داش امیر فکر میکنم اشتباه میکنی
به نظر من که سیاوش با مدافع اخر روی یک خط بود
داش امیر فکر میکنم اشتباه میکنی
به نظر من که سیاوش با مدافع اخر روی یک خط بود
جدول امتیاز پیش بینی ها تا پایان هفته هجدهم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه !
من فایل htm پیشبینی ها رو هم میذارم. خودتون با توجه به پیش بینی هایی که کردید، یه بار جدول رو چک کنید. آخه خیلی جدول و تعداد شرکت کننده ها زیاد شده. مثلاً من 1 امتیاز هفته ی 16 خودم رو که برد استقلال با نتیجه ی 3 - 2 مقابل سایپا پیش بینی کرده بودم رو ثبت نکرده بودم. اون بازی رو استقلال 1 - 0 برده بود !
اگه کسی پیدا بشه که همزمان که من نتایج رو میذارم، پیش بینی ها رو هر وقت که تونست یه چک کنه که خدایی نکرده من اشتباه نکرده باشم ممنون میشم اعلام آمادگی کنه.فیل اکسل ور هم بهش میدم که اونم نتایج رو وارد جدول کنه. اگه به اکسل نسبتاً تسلط داشته باشه که خیلی خوبه. چون هر بازی باید یه ستون اضافه کنه..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3211674&postcount=13042
هر کس که میتونه اعلام آمادگی کنه..
فایل htm :
کد:http://civil-engineer.persiangig.com/images/League%20Table/Pish%20bini.htm
منم همین فکر رو میکنم ....:دینقل قول:
به نظر منم گل دوم استقلال آفساید بود..
حالا بعد تو برنامه ی نود مشخص میشه..
مهم اینه که بازی رو بردیم، حالا با چه نتیجه ای مهم نیست. داور تو نیمه ی دوم، چسبیده به محوطه ی جریمه هم تو یه صحنه که جانواریو با بازیکن حریف برخورد نکرد، پشت محوته جریمه اعلام خطا کرد..
اشتباه داوری جزئی از فوتباله :31:
جدول رده بندي
1- استقلال تهران 18 بازي 34 امتياز
2- ذوب آهن 17 بازي 33 امتياز
3- پيکان 17 بازي 30 امتياز
4- پرسپوليس 17 بازي 29 امتياز
5- سپاهان 17بازي 27 امتياز
6- مس کرمان 17 بازي 26 امتياز
بازی های دیگر مدعیان :
مس کرمان - ذوب آهن اصفهان
سپاهان اصفهان - پاس همدان
پيکان قزوين - صباي قم
پرسپوليس تهران - سايپا کرج
سلام دوستان :40:
این برد رو به تمام رفقا تبریک می گم........:40:
یا علی:40:
من میگم نبود. اکبرپور عقب تر بود. فکر نکنم کسی توجه کنه که افساید بود.نقل قول:
به نظر منم گل دوم استقلال آفساید بود..
سلام .....
تبریک میگم .....
/هفته هجدهم ليگ برتر فوتبال/
استقلال با شكست ابومسلم صدرنشين ليگ شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران با پيروزي 2 بر صفر برابر ابومسلم به طور موقت به صدر جدول ليگ صعود كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار در ورزشگاه ثامنالائمه مشهد و در حضور حدود 8 هزار تماشاگر برگزار شد.
مهدي اميرآبادي در دقيقه 13 و سياوش اكبر پور در دقيقه 91 براي استقلال گلزني كردند.
سعيد مظفري زاده داور مسابقه به علي عليزاده و سياوش اكبرپور و مهدي امير آبادي از استقلال و وحيد عسگري از ابومسلم اخطار داد.
استقلال با اين پيروزي به طور موقت به صدر جدول ليگ برتر صعود كرد. ابومسلم نيز 16 امتيازي ماند.
ساير ديدارهاي هفته هجدهم ليگ روز آينده برگزار ميشود كه ذوب آهن تيم دوم جدول به مصاف مس كرمان ميرود.
تركيب استقلال تهران: وحيد طالب لو، پژمان متنظري، بيژن كوشكي، پيروز قرباني، مهيد اميرآبادي، خسرو حيدري، حسين كاظمي، جان واريو، سياوش اكبر پور، آرش برهاني(از دقيقه 73 يدا... اكبري) و علي عليزاده.
سرمربي: امير قلعهنويي
تركيب ابومسلم مشهد: شهاب گردان، عبدالجبار موموني، جواد رزاقي، رضا ناصحي، داود دانش دوست، جان نگودي(از دقيقه 74 حميد شفيعي)، وحيد عسگري، امجد شكوه مقام، داود سيد عباسي (از دقيقه 55 مصطفي شهركي)، سعيد خاني، ميثم بائو
سرمربي: امير پيرواني
انتهاي پيام/
واقعا به استقلالي بودن خودم افتخار ميكنم
تبريك به همه ي بروبكس پي سي ورلد(البته استقلالي هاي عزيز)
طالب لو عالي بود به قول مزدك چند سوپر واكنش داشت :دي
عليزاده افتضاح بود
جانواريو هم مثل هميشه فوق العاده
در كل تيم خوب بازي كرد
به اميد اينكه صدر نشيني باقي بمونه
ممنون رضا جان بابات تبریک برد استقلال..نقل قول:
گل های بازی ابومسلم - استقلال :
کد:http://irangoals.net/IPL/0809/League/w18/abumoslemesteghlal.wmv
دوستا بازیه بعدی چه روزی و با کی داریم؟
نقل قول:خب خب...نقل قول:
سلام بر آبی.سلام بر دوستداران آبی
دیشبم که ژنرال امده بود نود.میخواستم پیش بینی بازی رو بگم ولی چون دیشب سرمربی استقلال نود بود مجبورم یا مساوی اعلام کنم یا خدایی نکرده باخت استقلال. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون هر وقت سرمربی یک تیم که خوب کار کرده دعوت می شه نود. تیمش هفته بعد گند میزنه نمونش هفته قبل و هفته های قبل.با این محاسبات ان شاالله که ببره! اماپیش بینی من :
ابومسلم 2 - 2 استقلال
منم به نوبه خودم تبریک میگم
دم وحید گرم خدایی کف کردم واسه واکنش هاش!
نقل قول:
ليگ برتر فوتبال ايران هفته نوزدهم
جمعه 22 آذر
استقلال - داماش
بازی راس ساعت 15:00 در ورزشگاه آزادی انجام میشه
قلعهنويي:
راه قهرماني استقلال هموار شد
با «ناصر حجازي» هيچ مشكلي ندارم
"اولروم" از گزينههاي مورد نظر استقلال است
امير قلعهنويي بعد از پيروزي در برابر ابومسلم گفت: اين سه امتياز راه قهرماني ما را هموار كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران بعد از پيروزي دو بر صفر تيمش در ورزشگاه ثامن مشهد در جمع خبرنگاران افزود: تماشاگران اين ديدار و بينندگان تلويزيوني از يك بازي زيبا لذت بردند و انصافا ابومسلم هم در مقابل ما خوب ظاهر شد. ( خداییشم آره)!
وي ادامه داد: ما از نقاط ضعف ابومسلم شناخت كافي را داشتيم و با استفاده از همين شناخت خود به گل رسيديم.
قلعهنويي تاكيد كرد: بازي با ابومسلم يكي از سختترين بازيهاي ما در ليگ برتر بود.
قلعهنويي با تشكر از وحيد طالبلو گفت: طالبلو روز بسيار خوبي داشت و واقعا عالي عمل كرد. هر چند كه من از بعضي بازيكنانم گله دارم كه قدر مو قعيتها را ندانستند. ( میخوامش برا زندگی!)
وي وضعيت داوري اين بازي را مطلوب ارزيابي كرد و گفت: داور سوت آن چناني نزد كه در نتيجه تاثير داشته باشد. هر چند كه بازي بسيار فيزيكي را هم شاهد بوديم.
وي ضمن تشكر از باشگاه ابومسلم و هيات فوتبال خراسان گفت: شرايط براي برگزاري اين بازي مهيا بود و با وجود بارش سنگين برف، زمين بازي بسيار مساعد و مطلوب بود و ابومسلم هم مثل هميشه فيزيكي و قدرتي بازي كرد.
وي با بيان اين مطلب كه ما حرفهايتر بوديم و پيروز شديم، گفت: كسب اين سه امتياز كمك زيادي به ما در مسير قهرماني ميكند. ( بگو ایشالا)
قلعهنويي با بيا اين مطلب كه ديدار استقلال و ابومسلم يك بازي سرعتي بود، گفت: در ليگ امسال چنين بازي را نديده بودم و واقعا بازي بسيار ديدني بود.
سرمربي استقلال در رابطه با تقابل خود و حجازي و در پاسخ به اين سوال كه حضور خود در استقلال و ناصر حجازي در ابومسلم به عنوان دو پيشكسوت استقلال را چگونه ارزيابي ميكنيد؟ گفت: من نه پيشكسوت هستم و نه محبوب اما، حجازي از بزرگان استقلال است و اگر امروز هم او را ميديدم مطمئن باشيد كه به سمتش ميرفتم. ( به این میگن پخته بازی!)
وي در پاسخ به سوال خبرنگاري كه آيا با وي آشتي ميكرديد؟ گفت: ما اصلا با هم قهر نيستيم كه بخواهيم آشتي كنيم و من و ناصر حجازي هيچ مشكلي با هم نداريم. ( اینم از سوالات خبرنگارای ایرانی... کی میخوان بیخیال حاشیه واسه استقلال بشن، خدا میدونه)
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران درمورد صحبتهاي سعيد خاني كاپيتان تيم فوتبال ابومسلم در پايان بازي گفت: سعيد خاني از رفتار يكي از بازيكنان استقلال شكايت داشت كه مطمئن باشيد اين موضوع را پيگيري كرده و نتيجهي آن را به "خاني" خواهم گفت، چرا كه معتقدم خاني يكي از بهترين هافبكهاي ايران و بازيكن با اخلاقي است.
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در پاسخ به اين سوال كه آيا باشگاه استقلال قصد جذب "اولروم" مهاجم ابومسلم را دارد؟ گفت: من بارها گفتهام كه ما به فكر تقويت خط حمله خود هستيم كه در اين ميان گزينههاي زيادي وجود دارد و اولروم هم يكي از گزينههاست. همانطور كه بسياري از بازيكنان ما مورد توجه تيمهاي ديگر ليگ برتري هستند.( خطاب به باقی تیمها.. مراقب باشید استقلال داره میاد واسه قهرمانی...)
طوفان مذاكرهي نقلوانتقالات نيم فصل در پشت صحنهي ليگ
استقلال، مس، ابومسلم و برق دست به كار شدند
تبادل، استراتژي جديد آبيها
درحالي كه با وجود فرا رسيدن نيم فصل ليگ برتر فوتبال ايران، رقابتها تا شروع تعطيلات دو هفته ديگر نيز پيگيري ميشود اما، بيشتر تيمهاي ليگ برتري فعاليتهاي خود را براي فصل نقل و انتقالات آغاز كردهاند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، باشگاههاي استقلال تهران، مس كرمان و ابومسلم خراسان فعاليت خود را با جديت آغاز كردهاند و جالب آن كه هر كدام از اين سه باشگاه تعلقات ذهني به بازيكنان دو تيم ديگر دارند.
