با عرض سلام خدمت شما و تبریک سال نو من دیروز یک provision t7 plus خریدم ولی نمی دانم چطور می شود به دستگاه برنامه برای ضبظ بدهم اگر اشکال از فریم ور هست لطفا لینک دانلود ورژن قدیمی یا جدید فریم ور این دستگاه را در سایت قرار دهید با تشکر
Printable View
با عرض سلام خدمت شما و تبریک سال نو من دیروز یک provision t7 plus خریدم ولی نمی دانم چطور می شود به دستگاه برنامه برای ضبظ بدهم اگر اشکال از فریم ور هست لطفا لینک دانلود ورژن قدیمی یا جدید فریم ور این دستگاه را در سایت قرار دهید با تشکر
تلویزیون دیجیتال یعنی حذف برفکنقل قول:
شما با گیرنده دیجیتال اگه اشتباه نکنم توی تهران 14 تا شبکه را مثل آینه میگیری!
یک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش، قرآن، مستند، استانی، جام جم، پرس تی وی، العالم، الکوٍثر
اگه تلویزیونت از این لامپی ها است ( CRT)
گیرنده های تلویزیونی اصلا 40هزار تومانی نداره و اگه صرف ارزان بودنش برات مهمه و از این دو مدل ارزان تر نداره
denay-323-sd دنای 49 هزار تومان و مدیا پلیر از روی فلش نداره
گیرنده مارشال 885 که 55 هزار تومانه و مدیا پلیر از روی فلش نداره
اینم هست کیفیتش خوبه
الکومکس قیمتش 62 هزار است و مدیا پلیر داره ولی تایم شیفت نداره
من در مورد سامسونگ 8000 اطلاعاتم کمه وی اون عدد شش رقمی فرکانس کانالی است که فرستنده روش داره برنامه میفرسته مثلاً توی اصفهان برنامه ها روی دوتا کانال با فرکانس 618000 و 634000 فرستاده میشهنقل قول:
در ضمن این تلویزیونها باید یک جستجوی دیجیتال هم داشته باشه که خودش شبکه های دیجیتال را برای شما پیدا بکنه
اگه نداره باید توی منوی مخفی تلویزیون فعالش بکنی
اطلاعات کاملتر اونجا هست برو بخوان
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=463671
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
توی منوی دستگاهت را بگرد اگه داشته باشه حتما پیداش می کنینقل قول:
متاسفانه پیدا نمی کنم حتی نمی توانم ضبط از کانال هم فرکانس بکنم در صورتی که هر دو این موارد در مشخصات دستگاه ذکر شده ضمنا بعد از خاموش کردن دستگاه ساعت روی پنل جلوی دستگاه ظاهر نمی شود لطفا اگر ورژن فریم ور قبلی این دستگاه را دارید لینکش را بگدازید با تشکر
تشکر ولی فایده ای نداشت ...هر چی سرچ می کنم نمی گیرهنقل قول:
منظورتون از مشکل چیه ؟ این نرم افزار تا اوایل عید هم مثل برق داشت کار می کرد مشکل من دریافت نکردن سیگنال هست من با مدیا سنتر هم که امتحان کردم سیگنالی دریافت نمی کنم در حالی که دارم از آنتن هوایی که خیلی پرقدرته استفاده می کنمنقل قول:
منم مثل دوستمون احتمال می دهم که در فرستنده ها یک مشکلی ایجاد کرده اند :angry::angry::angry::grrr:
ميدونم عزيزم.خودم الان به جاي آنتن يك چنگال وصل كردم :31:نقل قول:
دوستمون گفت ميشه شبكه هاي قزوين و ... رو هم گرفت.منم پرسيدم اگه مطمئنه كه ميشه گرفت برم آنتن هوايي وصل كنم
تو جستجوي اتوماتيك سه گزينه آنالوگ، ديجيتال ، آنالوگ/ديجيتال مياد.اگه يكي از ديجيتالها رو انتخاب كني بايد كانالها رو پيدا كنه و بگيره.نقل قول:
ممنون . خب این xvision ها چه جورین ؟؟؟؟؟نقل قول:
تلویزیونم لامپی هست . مگه فرقی هم میکنه ؟؟؟؟؟؟؟
نیست کسی تا مرا یاری کند
چندین بار تست کردم ولی نمی گیره ...البته آنتن برقی وصل بود حالا می خوام بدون آنتن تست کنمنقل قول: