ماله من که همون سرعت افتضاح قبلیه:13:الان تورنت گذاشتم از 7 بالاتر نمیاد :41:نقل قول:
دان استریم هم 160
Printable View
ماله من که همون سرعت افتضاح قبلیه:13:الان تورنت گذاشتم از 7 بالاتر نمیاد :41:نقل قول:
دان استریم هم 160
نه من همچنان سرعت افتضاح قبلی رو دارم :13:نقل قول:
نقل قول:
نه من همچنان سرعت افتضاح قبلی رو دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم مرکز مخابراتی هستید از من دیشب ساعت 11 فکر کنم بود خوب شد الان هم که خوبه همون 60 تا سرعت دانلودمه
با سلام
من فیض هستم
سلام به همگی
بچه ها من الان 7 ماهی میشد که داشتم این شاتلی ها رو میپیچوندم ولی به مشکل خوردم !
من خونه سرویس آرت 1 128 دارم و محل کار هم سرویس اکو 512 رو دارم
بگین خوب تا بقیشو بگم
خوب من با عوض کردن یوز & پسورد سرویس آرت رو توی محل کارم فعال میکردم و با آرت 1 با سرعت 512 دانلود میکردم و 18 گیگ هم داشتم واسه دانلود !!!
ولی الان چند روزیه که دیگه سرشون کلاه نمیره ! کسی اینجا میدونه که اینا چی کار کردن ؟؟؟!
( شما میتونید با رفتن به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و قرار دادن admin در یوزر و پسورد وارد قسمت تنظیمات مودم خود شوید؛ سپس به تب interface setup بروید و یوزر و پسورد را عوض کنید و سپس save را بزنید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از IDM استفاده کنی یه مقدار سرعتت بهتر میشه. در هر صورت به نظرم تمام این آتیشا زیر سر مخابرات هست.نقل قول:
حقیقتش من چند هفته پیش زنگ زدم مدیریت شاتل و زیر آب اونایی که سرویسشون 128 بود و با سرعت 512 دانلود میکردند رو زدم. فکر کنم به همین خاطر سرعتتون اومد پایین:27:
:2: چون اونموقع خیلی آتیشی بودم و به مدیرشون یه جورایی فهموندم که اگر بین کاربرها فرق بذارید میرم زیر آبتون رو در سازمان تنظیم مقررات میزنم و از اینجور حرفها...
بیخیال :18::18:نقل قول:
دلیلش همونی هست که تو پست قبلیم گفتم.نقل قول:
شما که پول سرویس 128 میدی برای چی انتظار داری با 512 دانلود کنی؟ آخه ستم نیستش؟
دوستان این شاتل داره اوضاش خراب میشه کم کم باید کوچ کنیم !!!!!
من چند باری که با پشتیبانی شاتل در تماس بودم تفاوت 512 با 128 این جور توضیح داد که هیچ تفاوتی اصلا بینشون نیست فقط اسمش 512 هست. یکبار دیگه گفتند که اکو 128 و 512 حداکثر سرعت دانلود 64 هست تنها فرقشون اینه که ترافیک 128 بیشتر هست؟ یکبار دیگه اینجوری توضیح دادند که برخی سرویسهای 128 سرعتش با 512 یکی هست. من که دیگه واقعا از تناقض گویی های شاتل خسته شده ام .
دوست عزیز اگه میخوای سرعت واقعیت رو ببینی باید از سایتهای معتبر دان کنی یه بار فایر فاکس رو از سایتنقل قول:دان کن البته با داونلود منجر کانکشن رو هم 16بزار . منم چند وقت پیش مشکل شما رو داشتم مطمئن باشید شاتل اینقدر هم افتضاح نیست . میتونین از مدیافایر هم امتحان کنید.:10:کد:www.firefox.com
دمت گرم اعتراض چی؟نقل قول:
جای من بودی تاحالا 200000 دفه به سازمان تنظیم مقررات لوشون داده بودی تا پدرشونو در بیارن(نامرد من دارم 30 تومن میدم.بحث ترافیک رو نکنید چون شما قبل ازین لطف عظیمی که بهتون شد مثل ما بودید چون برا ECO زیاد شده برا ارت هم باید زیاد شه)
خداییش اگه کاری برای ART نکنن شاید صبری نمونه تعداد شاکیا بره بالا ترافیکا شاتل و چک میکنن
زنگ میزنید بترسونیدشون بگید کار شما خلاف سازمان تنظیم مقررات میتونه راحت چکتون کنه اگه ارت رو کاریش نکنید بقیشون پای خودتونه
متاسفانه اهل زیرآب زدن نیستم وگرنه سر جاش مینشوندمش(البته اگه سری تو سرای سازمان نداشته باشن.حتما یه پارتی کلفت داره که خلاف قوانین سرویس میده!!!)