* استقلال تهران
شايد استقلال تبديل به فعالترين تيم در فصل نقل و انتقالات شود. در هر صورت قلعهنويي به شيوه تبادل بازيكن با ساير باشگاههاي ليگ برتري اعتقاد دارد.
در هر صورت بازيكناني چون هاشم بيكزاده، ميلاد نوري، يدالله اكبري و ابراهيم تقيپور درصدر فهرست بازيكناني قرار گرفتهاند كه احتمال جداييشان از استقلال وجود دارد. البته بايد نام مهدي اميرآبادي و فرهاد مجيدي را نيز به گزينههاي احتمالي جدايي در نيم فصل اضافه كرد، هر چند كه حضور اين دو بازيكن در ديدارهاي اخير استقلال تا اندازهاي اين فرضيه را ابتر ميسازد. در هر صورت هاشم بيك زاده نخستين بازيكني است كه از استقلال جدا مي شود،گويا با وجود تمايل بيكزاده به ادامه فعاليت در استقلال مسوولان باشگاه با راه آهني ها به توافق رسيده اند تا بيك زاده پيراهن طلايي لوكوموتيورانان را بر تن كند.
پيشنهاداتي نيز براي جذب بازيكنان استقلال از سوي باشگاه مس كرمان ارايه شده است، آنها كه علاقه خود را به بازيكنان دو باشگاه پرسپوليس و استقلال نشان دادهاند، پيشنهاداتي را براي جذب فرهاد مجيدي ارايه كردهاند كه گويا درباره مجيدي پيشنهاد بينتيجه مانده است البته آنها به جذب بيك زاده نيز تمايل داشتن اما، تمايل استقلال به مذاكره پيرامون معاوضه او با يكي از بازيكنان تيم مس از جمله "ادينهو" با موضع مخالف كرمانيها رو به رو شد.
البته استقلاليها با توجه به هدف خود ترجيح ميدهند بيشتر با باشگاه ابومسلم خراسان وارد مذاكره شوند چرا كه گزينهي صيد بزرگ امير قلعهنويي در نيم فصل "عرفان اولروم" مهاجم تيم ابومسلم است، آبيهايهاي تهران آماده بودند تا با پيشنهاد سخاوتمندانه تبادل هاشم بيكزاده و ابراهيم تقيپور با اين مهاجم خارجي نظر مسوولان باشگاه ابومسلم را جلب كنند و نظري جويباري مذاكرات اوليه در اين باره را با قائم مقام باشگاه ابومسلم انجام داده بود.
حتي با توجه به پيشينه مذاكرات اوليه ابومسلم با ميلاد نوري بازيكنان استقلال و منتفي شدن گزينه بيك زاده احتمال دارد نام او نيز به پيشنهاد استقلاليها اضافه شود كه بيترديد اين موضوع قلعهنويي را به هيچ وجه ناراحت نميكند. با اين حال حجازي مدير فني ابومسلم با اين جابه جايي مخالف است. البته خبر خروج نام رضا عنايتي از فهرست باشگاه النصر امارات تمركز استقلاليها را بر روي "اولروم" برهم زده است، با اين حال اولويت قلعهنويي "اولروم" آماده است تا عنايتي مصدوم كه حداقل تا سه ماه ديگر دور از ميادين خواهد بود. درباره تقي پور نيز باوجود پيگيري هاي برق شيراز ، قلعه نويي همچنان مذاكره با ابومسلم را ترجيح مي دهد. احتمال تبادل سيد صالحي از پيكان با فرهاد مجيدي نيز سوژه اي است كه در عين نامحتمل بودن مي تواند رنگ واقعيت بگيرد.
يدالله اكبري نيز در آستانه جدايي قرار دارد. هر چند كه نخستين تلاش براي حضور اين بازيكن در استقلال اهواز ناكام ماند اما، اكبري و البته باشگاه استقلال به فروش اين بازيكن در نيم فصل اميدوار هستند. احتمال بازگشت اكبري به پاس همدان نيز دور از تصور نيست. اما، در جمع معترضان نيمكت نشيني نميتوان بخت چنداني براي جدايي اميرآبادي، عباسفرد و عليزاده از استقلال متصور بود.
تازهترين پيشنهاد نيز از سوي باشگاه اماراتي الشباب براي آرش برهاني به دست استقلاليها رسيده است اما، حتي فكر كردن به از دست دادن آقاي گل ليگ برتر آن هم در شرايطي كه قلعهنويي با داشتن بهترين خط حمله ليگ باز هم به دنبال مهاجم است، خندهدار به نظر ميرسد.
r4pbr4p ممنون بابت اخبار.
اینم صحنه خوشحالی بعد از گل سیاوش
به خاطر پاس گل از علیزاده تشکر کرده
سلام بچه ها :20:
تبریك واسه برد تاج كبیر :11: آی خداااا قربونت برم صدر نشین شدیم :26:
اینم از بازی خارج از خونه اس اس خانه و خارج از خونه حالیش نیست میزنه نااااااابود میكنه
امروز عجب روزی بود اول بازی اس اس كه بد جور فاز داد بعد هم 1 ساعت بعد امتحان میان ترم ذخیره كه توووووپ بود
علیزاده با اینكه رو اعصاب بود عجب پاس گلی داد . دمش گرم . طفلی گناه داره هی مجیدی رو تشویق میكردن تماشاگرا
علیزاده اگه اون پاس گل رو نمیداد و خراب میکرد.انوقت دیگه باید کشتش.
