... ایول اینجا تاپیک خیلی خیلی خوبیه...خیلی باهاش حال میکنم....
آقایون استاد! این Ixtreme یا Frameware ها ... همه ی قفل ها رو ترتیبشو میده... منظرورم مثلا Wave 4 و Wave 5 و ...
یا هر کدوم واسه یکیشونه؟
ممنون
... ایول اینجا تاپیک خیلی خیلی خوبیه...خیلی باهاش حال میکنم....
آقایون استاد! این Ixtreme یا Frameware ها ... همه ی قفل ها رو ترتیبشو میده... منظرورم مثلا Wave 4 و Wave 5 و ...
یا هر کدوم واسه یکیشونه؟
ممنون
ترتیب Wave 99999999999999999999999999999999999999999999999999 رو هم میده :5:نقل قول:
احتمال رونمایی از عنوانی جدید در کنار GeOW3
به احتمال بسیار قوی سومین قسمت از مجموعه بازیهای GeOW، بزرگترین عنوان اپیک است که طی ماه جاری میلادی معرفی خواهد شد، اما اینطور که از شواهد برمیآید GeOW3 تنها عنوان این استودیو بازیسازی نخواهد بود.
در صفحهی مربوط به شمارهی آتی نشریهی اختصاصی ایکسباکس به بازی تیراندازی جدیدی از سازندگان Gears of War اشاره شده است که طی ماه آینده میلادی معرفی خواهد شد.
صفحهی معرفی شمارهی آینده نشریهی اختصاصی ایکسباکس اشارهای به نام بازی مورد نظر نداشته اما با توجه با اینکه بهاحتمال بسیار قوی کلیفیبی در جریان برنامهی زندهی تلویزیونی جیمی فالن از شمارهی سوم از مجموعه بازیهای Gears of War رونمایی خواهد کرد احتمالا بازی تیراندازی جدید عنوانی خواهد بود که به سفارش کمپانی الکترونیکآرتز مراحل ساخت و توسعهی خود را زیر نظر استودیوهای بازیسازی اپیک سپری میکند و برای انتشار در سه ماههی چهارم سال مالی 2011 میلادی برنامهریزی شده است. شایعاتی نیز در خصوص نام این بازی در سایتهای اینترنتی مرتبط با بازیهای رایانهای منتشر شده است و میتوان از اکنون آن را Bulletstorm نامید.
امروز صبح در محیط داشبورد ایکسباکسلایو صفحهای قرار گرفت که شمارهی سوم از مجموعه بازیهای GeOW را برای انتشار در سال 2011 میلادی تایید میکرد. البته صفحهی مذبور سریعا از داشبورد ایکسباکسلایو حذف شد.
با تمام این تفاسیر احتمال رونمایی از GeOW3 توسط کلیفیبی در برنامهی زندهی تلویزیونی جیمی فالن به بالاترین سطح ممکن رسیده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - صفحهی مربوط به GeOW3 در XBL
بهنقل از VG247
سیستم اصلاحشدهی سنگرگیری + عملیات زیرآب در GeOW3
روز گذشته سرویس خبری Edge بهنقل از منبعی آگاه فاش کرد قسمت سوم از مجموعه بازیهای Gears of War در هنگام عرضه از مکانیزم اصلاح شدهی سنگرگیری و عملیاتهای زیر آب برخوردار خواهد بود.
برطبق اطلاعات ارائه شده توسط این منبع در شمارهی بعدی از مجموعه بازیهای GeOW در بین نیروهای لوکاست که دشمنان انسانها بشمار میروند گونهای جدید وجود خواهد داشت که با استفاده از شاخکهای بلند خود میتوانند تا اماکنی که بازیکننده برای سنگرگیری از آنها استفاده میکنند، نفوذ کند.
همچنین اعضاء گروه دلتا از زیرمجموعههای نیرو COG به مواد منفجرهای مجهز خواهند بود که قابلیت حرکت در زیر زمین را داشته و مواضع و سنگرهای نیروهای دشمن را از بین میبرد.