مهدی جان اولا که کار خوبی نکردی.:13:نقل قول:
دوما خود شرکتها برای رقابت سرعتها رو میبرن بالا .
سوما اگه خیلی ناراحتی که چرا ما با 64kb/s دان میکنیم میتونی بری یه اکو 128بگیری .(مال من که 220kb/sهست اگه میتونی بیا زیراب مارو هم بزن:21:)
چهارما قیمت واقعی اینترنت 8mb/s ماهی 15تومن هست الان ما داریم پول اضافه میدیم بابت سرویس 128 که منت گزاشتن کردن 512_2048.:19:
دوستانی که از شبانه شاتل مینالن وضع صبا هم بهتر از شاتل نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بهترین موقع(درست بعد از این که تست گرفتم سرعت اومد رو 130 کیلوبیت)
با سلام
من فکر نمی کنم این کار تنها به اصفهان ختم شود اگر واکنشی از طرف مشترکین صورت نگیرد کم کم تمام شهر ها هم همین کار را می کنند
نقل قول:دوست عزیزنقل قول:
فرقی نداره از کجا دان کنی
من 10 تا Server تست کردم
تازه مگه ادم باید ساعت 1 به بعد هر شب پاشه بره اخرین نسخه firefox رو دان کنه که این تیم پشتیبانی به اصطلاح ماهر چپ و راست ادم رو به سایت هایی مثل mozilla پاس میدن ؟
با idm هم تست کردم فوقش این 2.2 من شده 4 اونم با نوسان
اینم عکس دان دیشب من :
محتوای مخفی: !
تا قبل از ساعت 1 هم به جای 64 با 50 دان میکرد
تو دورو بری هام یک نفر اونم پسر خالم که مرکز 01 هست از شاتل راضی بود و شبی 1100 مگ دان داشت که اونم 9 روزه شبی 20 مگ بیشتر نمیتونه دان کنه
و امروز به پشتیبانی گفته طرف برگشته میگه باید تو همون لحظه اطلاع بدید
یعنی بیدار بمونی تا صبح و واسی ببینی کی این اتفاق رخ میده و به ما اطلاع بدی و ما هم بپیچونیمتون
ببین دوست عزیز گفتم که من دقیقا مشکل شما رو داشتم شبها سرعتم یهو از ساعت 1به بعد از 150 میومد روی 5.نقل قول:
منم از این ناقص العقل های پشتیبانی سوال کردم گفت که ترافیک مرکز شما بالاست .:18:
رفتم این فایلی که خود شاتل گذاشته دان کردم بعد دیدم نوشته از سایتهای معتبر دان کنید منم مثل شما چشمم اب نمیخورد درست بشه رفتم سایت فایر فاکس دان کردم سرعتم شد 150 :18:
از مدیا فایر دان کردم شد 4تا باهم شد 170:18:
شما هم امتحان کن مثلا از سایتدان کن سرورهاش قویه یا مدیافایر یا novaup .کد:www.cmesle.com
اگه خوب نشد دیگه مشکل از خود شاتله.