اونم شانسش گفت از لای پای دفاع رد شد .
من میگم نبود.نقل قول:
ولی گل دوم کاملا آفساید بود
اگه بود که چه بهتر همیشه به ضررمون ایندفعه به نفعمون.
ارش گل نمیزنه وقتی هم میزنه 2 یا 3 تا میزنه.نقل قول:
و کاشکی آرش زده بودش
سلام بچه ها دعا کنین من فردا امتحان زبانم خوب بدم.
راستی برد استقلال رو هم تبریک میگم.راسته بیگ زاده میخواد بره راه آهن؟
تبریک تبریک تبریک
حیف بازیرو ندیدم
لغو بازى هاى خيريه استقلال
ايران ورزشى - در حالى كه پيش از اين مسؤولان باشگاه استقلال با پيشنهاد اتحاديه فوتبال، قرار بود در دو بازى خير خواهانه مقابل دو تيم گيلانى برگزار كنند اما مسؤولان باشگاه تهرانى از انجام اين بازى ها انصراف دادند.طى توافقات قبلى قرار بود آبى پوشان پنج شنبه ۲۸ آذر ماه مقابل داماش گيلان قرار بگيرند و روز جمعه در دومين بازى نيز به مصاف ملوان بروند.عوايد حاصل از برگزارى اين دو مسابقه قرار بود به مهرداد زهرى، بازيكن سابق تيم هاى گيلانى و ملى پوش تيم هاى اميد و جوانان ايران اختصاص خواهد يافت اما باتوجه به حساس بودن شرايط فعلى استقلال اين ۲ بازى لغو و به زمان ديگرى موكول شد.
استقلال
تشويق خداداد در ثامن
ايران ورزشى- مشهدى ها اين روزها بيش از سايرين به پرونده خداداد عزيزى حساس هستند. در حالى كه خداداد عزيزى شنبه در جلسه كميته انضباطى حاضر نشد و قرار است امروز رأى اين كميته درباره پرونده او صادر شود، ديروز تماشاگران مشهدى با تشويق خداداد از او حمايت كردند. تماشاگرانى كه چه با لباس آبى و چه با لباس ابومسلم روى سكوهاى ثامن نشسته بودند خداداد عزيزى را از ابتداى بازى ابومسلم - استقلال مورد تشويق و حمايت قرار دادند.
قوت شايعه درباره اولروم
ايران ورزشى- عدم حضور عرفان اولروم در تركيب ابومسلم باعث شده بود تا شايعاتى كه درباره او و استقلال مطرح است، قوت بگيرد البته مسؤولان ابومسلم دليل غيبت اولروم را در ديدار ديروز، مصدوميت بيان مى كردند. گفته مى شود تماس استقلالى ها با اولروم در مورد جابه جايى او با دو دفاع استقلال باعث شده كه اولروم حاضر نشود مقابل استقلال به ميدان برود.
اعتراض سرپرست ابومسلم
ايران ورزشى- بعد از هر خطا كه روى بازيكنان ابومسلم اتفاق مى افتاد سرپرست اين تيم حركت جالبى انجام مى داد. خسرو منعمى سرپرست ابومسلم بعد از هر خطا تا ميانه هاى زمين مى دويد تا به سعيد مظفرى زاده اعتراض كند. كلاً منعمى از اميرحسين پيروانى هم در كنار زمين بيشتر فعال بود!
چشم ها به دنبال حجازى
ايران ورزشى- سرانجام حجازى حاضر نشد مقابل استقلال بايستد. ديروز خيلى ها در ورزشگاه ثامن به دنبال حجازى مى گشتند. حجازى جمعه راهى تهران شده بود اما برخى گمان مى كردند كه مديرفنى ابومسلم براى ديدار با استقلال به مشهد برگردد. به نظر مى رسد حجازى حاضر نشده است با وضعيتى كه ابومسلم دارد، ريسك كرده و مقابل استقلال بايستد.
اسكوربورد خراب شد!
ايران ورزشى- اسكوربورد ورزشگاه ثامن هم از اسكوربورد ورزشگاه آزادى تبعيت مى كند. ديروز فقط در دقايق ابتدايى نيمه اول اسكوربورد ورزشگاه ثامن كار مى كرد و بعد از اين دقايق تصوير ثابت ماند و تا پايان بازى تصوير اسكوربورد در همان حال باقى ماند و رفع علت نشد.
تجليل از پيشكسوتان مشهد
ايران ورزشى- در بين دو نيمه ديدار ابومسلم - استقلال هيات فوتبال خراسان از دو پيشكسوت فوتبال مشهد تجليل كرد. حسين كديور و محمد پرند دو پيشكسوت فوتبال مشهد در بين دو نيمه از طرف هيات فوتبال مورد تجليل قرار گرفتند. مسؤولان اين هيات به اين دو پيشكسوت لوح تقدير و تاج گل دادند.
استقلالى ها به دنبال لباس هاى جديد
ايران ورزشى- باشگاه استقلال تهران روز سه شنبه همين هفته با يكى از شركت هاى توليد كننده البسه ورزشى قراردادى جديد را به امضا مى رساند. باشگاه استقلال تهران فصل جديد مسابقات ليگ برتر را با پيراهن يكى از شركت هاى توليد كننده خارجى آغاز كرد اما پس از مدتى بازهم آبى پوشان روى به استفاده از محصولات داخلى آوردند. در ادامه مسؤولان باشگاه استقلال مجدداً با اين شركت توليدى وارد مذاكره شده و حاضر شدند قراردادى با مفادى تازه به امضا برسانند. مذاكرات طرفين با توافقات نهايى همراه بود و روز سه شنبه هفته جارى منتج به عقد قرارداد تازه خواهد شد.