خط داستانی بازی در فصل تابستان اتفاق خواهد افتاد و بر طبق اطلاعات ارائه شده عملیاتهای زیر آب نیز قسمتی از روند بازی خواهند بود.
هنوز هیچ اطلاعاتی در خصوص کیفیت عملیاتهای زیر آب و اینکه مارکوس از اژدر انداز استفاده خواهد کرد یا خیر ارائه نشده است، اما میتوان حدس زد چنین ویژگی در جریان بازی گنجانده شده باشد.
در ماه مارس سال جاری میلادی خبرگزاری Edge به نقل از این منبع آگاه ماه آوریل سال آینده میلادی (2011) را بهعنوان تاریخ انتشار این بازی معرفی کرده بود.
اگر بخاطر داشته باشید کلیفیبی، کارگردان مجموعه بازیهای GeOW قرار بود با حضور در برنامهی پنجشنبه شب جیمی فالن از عنوان جدید خود رونمایی کند که متاسفانه این برنامهی زندهی تلویزیونی تا دوشنبه هفتهی آینده به تاخیر افتاد.
تا روز دوشنبه تمامی این اطلاعات در حد شایعه باقی خواهند ماند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Marcus Fenix
بهنقل از VG247
از سایت DBAZI
یعنی اگه اینا رو نصب کنی...احتمال Ban شدن = 0%نقل قول:
ترتیب Wave 99999999999999999999999999999999999999 رو هم میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قفل Wave فقط برای جلوگیری از اجرای بازی کپی هست نه بن شدن .نقل قول:
پس یعنی همیشه احتمال بن شدن هست:18:؟ نمیشه کاریش کرد...؟:13:نقل قول:
بله با دستگاه کپی خور همیشه احتمال بن شدن هست ! یه دستگاه دستکاری نشده بگیرید با بازی اوریج :31:نقل قول:
مگه اینجا تو ایران و تو شیراز گیر میاد؟ راستی قیمت بازی اورجینال چنه؟
چندتا سوال
1- بازي هايي که الان توي بازار هست همه Stealth Patch شدن ؟
2- آپديت فريموير با آپديت داشبورد چه فرقي داره ؟
3- من همین روزا میرم واسه خرید موندم تا آپدیت جدید بیاد که یه دفعه کنسول با آپدیت جدید رو بگیرم,چه کارهایی باید روی کنسول انجام شده باشه ؟ مثلا کپی خور باشه , Ixtremeشده باشه ؟
کسی نمیدونه قیمت بازی Original تو ایران چند تومنه؟
راستی....! دستگاهی رو که کپی خور شده رو نمیشه ناکپی خورش کرد؟ :46:
یه گیم race معرفی کنید که بشه باهاش دو نفره بازی کرد و از بین Dirt 2 و Forza Motorsport 3 کدوم بهتره؟ میشه تو اینا دونفره بازی کرد؟
فک کنم forza دونفره نشهنقل قول:
نوسان داره , از 70 بگیر تا 90 توماننقل قول:
کسی نمیدونه قیمت بازی Original تو ایران چند تومنه؟
راستی....! دستگاهی رو که کپی خور شده رو نمیشه ناکپی خورش کرد؟
میشه اونکار هم کرد ( ناکپی :دی)
خیرنقل قول:
1- بازي هايي که الان توي بازار هست همه Stealth Patch شدن ؟
نقل قول:
2- آپديت فريموير با آپديت داشبورد چه فرقي داره ؟
داشبورد همونیه که میبینید و تشو چپ و راست میکنید ! فرمور در حقیقت سیستم عامل DVD-Rom دستگاه هست .