من 2 ماهه از شاتل سرویس میگیرمنقل قول:
شب و روز این وضعه
پست های من تو صفحات قبل هست نمیدونم بهشون بر خوردی یا نه به خصوص این اخریه که با پشتیبانی حرف زدم
اون اموزش های اماتوری که تو اون فایل های pdf گذاشتن و برای باز کردن customer از سر خودشون بلافاصله لینک میدن به اون صفحه واقعا خنده داره
گرچه همون روز های اول همه اونها رو قبل از اینکه پشتیبانی بهم ارجاع بده چک کرده بودم
دیگه برای منی که 7 ساله رشته و حرفه ام همینه غیر قابل تحمله که طرف بر میگرده بهم میگه ببین مودمت روشنه یا نه !!
تو این شهر هم شاتل افتضاحه هم مراکز مخابراتی
چیزیه که هم خود شاتل قبول داره و اعتراف کرده هم مخابرات
این قضیه دان کردن از یک جای ثابت خوب مگه همه چیز هایی که ادم میخواد دان کنه یک جا وجود داره ؟ :31:
گیریم از اون سرور درست باشه مثلا
من با این صحبت شما موافق نیستم!نقل قول:
من مثل خیلی از کسانی دیگر، ADSL گرفتم تا در تایم رایگان بتوانم فایلهای مورد علاقهام را از سرویسهایی مثل رپید دانلود کنم اما شاتل محدودیت دانلود از رپید و چند سرویس دیگر گذاشته است و در ازائه سرویس در مناطق مختلف هم تبعیض وجود دارد و بیشتر از حد مشتری در بعضی مناطق جذب کردهاند و صدای همه را درآوردهاند!
اگر شاتل سرویس 512k میدهد باید در تمام طول روز و شب این سرویس را بدهد یعنی باید حساب کند که هر مشتری هر شب 1200 مگابایت دانلود دارد و بر اساس این مقدار پهنای باند بخرد و در اختیار مشتری قرار دهد و حتی بر اساس این مقدار و هزینههای آن شارژ ماهیانه از مشتری بگیرد ( من حاضرم پول بیشتری در ماه بدهم اما سرعت بدون افتی در روز و به خصوص شبها در تایم رایگان داشته باشم)
متاسفانه شاتل به جای افزایش شارژ ماهیانه و در نتیجه بالا نگه داشتن کیفیت و سرعت خطوط از طریق ایجاد محدودیت برای سایتهای دانلود به خیال خودش خدماتدهی میکند!
اين سرويس هاي وي ..p.. ان هنوز درست نشده ؟؟
تاپيكي در اين باره نداريم ؟؟
ماله من که خوب کار میکنهنقل قول:
من رجایی هستم :13:شما کجایی؟نقل قول:
نه داداش فقط شما نبودی خیلیای دیگه هم بودن که اعتراض داشتننقل قول:
ما هم نمی گیم ماله شما با ما یکی باشه
ما میگیم سرعت همه رو ببرن بالا. مثله مشهد . مگه بده؟
به نظر من شما باید می گفتی که سرعت شماها رو هم ببرن بالا نه اینکه سرعت ما رو بیارن پایین :31:
حرف حسابه. :دینقل قول:
به نظر من شما باید می گفتی که سرعت شماها رو هم ببرن بالا نه اینکه سرعت ما رو بیارن پایین
تنها شرکتی که خوب سرویس میداد همین شاتل بود که الحمدلله اون هم پیوست به جمع شرکتهای مذخبل (مثل صبانت).
البته باز هم نسبت به شرکت های دیگه خیلی خوبه.
معمولا یه شرکت وقتی اوضاعش خراب میشه که وسوسه پول بیشتر شرکت رو فرا میگیره.
و همه میدونن که تمام مشکلات زیر سر این شرکتها هم نیست (هر چند بیشترشون هست) مخابرات هم در این امور دخیله.
دیشب 1800 تا دان داشتم.