دلخورى استقلالى ها از ميزبانى
ايران ورزشى- بازيكن و مربى تيم فوتبال استقلال تهران به رفتار ميزبان اعتراض كردند و ناظر مسابقه نيز شيطنت برگزار كنندگان مسابقه را تأييد كرد.پيش از آغاز مسابقه به دليل بارش شديد باران مسؤولان روى زمين چمن كاور كشيده بودند اما زمانى كه دو تيم براى گرم كردن به ميدان رفتند، كاور زمين استقلال ديرتر برداشته شد كه اين مسأله باعث اعتراض وحيد طالب لو و محمود فكرى به برگزار كنندگان مسابقه شد. آنها معتقد بودند بايد ابتدا زمين براى تيم ميهمان آماده مى شد.
اصرار امير قلعه نويى به پرداخت پاداش ها
ايران ورزشى- سرمربى استقلال در صحبت خود با مسؤولان اين تيم خواهان پرداخت پاداش بردهاى اخير استقلال شده است.با تأكيد قلعه نويى، مسؤولان باشگاه استقلال بعد از ديدار با ابومسلم، پاداش بردهاى اخير تيمشان را پرداخت خواهند كرد. همچنين قرار است بخش ديگرى از پيش قسط دوم بازيكنان استقلال نيز به زودى پرداخت شود. با پيروزى استقلال مقابل ابومسلم شايد مسؤولان استقلال هم فكرى براى پاداش ها و مطالبات بازيكنان بكنند.
دى نگودى سوژه هواداران استقلال
ايران ورزشى - هواداران استقلال هر زمان كه جان دى نگودى صاحب توپ مى شد، شعارهاى طنزى عليه او سر مى دادند. اين بازيكن كامرونى هفته گذشته در ورزشگاه و در حضور تماشاگران ادرار كرد. اينكه شعار هواداران استقلال با چه مضمون و چه كلماتى بوده البته قابل نوشتن نيست اما اين شعارها ارتباط مستقيم با حركت محيرالعقول دى نگودى در بازى با ملوان دارد.
ابومسلم صفر - استقلال ۲
تيمى به نام وحيد
استقلال مه را بلعيد
يكشنبه ۱۷/۹/،۸۷ هفته هجدهم هشتمين دوره ليگ برتر، ورزشگاه: ثامن الائمه، ساعت: 14:00، تماشاگر: 10 هزار نفر
ابومسلم صفر
استقلال ۲
گل: مهدى اميرآبادى (۱۲) و سياوش اكبرپور (۱+90)
داور: سعيد مظفرى زاده
كمك ها: عليرضا يزدانى و سعيد على نژاديان
اخطار: داود دانش دوست و وحيد عسگرى (ابومسلم)، على عليزاده، سياوش اكبرپور و مهدى اميرآبادى (استقلال)
ابومسلم
شهاب گردان (۳)، عبدالجبار مومونى (۲) (۸۰ احسان خرسندى)، جواد رزاقى (۵/۲)، رضا ناصحى (۴)، داود دانش دوست (۳)، سعيد خانى (۴)، ميثم بائو (۳)، جان دى نگودى (۵)(حميد شفيعى۷۳)، وحيد عسگرى (۳)، امجد شكوه مقام (۶)، داود سيدعباسى (۲) (۵۵ مصطفى شهركى ۴)
سرمربى: اميرحسين پيروانى
استقلال
وحيد طالب لو (۸)، بيژن كوشكى (۶)، پژمان منتظرى (۵)، پيروز قربانى (۷)، مهدى اميرآبادى (۵/۷)، خسرو حيدرى (۷)، فابيو جانواريو (۵/۷)، حسين كاظمى (۵/۵)، سياوش اكبرپور (۷)، آرش برهانى (۴) (يدالله اكبرى۷۲)، على عليزاده (۴)
سرمربى: امير قلعه نويى
نيمه اول
ايران ورزشى - بارش برف صبحگاهى در مشهد باعث به وجود آمدن ابهاماتى در برگزارى اين ديدار شد اما اين بازى در نهايت در همان وقت اعلام شده برگزار شد، هواى مه آلود مشهد و برودت صفر درجه در واقع شرايط بسيار سختى را براى دو تيم به وجود آورد. استقلال اما بى توجه به شرايط نامطلوب هوا از همان دقايق آغازين حمله را در دستور كار خود قرار داد. جانواريو كه در اين ميدان بار ديگر همه كاره خط ميانى تيمش بود از همان لحظات ابتدايى با ارسال پاس هاى بى نقص و دريبل هاى ريز و ماهرانه اش بارها مهاجمان را در شرايط گلزنى قرار داد. دقيقه ۱۰ سياوش اكبرپور روى همين بازيسازى با دروازه خالى ابومسلم روبه رو شد كه لغزنده بودن زمين مانع از گلزنى او شد. استقلال اما ۲ دقيقه بعد با يك ضربه نرم، فنى و بسيار ديدنى توسط مهدى اميرآبادى به گل رسيد. استقلال با اين گل در حاشيه امنيت قرار گرفت اما ابومسلم تيمى نبود كه به سادگى اجازه بدهد استقلال دست پر به رختكن برود. امجد شكوه مقام و داود سيدعباسى در دقايق ۲۸ و ۴۸ از فاصله دور دروازه استقلال را با شوت هاى خود تهديد كردند كه آمادگى طالب لو مانع از گلزنى ياران ابومسلم شد.