بگید LT نصب کنند همه چیز ردیفه .نقل قول:
3- من همین روزا میرم واسه خرید موندم تا آپدیت جدید بیاد که یه دفعه کنسول با آپدیت جدید رو بگیرم,چه کارهایی باید روی کنسول انجام شده باشه ؟ مثلا کپی خور باشه , Ixtremeشده باشه ؟
شما ها اصلا خوشحال نیستید geow 3 تاریخ خورد؟:13:
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
بچه ها یه سوال میتونم سن شما رو بدونم؟ میخوام بدونم کسایی که xbox بازی میکنن تو چه سنایی هستن:10:
freeze delete:31:
اینا که جاش تو این تاپیک نیست !نقل قول:
بچه ها یه سوال میتونم سن شما رو بدونم؟ میخوام بدونم کسایی که xbox بازی میکنن تو چه سنایی هستن
تو پروفایل بپرسین بهتره که این تاپیک هم الکی شلوغ نشه
تاپیک مخصوص داره؟نقل قول:
نقل قول:
نه داداش بیا توی پروفایل کاربر مورد نظر و سوالت رو بپرس...
به طور مثال:
[PHP]http://forum.p30world.com/member.php?u=143685[/PHP]
اقایون یه سوال حیاتی
چه طوری میتونم تمام سیو ها رو از هاردم پاک کنم
اگه بخام پروفایلم رو حذف کنم چه کار باید بکنم
برای وصل کردن هارد xboxبه کامپیوتر از چه کابلی باید استفاده کنم
sata یا esata
لطفا چندتا بازی دو نفره معرفی کنید و یه گیم ماشین هم می خوام که دونفره باشه
سلامنقل قول:
1- برا پاک کردن سیو و کلا پروفایل به قسمت system setting رفته بعد memory بعد gamer profiles بعد روش a رو بزن بعد پاک کن
2- وصل کردن هارد به کامپیوتر دنگ و فنگ زیاد داره و با این کابل ها وصل نمیشه
موفق باشید
---------- Post added at 07:43 AM ---------- Previous post was at 07:41 AM ----------
tekken 6نقل قول:
fifa 10
pes 2010
smack vs raw 2010
حالا زیاد خاطرم نیست
ولی ماشین هم forza 3 رو من دونفری بازی کردم
به نظرتون هارد 20 گیگ بخرم احتمال هست جا کم بیارم
برای اینکه بازی روش بریزم
بله کم میارید!نقل قول:
اصلا هارد 20 ارزش خریدن نداره و بهترین کار خرید یک هارد 120 هست که حدودا 75 تومنه.
مگه حجم هر بازی چقدره ؟نقل قول:
نصب هر بازی بر روثی هارد بسته به بازی بین 7-10 گیگابایت حجم می گیرهنقل قول:
از طرفی شما باید این نکته رو هم در نظر داشته باشید مقداری از حجم اولیه ی هارد اشغال هست شاید 2 تا بازی هم نتونید نصب کنید !
هارد 20 گیگ در اصل 13 گیگهنقل قول:
ببخشید من نمی فهمم یعنی چی ؟ پس 7 گیگ دیگه کجاست ؟
برای هارد 20 گیگ حدود14گیگ فضای قابل استفاده وجود دارهنقل قول:
اون 6گیگ هم برای فایل های سیستمی هارد و کانفیگ هایی که کنسول انجام میده اشغال میشه.
نقل قول:
ببخشید من نمی فهمم یعنی چی ؟ پس 7 گیگ دیگه کجاست ؟
کلا 1 گیگ فایل های سیستمی هست که سیو میشه تو هارد , خود هارد 20 گیگ به صورت دیفالت بدون فایل های سیستمی ایجاد شده توسط کنسول 14.5 گیگ حجم داره .
کلا فضای هارد دیسک کلیه کمپانی ها از مقدار تایین شده توسط کمپانی بسته به حجم هارد مثلا از 20 گیگ تا 1 ترا بین 3 تا 30 35 گیگ کمتر از مقدار معرفی شده اند .
