دوست عزیز، من خیلی وارد نیستم اما فقط خواستم تجربه ای که داشتم رو بگم:نقل قول:
تو 2 -3 سال گذشته بنده نزدیک به 10 عروسی مختلف تو نقاط مختلف استان تهران شرکت کردم و باید بگم بلا استثنا تمامی دوربین های عکاسی اصلی کنون بودن. اول شک کردم شاید چشام مشکل داره و همه ی برندها رو کنون می بینه!!! اما بعدا عادت کردم که همیشه تو چنین مجالسی فقط چشمم باید دنبال کنون بگرده و نه چیز دیگه ای!
همین طور، اخیرا چند باری، هم برای خودم و هم سایر بستگان که به آتلیه های عکاسی رفتم، فقط کنون دیدم. آخریش همین هفته ی پیش بود که وقتی تو بخش Details عکس میرم، این دوربین رو نوشته: Canon EOS 5D Mark II
یکی دو تا سایت موسیقی ایرانی هم هستند که همیشه من دنبال می کنم و اتفاقا این سایت ها از کنسرت های مختلف داخل کشور عکس می گذارند. باید بگم در کمال تعجب، اون ها هم کنون هستن که یکی از این عکس ها که الان دم دستمه، دوربینش اینه: Canon EOS 550D
البته همون طور که بالاتر هم گفتم بنده به هیچ وجه تو زمینه ی عکاسی حرفه ای نیستم و تازه اول راهم. فقط خواستم اون چیزی رو که با چشمای خودم دیدم، با شما در میون گذاشته باشم و در ضمن نمیدونم دوربین هایی که بالاتر نام بردم، چقدر حرفه ای محسوب میشن و همین طور، این موارد استفاده ای که بالاتر گفتم (مجالس عروسی، آتلیه ها و کنسرت های موسیقی) اصلا از نظر شما نیازمند یک دوربین حرفه ای مثل نیکون هستن یا نه...