با سلام
کسی در اصفهان با این پچه های شاتل دوست نیست تا بفهمیم این کار را می خواهند ادامه دهند و یا نه
من چه تصمیم کوچ کنم بروم فقط دنبال یک شرکتم چه سرعت خوب داشته باشد و یک کمی هم تخفیف در نصب adsl بدهد
به شما هم پیشنهاد می دهم کوچ کنید این طوری مشخص شاتل فکر می کند ما اصفهانی ها بی عرضه تر از این هستیم چه شرکتمان عوض کنیم و می تواند هر بلایی را سر ما بیاورد
دوستان این قضیه مشکل اصفهان چیه؟ من مشکلی ندارم، این چندتا پست آخر رو خوندم دیدم برو بکس شاکی هستن، چیزی شده که ما بی خبریم؟ به ما هم بگین بیایم اعتراض!:31:
امین جان من 2.5گیگ دان داشتم .:31:نقل قول:
میتونیم دست جمعی اعتراز کنیم شاید جواب گرفتیم (البته برای ما که فعلا خوبه منظورم دوستانی که مشکل دارن)
واقعا باور نکردنیه
این جمعه هم مثل 90 درصد جمعه ها با وجود این همه انتقاد و انتظار برای بهبود سرویس , باز هم قطعی داشت شاتل از ساعت 6 عصر تا همین الان یعنی 11
آره! مثل اینکه فقط آمل و بابل اینطوری بودن اونم بعضی از مراکزشون! جالب اینجاست من که تو مرکز حسن زاده بودم قطعی داشتم و دوستم که تو همین مرکزه وصل بود!!! قضیه چیه!!!!؟:19:نقل قول:
چند روزی بود که کاربرایی که سرویس اکو 128 داشتن و قبلا سرعت دانلودشون 60 بود به 16-18 رسیده بود که گویا درست شده یعنی از من که درست شده و ماله چنتای دیگم همین طورنقل قول:
نمیدونم والانقل قول:
من و دوستانم که دهنمون صاف شد از بس با این جماعت با تلفن و chat online بحث کردیم
من اصفهان هستم ولی درست نشده
امین مرکز مخابراتت چیست
شهید خرازینقل قول:
حالا خوبه که اول صبانت 128 رو رو 1مگ بسته بود حالا هم رو 2مگ بسته که شاتل هم از اون یاد گرفته در ضمن قیمت های شاتل هم از صبانت گرون تره تازه شاتل در همه جا هم شاتل نیست مثل اون دوستمون pedram_sad که همیشه مشکل داره و به مشکلش هم رسیدگی نمیشه در حالی که صبانت پشتیبانی بسیار قوی داره و هر وقت مشکلی پیش بیاد بلافاصله رسیدگی میکنه و نمیگه که شما با 19 دان میکنی در حالی که باید با 16 دان کنینقل قول:
به پشتیبانی صبانت اصلا نمیشه گفت پشتیبانی..:31::27:نقل قول:
زیر صفر...:2:
اصلا شما صبا نت داشتی که اینجور میگی؟!
واقعا حرف خنده داری زدی:27::31::27: کاملا برعکس حرف زدی
با سلامنقل قول:
خوشحال شدم
مشکلت حل شده
دعا کن ما هم سرعتمان درست شود
سلام به همه دوستان.میخوام ببینم شما ها هم همین مشکل رو توی این مدت پیدا کردین؟
سرعت دانلود توی ساعات رایگان افتضاح شده.تا قبل از ساعات رایگان سرعت 69 هست اما تا ساعات رایگان شروع میشه ......:19:
نمیدونم شاتل داره چیکار میکنه. چقدر میخواد مشتری جذب کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دانلود در روزهای مناسب :40:با eco512
دانلود در روزهای افتضاح:2:با eco 512
خدا به خیر کنه.:13:
(جمعه 20 آذر اولین شبی بود که بیخیال دانلود شبانه شدم برای همینه که 40 مگ بیشتر نشده.....)
بعد از یک هفته که سرعتم افت کرده بود امروز در دانلود کردن رکورد دیگر برجای گذاشتم
اگر بگم دهنتون اب نیافته ها؟
گوش شیطون کر چشم شیطون کور
امروز حدود 4گیگ و 150 مگابایت دانلود داشتم
:20::20::20::20::20::20:
شما کجا هستید ؟؟؟؟نقل قول:
مشهد هستننقل قول:
فعلا مشهد ترکونده :31:
اصفهان هم از اون طرف ترکونده :13: