون بشه !!
فقط راندم بودنش کار را خراب می کنه مثلا یکی امروز بهم آتاک داد لول 50 بود با اینکه من دادگینگم صفره ولی تونست 3 تا هیت بزنه در حالیکه چون من دادگینگ ندارم باید حتما 8 تاش را می زد که نتونسته یکی هم که برای کارا ارزش ندارهنقل قول:
من که یدونه دارم مشکلی واسم پیش نمیاد بذار بقیه هم طمع 5 تا کاراکتر بن شدن رو بچشن :دینقل قول:
شايد هم همتون بن بشيد با اين قوانين جديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ریپر باید تعدادمون بیشتر از 4 نفر باشه چون اون ریپر هیلسشم زیاده و فکر کنم به جز چاقال بتونه در یک بار آتاک دادن پس اوت کنه من را که وقتی لول 40 اینا بودم با یک بار آتاک پس اوت کرده بود همون دومین روز پیدا کردن اون شمشیرش :2:نقل قول:
نقل قول:
ببین ، وقتی ، من ، تو ، حاجی ، چاقال ، دراکولا ، آرش ، مهرداد و ... ( کسی رو جا انداختم بگه ) با هم باشیم 100% ریپر پاس اوته
وقتی که ریپر رو پاس اوت کردیم توی کل فروم جار میزنم و تحقیرش میکنیم :27: ( اینجوری اثرش از پاس اوت کردن هم بیشتره )
فرداش میبینی یه گروه ضربت از چانگان میاد از رومون رد میشه یعد باید تو پرفایل بنویسیم ما به چیز رفتگانیم :27:نقل قول:
اگه با یک یوزر آتاک بدی در 24 ساعت هیچ کدومش بن نمی شه ولی اگر من هم با خیار و هم با مشنگ بیام همزمان در 24 ساعت به یکی آتاک بدم زود ریپورت می شه و بعدشم هر دو بن می شه :31:نقل قول:
الان خیار را برای دوئل اسکیلاش ا بر می گردونم مشنگم هر وقت تونست سیروس را کامل کنه برای فورت بر می گردونم بدین طریق مشکل دوئل در 24 ساعت برام نیست چون مشنگ اصلا دوئل نمی کنه ویتامینم که با آیپی خودم بازیش می دم فقط احتما داره به خاطر کارایی که گذشته انجام دادم بن بشم که اونم قوانین اون انتقال پول اون موقع نبود ضمنا فکر نکنم پرمیوم را به این راحتی بن کنند چون بن کنند انگار پول از دست م دهند الان گلد من تموم بشه می رم بازم می خرم ولی اگه بن بشم دیگه چرا بخرم برای اونه احتمال نمی دم
حالا بیا فردا بنت کنند چه طعمی می ده :31:
بابا من با ripp3er در ارتباطم . فقط ویگور - تاقنس - اپیرنس داره (ایمش خیلی پایینه)نقل قول:
برای ریپر باید تعدادمون بیشتر از 4 نفر باشه چون اون ریپر هیلسشم زیاده و فکر کنم به جز چاقال بتونه در یک بار آتاک دادن پس اوت کنه من را که وقتی لول 40 اینا بودم با یک بار آتاک پس اوت کرده بود همون دومین روز پیدا کردن اون شمشیرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان سعید باهاش دوئل کنه قول میدم طرف نتونه یه ضربه هم بزنه
از قدیم گفتن راهی به بزرگی هزاران فرسنگ با یک قدم شروع میشه .... همین که ما تیم رو تشکیل بدیم و آوازمون توی ورلد در بره دوئلر های خوب سیلور که منتظر همچین فرصتی هستن هم به ما ملحق میشننقل قول:
به قول آقا هرکی یه دمیج به آمریکا بزنه ، آمریکا نابود میشه !!! :27:
خیلی باحال بود ولی اگه نگاه کنی چانگ آن دیگه لول بالا و دوئلر براش نمونده چون همشون بن شدند فکر کنم یه 30 تایی بن دارند :31: آبروی چینی ها را در تقلب کاری بردند :31:نقل قول:
بابا اگه قرار باشه ما از اين چيز ها بترسيم كه بايد در همچي رو تعطيل كنيم بريم پي كارمون!!نقل قول:
فرداش میبینی یه گروه ضربت از چانگان میاد از رومون رد میشه یعد باید تو پرفایل بنویسیم ما به چیز رفتگانیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اینا مثل خر آینم میخریدن تقلب میکردن ؟!! من یادمه توی سایروس که بودیم پول کل inventory من اندازه پول یه کفش یکی از چینی ها بود !!!نقل قول:
اینطوری می گی تا تحریکم کنی برم بهش آتاک بزنم ؟؟ بابا طرف اگه بتونه و شانس بیاره 2 تا هیت بزنه من یک 500 تایی خوردم ازش :13:نقل قول:
البته اگه برگردم دوئل برای یک بارم که شده حتما ب به سلاح سردی ها آتاک می دم تا خودم را امتحانی کرده باشم :21::31:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
به قول آقا هرکی یه دمیج به آمریکا بزنه ، آمریکا نابود میشه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!نقل قول: