شیفی نسب که بازی با رینگ اشتباه گرفته بود و خطای وحشتناکی روی پتروویچ کرد
البته مجتبی گل به نظرم درست بود و موقع ضربه تقریبا روی یک خط بودن
شیفی نسب که بازی با رینگ اشتباه گرفته بود و خطای وحشتناکی روی پتروویچ کرد
البته مجتبی گل به نظرم درست بود و موقع ضربه تقریبا روی یک خط بودن
سپهر که حسابی خراب کرد
بابا این داور که حسابی تعطیله . شریفی نسب و بقیه بازیکنان سایپا دارن علناً کریمی رو میزنن انگار نه انگار و فقط تذکر میده
نیکبخت هم باید تعویض شه
اره مشکوک بود و لی اگه خط چمن رو نگاه کنی توی یه خط قرار دارن و زاویه دوربین به خاطر نزدیک بودن توره اینجوری نشون داد و لی کمک دقیقاً درست وایستاده بودنقل قول:
توقف پرسپوليس برابر سايپا در نيمه اول
كانون هواداران پرسپوليس : اين ديدار از ساعت 15 در ورزشگاه آزادي و در حضور بيش از 50 هزار تماشاگر برگزار شد.
ابراهيم توره در دقيقه 25 براي پرسپوليس گلزني كرد.اميد شريفي نسب در دقيقه 32 گل سايپا را به ثمر رساند.
رحيم رحيمي مقدم قضاوت اين ديدار را بر عهده داشت.
اين اولين ديدار سايپا با سرمربيگري محمد مايلي كهن است.
هئيت مديره پرسپوليس و سايپا در جايگاه ويژه
كانون هواداران پرسپوليس : هيئت مديره دو تيم پرسپوليس و سايپا برخلاف بازيهاي گذشته در جايگاه vip حضور پيدا نكردند و به جايگاه ويژه رفتند.
در اين بين حسين هدايتي و مجيد فرخزادي از باشگاه پرسپوليس و حميد سجادي و ملكيان از باشگاه سايپا ديده ميشوند.
* علي كريمي در نيمه اول بازي امروز درگيري هاي لفظي با كمك داور بازي داشت كه با پادرمياني دزفولي ناظر بازي كه دقايقي با كمك داور چهارم به صورت مخفيانه صحبت كرد اين مشكل حل شد.
* هواداران پرسپوليس در اعتراض به تصميمات داور با سوتهاي بلند اعتراض هاي خود را نشان ميدهند.
* تعدادي از پيشكسوتان پرسپوليس مانند محمد پنجعلي، حميد درخشان و رضا عابديان در جايگاه ويژه حضور دارند.
*با گذشت 40 دقيقه از بازي همچنان مردم در حال وارد شدن به ورزشگاه آزادي و نشستن بر روي سكوهاي طبقه دوم هستند.
بریم که نیمه دوم شروع شد به امید برد در این بازی
یاد قطبی بخیر !!! چه تعویض های معرکه ای انجام میداد ... :41:
شاهکار مربی گری در جهان : تیمی که نیاز به گل داره و خیلی هم بد بازی می کنه و شدیدا نیاز به تعویض داره , در دقیقه ی ۸۵ و ۸۸ دو تا تعویض انجام میشه !!!!!!!!!!!!!
شدیدا به یک مربی با تجربه , حرفه ای و نترس نیاز داریم ...
به نام خدا
بازیکنان پرسپولیس را در برابر سایپا چگونه ارزیابی می کنید ؟
حقیقی () باقری ها () شیری () حیدری () زارع () کریمی () محمد () پترویچ () توره () نیکبخت () باقری ()
کادرفنی ()
داور ()
بهترین بازیکن-->
بدترین بازیکن-->
---------------------
قوانین برای شرکت در سیستم ارزشیابی
- امتیازها بین 1 تا 5 هستند 1 -> خیلی ضعیف 2 -> ضعیف 3 -> متوسط 4 -> خوب 5 ->عالی
- فرم را در پست خود کپی کنید
- امتیاز های خود را در داخل پرانتز قرار بدید
- اگر بازیکنی چه تعویضی و چه مصدوم کمتر از 10 دقیقه بازی کنه امتیازی داده نمیشه.