البته این مساله برای هارد های 60 و 120 و 250 گیگ هم صادقه و هرکدومشون مقداری از فضا رو ندارننقل قول:
هارد های pc هم همین هستند
مثلا هارد 120 گیگ 360 حدودا98 گیگ فضا داره
فهمیدم اما یه سوال دیگه پس 360 ارکید که خودش مموری داره وقتی هارد نداره فایلهای سیتمی رو روی مموری
نگه میداره و مشکلی پیش نمیاد اما این اینجوریه
:13:
کسی اینجا pes 2010 لایو بازی میکنه چندتا سوال داشتم
نقل قول:
برای مدل آرکید با برد جسپر بله ... چون حافظه داخلی داره سیستم داشبورد روی اون قرار میگیره.
مشکلی هم پیش نمیاد ....:10:
منم ارکید دارم ! بعد الان من میگم مگه چندتا بازی رو همزمان بازی میکنیمنقل قول:
پس فکر می کنم نهایت 60 کافی باشه فکر کنم 3-4 تا بازی رو بشه روش ریخت ؟
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
منم ارکید دارم ! بعد الان من میگم مگه چندتا بازی رو همزمان بازی میکنیمنقل قول:
پس فکر می کنم نهایت 60 کافی باشه فکر کنم 3-4 تا بازی رو بشه روش ریخت ؟
ظرفيت :(Capacity) ممکن است ظرفیت هارد که در مشخصات هارد آمده است شما را به اشتباه بیندازد. معمولا کارخانه های تولید کننده هارددرايو، یک مگابايت رابصورت تقریب، یک ميليون بايت تعريف می كنند در حالی كه مقدار واقعی یک مگا بایت برابر ۱۰۴۸۵۷۶ بايت است . فرض كنيد كه يك درايو ۷۵ گيگابايتی خريده اید، حالا اگر يک مگابايت را ۱۰۴۸۵۷۶ در نظر بگیرید ، هارد درايو ۷۵ گيگابايتی شما در حدود۷۲ گيگابايت می شود با اين همه چون هيچ وقت از تمام فضای هاردديسكتان استفاده نمی كنيد ، چندان متوجه اين موضوع نمی شویدنقل قول:
Maxtor وقتي يه HDD ه 80 [گيگا] بايت ي مي زني، يعني در واقع ==> 1000000000*80 تعداد بايت فضا داره كه مي شه 80000000000
حالا computer شما وقتي مي خواد اين تعداد بايت رو با [گيگ] بيان كنه، اين عدد رو بر 1073741824 تقسيم مي كنه كه حاصل مي شه ==> 74.50
:5:
نقل قول:
دوست عزیز من قیمت جدید هارد رو ندارم ... اگه هارد 60 با 120گیگ تفاوت قیمت آنچنانی نداره پیشنهاد میکنم هارد120گیگ بخرید. اگه هم مقدور نیست همون 60گیگ هم کار شما رو راه میندازه و میشه5 الی7تا بازی روش نصب کرد... البته به حجم بازی ها مربوطه.:10:
من تو یک سایتی خوندم بازیهای الانps3 که براش میاد60% قدرت ps3 هست اگه اینطوری باشه که خیلی زود xbox360 تعطیله دیگه:41:
شما هر چي ميخوني باور نكن ....نقل قول:
من موندم اون سایتهای خارجی چطور درصد میگیرن؟؟ یعنی چی 60 درصد ... مهم موتور گرافیک و تکنیک های سایه زنی و افکت گذاریه بازیه...نقل قول:
لطفا از این بحث ها توی این تاپیک نکنید:11:
دوباره سلام ...
بچه ها شما میدونید دستگاهی که کپی خور شده رو چه جور باید برگردوند؟
و اگر این کار رو بکنیم ... دستگاه میشه عین روز اول...یعنی ...اگه این کارو بکنیم... باز احتمال داره Ban شیم؟
ممنون