نيمه دوم
نيمه دوم را بايد نيمه بيدارى ابومسلم ناميد. شاگردان پيروانى پى در پى روى دروازه استقلال حمله كردند و استقلال تنها به ضد حملات خطرناكش دلخوش بود. دى نگودى اولين خطر را در دقيقه ۴۸ ايجاد كرد كه بغل پاى فنى او فاصله كم از كنار تير دروازه اوت شد. اكبرپور كه هدف استقلال در ضد حملات بود در دقيقه ۵۶ با يك ضربه پاى چپ دقيق شهاب گردان را به واكنش واداشت. دقيقه ۵۸ اين آرش برهانى بود كه در شرايط تك به تك موقعيت استقلال را از دست داد اما از اين پس با ورود مصطفى شهركى و حميد شفيعى ابومسلم بارها تا زدن گل پيش رفت. دقيقه ۶۶ سعيد خانى در شرايط گلزنى قرار گرفت كه بيژن كوشكى با تكل به موقعش مانع از باز شدن دروازه استقلال شد. دقيقه ۷۶ شفيعى در حالتى تك به تك با طالب لو روبه رو شد
اما دروازه بان آماده استقلال مانع سختى مقابل حملات ابومسلم بود. پاس دقيق اكبرپور در دقيقه ۸۳ به عليزاده در شرايط تك به تك پاسخ اين حملات بود اما اين حمله هم براى استقلال به سادگى از دست رفت. دقيقه ۸۷ دانش دوست بود كه با طالب لو تك به تك شد تا اين بار هم او در باز كردن دروازه استقلال ناكام بماند. استقلال كه در همه اين دقايق به دنبال زدن گل دوم بود، سرانجام در دقيقه ۱+90 روى فرار عالى عليزاده و بغل پاى اكبرپور به گل رسيد اما لحظاتى پس از اين گل وحيد طالب لو در حد يك فوق ستاره درخشيد و در كمتر از ۵ ثانيه ۲ فرصت تك به تك را از مهاجمان ابومسلم گرفت تا نقش خود را در پيروزى استقلال برجسته تر جلوه دهد.
صفر- يك
دقيقه (۱۲): مهدى اميرآبادى از يك ريباند بهره گرفت و با زدن يك بغل پاى فنى از پشت ۱۸ قدم توپ را دور از دستان شهاب گردان به زيبايى زير طاق دروازه ابومسلم جا داد.
صفر - 2
دقيقه (۱+90): عليزاده با فرار سريعش مدافعان ابومسلم را جا گذاشت، داخل محوطه ۱۸ قدم آمد و با يك پاس در عرض دقيق اكبرپور را صاحب توپ كرد كه اين يكى هم با بغل پا توپ را دور از دستان گردان به تور دروازه كوبيد.
بازيكن برتر
وحيد طالب لو (استقلال): مى شد مهدى امير آبادى، فابيو جانواريو و حتى سياوش اكبرپور را مرد برتر اين ميدان برگزيد اما وحيد طالب لو با واكنش هاى خارق العاده اش كارى كرد تا برترين بازيكن اين ميدان لقب بگيرد. اوج واكنش هاى طالب لو به واپسين دقايق بازى مربوط مى شود كه او در يك صحنه ۲ موقعيت تك به تك را گرفت.
اولروم نمى خواست بازى كند
اميرحسين پيروانى: به قلعه نويى تبريك مى گويم
ايران ورزشى- اميرحسين پيروانى اولين بازى خود را در ليگ برتر به عنوان سرمربى با شكست به پايان رساند. پيروانى بعد از بازى ديروز مى گويد: «به استقلال و قلعه نويى تبريك مى گويم. پيش بينى مى كردم كه مقابل استقلال بازى سختى داشته باشيم چرا كه استقلال شرايط خوبى دارد.» پيروانى ادامه مى دهد: «در نيمه اول بازيكنان ما تحت تاثير جو ورزشگاه و لغزندگى زمين بودند اما نيمه دوم ما تيم برتر بازى بوديم. 40 دقيقه استقلال را در محوطه خودش نگه داشتيم و فكر نمى كنم هيچ تيمى در اين فصل توانسته باشد اينچنين استقلال را تحت فشار قرار داده باشد. اگر درخشش طالب لو و بدشانسى ما نبود نمى باختيم.» پيروانى عقيده دارد مظفرى زاده بايد در نحوه قضاوتش تجديد نظر كند: «نمى خواهم درباره داورى حرفى بزنم اما اگر مظفرى زاده فيلم بازى را دوباره نگاه كند متوجه مشكلات خود مى شود. به نظرم بايد او در قضاوت خود تجديد نظر كند.» پيروانى هم بحث بى انگيزگى اولروم براى بازى مقابل استقلال را تأييد مى كند: «اولروم در تمرينات بى انگيزه بود و خودش هم دوست نداشت مقابل استقلال بازى كند.» پيروانى به استفاده از سيدعباسى اشاره مى كند: «سيدعباسى در ميانه ميدان مى تواند بازيكن تاثيرگذارى باشد و از عملكرد او هم راضى بودم.»
اعتراض خانى به قلعه نويى
ايران ورزشى- در پايان بازى ابومسلم- استقلال، سعيد خانى كاپيتان ابومسلم به طرف نيمكت استقلال رفت و به شدت به امير قلعه نويى اعتراض كرد. اعتراض خانى به خاطر برخورد سياوش اكبرپور بود. خانى به قلعه نويى مى گفت كه اكبرپور در برخوردى كه با هم داشتند به او فحاشى كرده است. خانى خواستار برخورد قلعه نويى با سياوش اكبرپور بود.