- در پایان هر هفته بهترین و بدترین بازیکن را با توجه به آرا بچه ها انتخاب کنیم.
- در پایان فصل با توجه به جمع امتازات بازیکنان را رتبه بندی می کنیم
حقیقی (3) باقری ها (3) شیری (2) حیدری (2) زارع (3) کریمی (4) محمد (4) پترویچ (3) توره (3) نیکبخت (1) باقری (3)
کادرفنی (2)
داور (3)
بهترین بازیکن--> کریمی
بدترین بازیکن--> نیکبخت
حقیقی (5) باقری ها (4) شیری (3) حیدری (2) زارع (4) کریمی (4) محمد (1) پترویچ (1) بادامکی (2) توره (4) نیکبخت (3) باقری (3)
کادرفنی (1)
داور (1)
بهترین بازیکن--> توره و حقیقی
بدترین بازیکن--> محمد - حیدری - پترویچ - از همه بدتر و افتضاح پیروانی
--------------------
مربی بسیار ترسو و بی تجربه ایه و اصلا الان برای پرسپولیس خوب نیست. دقیقه ۸۵ و ۸۸ که چی تعویض کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ خودشو مسخره کره با این مربی گریش.
یاد افشین امپراطور با اون تعویض های طلاییش بخیر. واقعا هیچوقت فراموشش نمیکنم.
خيلي بازي مزخرفي بود
پيرواني خيلي دير تعويض هاش را كرد
مثه تيمي كه جلو هستش و ميخواد وقت تلف كنه دقيقه 88 نعويض ميكنه !!!
مايلي كهن هم فكر كرد خيلي توپ بود 11 نفر را جلو دروازه كاشته بود كه نبازه
ترس مربي گريش مشخص بود كه اوايل نيمه دوم 3 تا را ميكشه بيرون 3 تا دفاع آورد تو
اگه تعويض ها 4 تا بود چهارمي هم دفاع بود
در كل اصلا روز خوبي نبود
حقیقی (4) باقری ها (4) شیری (3) حیدری (2) زارع (4) کریمی (4) محمد (5) پترویچ (2) توره (5) نیکبخت (4) باقری (2)
کادرفنی (2)
داور (0)
بهترین بازیکن-->توره
بدترین بازیکن-->پتروویچ و باقری و حیدری
حقیقی (4) باقری ها (3) شیری (3) حیدری (2) زارع (2) کریمی (3) محمد (3) پترویچ (2) توره (4) نیکبخت (1) باقری (2)
کادرفنی (1)
داور (2)
بهترین بازیکن--> كمي تا قسمتي توره
بدترین بازیکن--> !!!؟؟؟
حقیقی (3)- باقری ها (3) - شیری (2) - حیدری (2)- زارع(3) - کریمی (4) - محمد (3) پتروویچ (2) - توره (4) -نیکبخت (3) -بقری (3)
کادر فنی (2)
داور (1)
داور بازی به گند کشید و اعصاب همه ریخت به هم بعد میگن چرا به داور فحش میدن
باز خوش به حال اونایی که استادیوم بودن چون فقط مجبور بودن داور تحمل کنن و مثل ما مجبور به تحمل خیابانی نبودن
پیروانی هم که تابلو کرد این کاره نیست
حقیقی (4) باقری ها (3) شیری (3) حیدری (1) زارع (4) کریمی (4) محمد (1) پترویچ (1) توره (4) نیکبخت (3) باقری (3)
کادرفنی (1)
داور (1)
بهترین بازیکن--> ابراهیم توره
بدترین بازیکن--> سپهر حیدری , محمد , پترویچ
حقیقی (4) باقری ها (4) شیری (3) حیدری (1) زارع (3) کریمی (3) محمد (4) پترویچ (1) توره (4) نیکبخت (2) باقری (3)
کادرفنی (2)
داور (2)
بهترین بازیکن--> نداشتیم
بدترین بازیکن--> پترویچ
اره معلوم نیست چرا اینقدر دیر تعویض کرد به قول دوستمون انگار می خواد وقت تلف کنه
این خیابانی هم که همش .......
اينم شد داور
نقل قول:
احتمالا پیروانی با اینکارش یا میخواد خود کشی کنه یا اینکه مصطفوی بهش اجازه ی تعویض نداده !
قیقی (4) باقری ها (4) شیری (3) حیدری (1) زارع (3) کریمی (3) محمد (4) پترویچ (1) توره (4) نیکبخت (2) باقری (3)
کادرفنی (2)
داور (2)
بهترین بازیکن-->
بدترین بازیکن--> مصطفوي و داور
توره هم انگار پسرخاله ي ديكارمو هستش
۱- پیروانی حیا کن پرسپولیس رو رها کن. خودت استعفا بده تا ننداختنت بیرون.
۲- داریوش استقلالی نمیخوایم نمیخوایم
این سپهر حیدری اندازه خر حالیش نیست
گورش رو گم کنه روی نیمکت...
پیروانی هم که قربونش برم اصلا یادش نبود دقیقه چنده...
ولش می کردی میخواست بعد بازی تعویض کنه....باید یه مربی درست و حسابی بیاریم ....
داور هم که کمتر از گو...ه ...هر چی داور گند و عتیقه هست میخوره به بازی های پرسپولیس
این که یک روز تغطیل بازی کردیم که دست مسولان نبود وگرنه مگه میزارن بازی روز تعطیل باشه .نقل قول:
اره سپهر رو من خیلی دوست دارم و لی نمی دونم چرا اینجوریبازی میکنه
باید صبر کرد محسن خلیلی بیاد البته من بعید می دونمدیگه همون محسن قبلی بشه
مرده شور داوري رو ببرم
پيرواني هم كه با اون تعويض كردنش . نمي كرد بهتر بود!
چه فايده كاش بازي را برده بودند كه اين همه تماشاگر مياد ورزشگاه دلش خوش بشه و برهنقل قول:
نزديك 55 هزار تا تماشاگر اومده بود
انشاا... بازي ها بعد جبران كنيم
یه چیز برای من عجیب بود.تیم خوب بازی نمی کرد تماشاچی ها گیر داده بودند به مصطفوی.
ولی سایپا هم فقط دفاع می کرد اونجوری محسن که سهله رونالدو هم باشه کارش برای گل زنی خیلی سخته.
مشکلات مصطفوی ریشه ای مربوط به این بازی نیست
ولی بالاخره بایدیه راهی به دوارزه باشه یا نه
این کار مربیه که باید راهشئ نشون بده
پیروانی همون کمک مربی باشه بهتره. نمیخواد برای ما ... بکنه.
اااااه ااااه
داشتیم به ۲ اختلافیه صدر و سومی لیگ میرسیدیما. خیلی حیف شد.
اینها همه کنار فردا باید سر کار با این آبی ها کل کل کنم.از الآن غصم گرفته
خدا وکیلی آخرای بازی داشتم سکته می زدم.قلبم داشت میفتاد کف پام.ول کن بابا برای کی این همه جوش بزنیم برای یه مشت بازیکن که فقط ادعاشون میشه؟
(حالا اینو گفتم اما بازی بعدی یه ربع قبل بازی پای تلویزیون تلپ شدم).آخ آخ راستی بازی بعد تو همدان.به قول معروف مادر بگرید.نبازیم یه وقتی...
پیروانی مربی خوبیه ولی هنوز یه سرمربی نیست احتیاج به تجربه داره
همین که تعویض هاشو دقایق آخر انجام داد یک نمونه اش است
یا مثلا داور که حسابی اعصاب بازیکنان رو ریخته بود به هم پیروانی یه جورایی باید درستش میکرد
ولی حیف که بی تجربه است
سلام ..
واقعا که .. نمیدونم چرا هر تیمی به ما میرسه فقط واسه مساوی میاد تو زمین .. !
ولی جلوی استقلال اینقد حمله میکنن و یا میل هجومی دارن که دفاعشون خالی میشه و 5 تا 6 تا میخورن .. !!!
واقعا بد بازی کردیم .. پترویچ اصلا روز خوبش نبود .. باید از 60 به بعد بادامکی رو جاش میاورد ..
منصوری هم که .. واقعا نمیدونم چرا از همچین بازیکنایی بازی نمیگیریم .. خریدیم که بذاریمشون رو نیمکت !! ..
شایدم دستور از بالاست !!! ..
واقعا انتظار خیلی زیادیه که بخوایم توی 5 دقیقه ، تعویض ها جواب بدن و اثرگذار باشن ..
نمیدونم اصلا ما چرا رحمان رضایی و آتسو رو خریدیم ؟؟؟!! ... وقتی یه مدافع شش دانگ و گلزن ! مثل سپهر حیدری داریم .. !
این سپهر رو واسه چیش میذارن تو زمین ، والا نمیدونم .. یعنی آتسو و رحمان از اینم بدتر بازی میکنن ؟؟؟!!!
اون حرکتش در حد لیگ دسته دو هم نبود ! ..
دیگه یه مدافع درجه سه هم میدونه که اون توپ رو باید بدون ریسک ، بزنه توی کرنر و یا اوت ..
سپهر هم باید بین دو نیمه با منصوری تعویض میشد ..
اینقد از دست این پیروانی کفری شده بودم که حد نداشت ..........
حیفه این همه تماشاگر و هوادار که اومدن و برد ندیدن ..
ولی عیبی نداره ..
مسلما خودمون قهرمانیم .....
پتانسیل قهرمانیمون از تموم تیمای به ظاهر بالانشین بیشتره ..
به امید موفقیت ..
یا حق
:40:
چرا اينا نميرن يه مدير خوب بيارن
صد رحمت به انصاري فرد
اره همیشه پاس برای ما شاخ میشهنقل قول:
بازی جام حذفی پارسال که یادتون هست:18::18::41::41::41::41::41:
راست راستی چرا ما انقدر بی جنبه ایم؟ چرا انقدر بوقلمون صفتیم؟
یعنی توی این بازی که تمام بازی و خصوصا نیمه دوم دست پرسپولیس بوده و اینهمه موقعیت عالی فقط از روی بد شانسی گل نشده ، این بازی که سایپا حتی 1 کرنل هم در مقبل 10 تای ما نداشته ، باید تماشاچیا بر ضد مصطفوی شعار بدن؟؟!؟!؟!؟!؟!!!!!!!!!!!
راست راستی من که خجالت کشیدم. گندمون بزنن با این هوادار بودن!! اگر دست خودشون بود که آخر بازی سایپا رو هم تشویق میکردن اصلا!!!!!!!!!
همون بهتر که اون قطبی بیچاره رفت! راست راستی که دهن بینیم...
(از خیلی از شماها که الان میخواین بهم بد و بیراه بگین پرسپولیسی ترم! هنوز پستهای وسط فصل قبلم که همه بچه های تاپیک بعد از 2 تا باخت و مساوی میگفتن باید قید قهرمانی رو بزنیم و گفتم نه ما 100% قهرمان میشیم هست! برین ببینین )
نقل قول:
چرا انصاری فر
کاشانی فقط
تا حال مدیر اینجوری ندیده بودم همه ازش تعریف میکردن
یعنی اگه کاشانی یا انصاری فر بودند الآن پرسپولیس بازی رو برده بود؟نقل قول:
مصطفوی یه ایراد داشت اون هم قراردادی که با قطبی بسته بود.
من که کمتر دیده بودم این همه بازیکن کله گنده تو تیم یه جا جمع بشن.
نقل قول:
دوست عزیز اگه شما پرسپولیس با تعصبی هستی حتماً اخبار باشگاه رو دنبال کردید
یعنی نمی دونید چرا بر علیه مصطفوی شعار میدن(البته یه عده که طفدار ادم های خاصی هستند رو بزارید کنار )ولی با این مدیر ما به هیچ جایی نمیرسیم)
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نظر شما دوستان ثبت شدنقل قول:
منتظر نظر بقیه دوستان هستم
:41::41::41: پرسپولیس :41::41::41:
نه شاید نمی برد ولی فصل قبل که یادتون هست حاشیه ها رو جمع می کرد نه اینکه خودش حاشیه درست کنه.نقل قول:
هیچ وقت متانت و سنگینی و احترامی که به طرف مقابل میزاشت رو یادم نمیره