قلعه نويى:
با اكبر پور برخورد مى كنم
ايران ورزشى- امير قلعه نويى كه تيمش با پيروزى در مشهد موقتا به صدر جدول ليگ در شروع نيم فصل دوم رسيده، آنقدر خوشحال است كه به ستايش برخى از بازيكنان بعد از بازى مى پردازد: «سياوش اكبرپور و وحيد طالب لو امروز عالى بودند. من آنها را ستايش مى كنم. طالب لو روز خوبش بود. او روز به روز بهتر مى شود.»
قلعه نويى درباره بازى مى گويد: «بازى خيلى زيبايى بود. ابومسلم هم بسيار خوب بازى كرد. ما نقاط ضعف ابومسلم را مى شناختيم و براى آن برنامه داشتيم.» امير قلعه نويى سپس به مساله اعتراض سعيد خانى به او در رابطه با رفتار سياوش اكبرپور اشاره مى كند: «اگر ثابت شود كه سياوش اكبرپور فحاشى كرده است با او برخورد مى كنيم. براى من مسائل اخلاقى مهم تر از فوتبال است. خيلى از كشتى گيرها از تختى بيشتر مدال گرفته اند اما هميشه تختى به عنوان الگوى جوانمردى نامش ماندگار است.»
سرمربى استقلال درباره استفاده از على عليزاده و نيمكت نشينى فرهاد مجيدى مى گويد: «مى دانستم كه ابومسلم تيمى فيزيكى است و به همين دليل تصميم گرفتم از عليزاده استفاده كنم. عليزاده هم بسيار خوب بازى كرد و يك پاس گل داد.»
قلعه نويى بحث جذب اولروم را تاييد مى كند: «ما براى تقويت خط حمله خود نياز به فوروارد داريم چرا كه قرار است در سه جام بازى كنيم. اولروم هم يكى از گزينه هاى استقلال است.»
امير قلعه نويى بحث اختلافش با ناصر حجازى را رد مى كند: «هميشه حجازى را دوست داشتم و هيچ اختلافى با حجازى ندارم و اين حرف ها فقط شايعه است. اگر امروز هم حجازى روى نيمكت ابومسلم بود خوشحال مى شدم و با او روبوسى مى كردم.»
پيشنهاد الشباب براى جذب برهانى
مسؤولان باشگاه الشباب امارات با توجه به مشكلات اين تيم در خط حمله به دنبال جذب آرش برهانى، مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران و صدرنشين جدول گلزنان رقابت هاى ليگ برتر هستند.مسؤولان تيم فوتبال الشباب امارات براى جذب برهانى اظهار تمايل كرده اند هرچند كه به دليل موقعيت بسيار خوب برهانى در استقلال بعيد به نظر مى رسد برهانى پيشنهاد اماراتى ها را به حضور در استقلال ترجيح دهد البته قرارداد برهانى با باشگاه استقلال به گونه اى است كه در صورت دريافت پيشنهاد مناسب مى تواند به تيم هاى ديگر بپيوندد.الشباب فصل گذشته در ليگ امارات به عنوان قهرمانى رسيد و يكى از نمايندگان اين كشور در ليگ قهرمانان باشگاه هاى آسيا خواهد بود.
پس از درگيري با اكبرپور
خاني: پرسپوليس و استقلال از مريخ نيامده اند
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال ابومسلم مشهد گفت: رسانهها به گونهاي برخورد ميكنند كه گويا دو تيم پرسپوليس و استقلال از كره مريخ آمدهاند.
به گزارش خبرگزاري فارس، سعيد خاني پس از درگيري لفظي با سياوش اكبرپور در جمع خبرنگاران گفت: براي اين فوتبال متاسفم زيرا مطبوعات و رسانههاي گروهي به گونهاي برخورد ميكنند كه انگار دو تيم استقلال و پرسپوليس از كره مريخ آمدهاند و به آنها بيش از اندازه بها ميدهند.
وي افزود: از ديد برخي ظاهرا ساير تيمها از روستا آمدهاند و به آنها بهائي داده نميشود. اصلا اينگونه نيست. بازيكنان ساير تيمها نيز شخصيت دارند و بايد به آنها بها داده شود.
خاني تاكيد كرد: بازيكنان دو تيم استقلال و پرسپوليس نبايد هر چه به دهانشان ميآيد بگويند. آنها بايد حرمتها را حفظ كنند.
نصيرزاده: گل دوم استقلال آفسايد بود
ايران ورزشى - هوشنگ نصيرزاده كارشناس داورى فوتبال درخصوص قضاوت ديدار ابومسلم - استقلال گفت: «درگيرى دقيقه ۷ بين بازيكنان دو تيم مى توانست ناهنجارى هايى را در مسابقه به وجود بياورد ولى انصافا مظفرى زاده اين درگيرى پردامنه را به خوبى هدايت كرد. بعد از اين صحنه داور دو اخطار به سياوش اكبرپور و وحيد عسگرى داد تا مسابقه را كنترل كند.» وى ادامه داد: «در نيمه اول سعيد على نژاديان كمك داور دوم مسابقه گل مهاجم آفريقايى ابومسلم را به درستى آفسايد اعلام كرد اما همين كمك داور در دقيقه ۹۲ نتوانست آفسايد بودن گل اكبرپور را تشخيص دهد تا حداقل اعتراضات استقلالى ها به پنالتى هاى از دست رفته شان را كمى خاموش كند.»
معاوضه اى كه دو باشگاه تكذيب مى كنند
مجيدى به جاى سيدصالحى!
رابطان باشگاه پيكان به مسؤولان استقلال پيشنهاد داده اند تا مهاجم نيمكت نشين استقلال را در ازاى واگذارى مهاجم خود، به پيكان منتقل كنند! به گفته يكى از نزديكان باشگاه استقلال فرهاد مجيدى در اين خصوص اعلام كرده كه تابع دستورات باشگاه است و در صورتى كه باشگاه بخواهد اين تعويض انجام شود مشكلى ندارد و با هرگونه اقدامى كه به باشگاه استقلال كمك كند تا پيشرفت كند مشكلى نخواهد داشت. اين شايعات در حالى شنيده مى شود كه مديران، مربيان و ديگر مسؤولان دو باشگاه استقلال و پيكان اين جابه جايى را تكذيب مى كنند. از زاويه ديگرى هم مى توان به اين شايعه نگاه كرد. اگر سيدصالحى مهاجم خوبى است چرا مسؤولان پيكان مى خواهند او را با فرهاد مجيدى معاوضه كنند اگر فرهاد خوب است چرا نبايد در استقلال باشد
در گفت و گو با فارس
اميرآبادي:مي خواهم به تيم ملي برسم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مي خواهم با ارائه عملكرد مناسب در تيم باشگاهي، بار ديگر به تيم ملي دعوت شوم.
مهدي اميرآبادي در گفت و گو با خبرنگار فارس درباره بازي مقابل ابومسلم اظهار داشت: بازيكنان حريف بازي خوبي به نمايش گذاشته و در دقايقي از بازي هم به ما فشار آوردند.
وي افزود: با اين وجود امروز با غيرت تمام بازي كرديم و توانستيم با همين تعصب تا پايان قوي ظاهر شويم و مسابقه را ببريم.
گلزن امروز آبي پوشان ادامه داد: گلي كه زدم حاصل زحمت همه بازيكنان بود و از به ثمر رساندن آن خوشحالم. امروز انگيزه بالايي داشتم و به همين دليل توانستم گل بزنم.
اميرآبادي خاطر نشان ساخت: دوست دارم بار ديگر به تيم ملي دعوت شوم و اميدوارم اگر نيازي به من هست مربيان تيم ملي مرا دعوت كنند.
قلعه نوعی:تحت هیچ شرایطی فرهاد رانمی دهیم.
امير قلعه نويي گفت: عليرغم همه موفقيت هايي كه در نيم فصل اول مسابقات ليگ برتر بدست آورديم اما هنوز به نقطه ايدهآل نرسيدهايم و براي موفقيت نهايي نياز به قهرماني در ليگ برتر داريم.
امیرقلعه نوعی: استقلال در نيم فصل اول رقابت هاي فوتبال ليگ شرايط بسيار خوبي داشت و توانست بهترين خط حمله و خطوط دفاع ليگ را به دست بياورد ا ما اين شرايط ايده آل نيست و زماني ايده آل خواهد شد كه استقلال به مقام قهرماني در پايان ليگ برسد.
وي ادامه داد: در اين مدت سعي كردم كه نگرش بازيكنان را تغيير بدهم و تيمي را كه در سال گذشته در مكان سيزدهم جدول قرار داشت را به بالا بكشم كه البته هنوز هم به زمان احتياج دارد.
قلعه نويي افزود: پرسپوليس هم در سال گذشته قهرمان ليگ شد و امسال بازيكنان بسيار خوبي به تيم تزريق شدند اما هنوز هم مشكلاتي را دارد كه نمي تواند به راحتي از كنار آن بگذرد.
وي ادامه داد: در نيم فصل اول استقلال 2 تا از بهترين بازيكنانش را به نام هاي جباري و روانخواه در اختيار نداشت ولي ما سعي مي كنيم در نيم فصل دوم گام به گام جلو برويم و به صدرجدول برسيم.
سرمربي استقلال خاطر نشان كرد: به هر حال ابومسلم همواره ابومسلم است و جز تيم هاي ريشه دار ليگ است و طرفداران بسيار زيادي را دارد و نتايج بسيار خوبي را گرفته است و با توجه به تغييرات كادرفني احتياج به زمان دارد كه خودش را دوباره به اوج بازگردد.
وي ادامه داد: در خصوص ناصر حجازي بايد بگويم: ناصر حجازي براي استقلال زحمت كشيده است و جزو خانواده و پيشكسوت استقلال است و وظيفه همه ماست كه به او احترام بگذاريم.
قلعه نويي گفت: در دور برگشت حق هيچگونه اشتباهي را نداريم و بايد تمام بازي هاي خودمان را پيروز شويم اگر مي خواهيم قهرمان ليگ شويم.
وي ادامه داد: در خصوص وضعيت رضا عنايتي بايد بگويم كه رضا عنايتي بازيكن بسيار بزرگي است و اگر با من تماس بگيرد و ابراز آمادگي كند از او در استقلال استفاده خواهيم كرد.
سرمربي استقلال افزود: با توجه به فشردگي مسابقات احتياج به يك هافبك و يك فوروارد داريم كه بتواند در شرايط حساس به استقلال كمك كنند و براي تيم مثمرثمر باشند.
وي در پايان خاطر نشان كرد: هيچ بازيكني از ليست خارج نمي شود مگر آنكه خودش بخواهد كه از تيم استقلال جدا شود.پس از این بابت هواداران نگران رفتن فرهاد نباشند.